900 tl verdim doktorum özel muayenesi vardı ama Acıbadem bağlantılı bir doktordu Türkiye de yapıldıSlm Arkadaşım türkiyedeki doktorun kimdi birde gebelik aşısı demişsin kaça yaptılar kıbrıstamı yaptılar türkiyedemi yapıldı acıbademde 900 tl Ocak ayından önceydi
KESİnlikle katılmıyorum. Nasıl Ankara’daki doktorun hazırlayacağı birşey yok? İlk kez yaptırıyorsun bildiğim kadarıyla bunu söylemezdin yoksa :)Anladım canım araştırayım ama Ankara’da çok önemli değil ankara doktorunun hazırlayacağı pek birşey yok test vs heryer yapıyor. Önemli olan kıbrısta hangi hastaneyi seçeceğim
Gittiğin kurum kendi çalıştığı otellere yönlendiriyor seni. Korkucak bir şey yok. Bir gün eşin gidecek sperm vermek için gece kalmasına gerek yok aynı gün dönecek. Transfer için 1 gece kalmalı gitsen iyi olur dinlenme için. Ayni gün yorucu olabilir.Merhaba, bilgiler için teşekkür ederim. Okudum bütün yazıları klinkten ziyade çok fazla merak ettiğim konu var. Kıbrısta nasıl birşey bekliyor bizi, oteli kendisi ayarlayıp kalan var mı ? 1.000 euro istiyor konaklamalar için kendimiz yapsak daha uygun olur mu bilemedik.
Ben ankara da özel bir hastanede çalışıyorum, kadın doğum doktorumuz iyi ama tabi şans :) çok korkuyor inş. hepimiz için en iyisi olur.
KESİnlikle katılmıyorum. Nasıl Ankara’daki doktorun hazırlayacağı birşey yok? İlk kez yaptırıyorsun bildiğim kadarıyla bunu söylemezdin yoksa :)
Bu forum bunun için var tüm yorumları okursanız istediğiniz cevaplara ulaşabilirsiniz. Ama biri cevap yazsın diye beklerseniz işiniz zor. Hamile kalanlar yada doğum yapanlar haklı olarak foruma fazla zaman ayıramıyor. Ben tüm yorumları okudum :)Şu anlamda diyorum Ankara da hastane seçmek doktor bulmak çok kolay daha kolay ve dediğim gibi özel bir hastanede çalışıyorum zaten, ama en en önemlisi kıbrısta ki hastane çünkü çok hastane var kalite durumları vs.leri nasıl ? başarı oranları nasıl yaptıranları baz alarak, bu yüzden diyorum, Ankara yı bir şekilde halletmek kolay ama kıbrıs bilmediğim yer
Evet ilk kez yaptıracağım.
Şu anlamda diyorum Ankara da hastane seçmek doktor bulmak çok kolay daha kolay ve dediğim gibi özel bir hastanede çalışıyorum zaten, ama en en önemlisi kıbrısta ki hastane çünkü çok hastane var kalite durumları vs.leri nasıl ? başarı oranları nasıl yaptıranları baz alarak, bu yüzden diyorum, Ankara yı bir şekilde halletmek kolay ama kıbrıs bilmediğim yer
Evet ilk kez yaptıracağım.
Bende şuan ordayım yumurta toplandı iğneler yaptırıyorum her yerim agrılar içinde ara ara kanamalar oluyor sizde de oldumu. Transfer pazartesiMerhaba evet Allah’a şükür pozitif sonucu gördüm. Gynolife merkezin adı
Merhaba,
Ben firdevs uğuz ile yaptırdım işlemi. İrem Hanım ile irtibattaydım. şuan 12 haftalık hamileyim. İrem Hanım gayet ilgili. istediğim zaman sorularıma yanıt bulabildim.
Eşim sperm vermek için tek başına gitti günübirlik. Sonra eşim ile birlikte gittik transfer için. Transfer günü 1 gün kaldık. Oteli İrem Hanım ayarladı. ertesi gün döndük eşimle. sorun olmadı yani 1 hafta kalmaya falan gerek yok.
Daha önce Mehmet emin kaptan diye bir doktorla yaptırdım ancak olumsuz sonuç aldım. Ancak Firdevs Hoca hazırlık döneminde bir sürü test istedi. önceki merkez bu testleri istememişti. yani gönül rahatlığı ile gidebilirsin ama sen bilirsin tabi.
Bu forum bunun için var tüm yorumları okursanız istediğiniz cevaplara ulaşabilirsiniz. Ama biri cevap yazsın diye beklerseniz işiniz zor. Hamile kalanlar yada doğum yapanlar haklı olarak foruma fazla zaman ayıramıyor. Ben tüm yorumları okudum :)
Merhaba, Firdevs mucize ekip sanırım, bnde oradan evrim hanım ile görüştüm.
Kafam çok karıştı, mucize ekip-bristih-gynolife arasında kaldım.
:) bnde okudum hepsini ama insan yinede tekrar duymak istiyor.
Aslında merak ettiğim konular hastaneler tutmadığı zaman nasıl bir açıklama yapıyor, yani herşey yolunda olup da tutmayınca ki yumuryaı çok iyi seçiyoruz diyorlar ama niye tutmuyor. :
Sen bence o kısımları hiç düşünme. Şans işi. Rahimi iyi hazırlıyorlar sonuçta. Şöyle düşün kadın ve erkekte hiçbir sorun yokken çocuk sahibi olamıyorlar. Tanımsız infertilite diyorlar. Onlara doktorlar nasıl net bir cevap veremiyorsa, olumsuz sonuçta da veremiyorlar.
Aret beyi bilirim. Düzgün saygılı bir doktor ama işte kapanma olayları kötü oldu o dönem. Peki bunca şey yaşanırken problem neymiş? Yumurta mı sperm mi? Bak mesele benim genetik problemim var, sağlıklı yumurtam olmuyor. Spermde çok ciddi bir sıkıntımız yok. Kan pıhtılaşmam var troidim var falan filan. Sizin tam sıkıntınız nedir. Nie döllenmiyor, nie erken çatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?