Bedenen ve ruhen hazirsan niye bekleyesin ki.. gonlune gore olur umarimKızlar ben biraz tedirgin olduğum için Haziran gibi yaptırayım demiştim ama içim içeme sığmıyor acaba hemen başlasam mı ? Şubat Mart gibi yaptırım.
Yumurta donasyonu mu sizin? Kanama neden oluyor ki şuan sizde anlamadım. Adet mi görüyorsunuz?
Bende şuan ordayım yumurta toplandı iğneler yaptırıyorum her yerim agrılar içinde ara ara kanamalar oluyor sizde de oldumu. Transfer pazartesi
Tatlım bu durumda biz karar veremeyiz. Kendini en iyi sen bilirsin. Tüm merkezler ile konuş içine Sinen yer ile yap. Her merkezde %100 başarı yok. Hepsinde olumlu olumsuz sonuç alanlar var. Seninle birebir aynı tedaviyi görmediğimiz için ne desek boş. Sadece diyebileceğim maddi ve manevi olarak eşin de sen de hazırsanız beklemeye gerek yok. Başlayın.Kızlar birşey soracağım gynolife den dr.Münir Şago aradı.
Şimdiden tedaviye başlayalım, 3 ay adet olmanı için ilaç kullanın, sonra hormon tedavisi dedi.
Siz ilaç kullanırken eşiniz hemen buraya gelsin,sprem alalım emriyoları oluşturalım donduralım,3 ay sonra size tranferi yaparız dedi.
Bende dondurulmuş iyi olmuyormuş dedim, o da yumurta değil biz emriyoları donduracağız hem böyleikle 5.güne emriyolar sağlıklı olmaz ise hemen yeni emriyo oluştururz dedi. 2 adet yerleştircez dedi.
Ne diyorsunuz bu duruma.
Şubatta ilaç tedavisne başlayalım mayıs-haziran gibi tranferinizi yapalım dedi.
Tatlım bu durumda biz karar veremeyiz. Kendini en iyi sen bilirsin. Tüm merkezler ile konuş içine Sinen yer ile yap. Her merkezde %100 başarı yok. Hepsinde olumlu olumsuz sonuç alanlar var. Seninle birebir aynı tedaviyi görmediğimiz için ne desek boş. Sadece diyebileceğim maddi ve manevi olarak eşin de sen de hazırsanız beklemeye gerek yok. Başlayın.
Yok kendi yumurtam canımYumurta donasyonu mu sizin? Kanama neden oluyor ki şuan sizde anlamadım. Adet mi görüyorsunuz?
Teşekkür ederim inşallah. Gyno lifeÇok geçmiş olsun allah şifa versin ve inşallah sıkı sıkı tutunurlar size. Hangi merkezde yaptırdınız donasyon acaba?
DONDurulmuş embriyo ve dondurulmuş yumurta farklı şeyler canımÖyle canım tabi ki dediğim gibi aklımda gynolife ve briths var iki arasında karar vereceğim. Kafama takılan herkes dondurulmuş iyi değil diyorlar ya ondan tedirgin oldum.
Sperm eşinizin değil o zaman dimi? Kanamanızın neden olduğunu anlayamadım malesef bir bilgim yokYok kendi yumurtam canım
Yok kendi yumurtam canım
spermde eşimin bizim ki normal tüp bebek sadece benim resmî nikah olmadığı için Türkiye’de yapamadıkSperm eşinizin değil o zaman dimi? Kanamanızın neden olduğunu anlayamadım malesef bir bilgim yok
Yollar önce apandisit ameliyatı olmuştum ordan tüpüm hasar görmüş normal yollardan bir düşük bir dış gebelik geçirdim sonrada bir tüpüm alındı bir daha da hamıle kalamadımspermde eşimin bizim ki normal tüp bebek sadece benim resmî nikah olmadığı için Türkiye’de yapamadık
Anlamadım. Resmî nikahınız neden yok. Burda hepimiz çok özelimizi paylaştığımız için bende soruyorum kusura bakmayınspermde eşimin bizim ki normal tüp bebek sadece benim resmî nikah olmadığı için Türkiye’de yapamadık
DONDurulmuş embriyo ve dondurulmuş yumurta farklı şeyler canım
Tercih meselesi YaniAnlamadım. Resmî nikahınız neden yok. Burda hepimiz çok özelimizi paylaştığımız için bende soruyorum kusura bakmayın
benim gidecegim hastane orasi.Burcu hoca üniversite de kürsü sahibi bi kişi.Idealist.Anladım canım çok saol
Birde size birşey sormak istiyorum yakın doğu tüp bebek var kıbrısta Üniversite hastanesi duydunuz mu giden var mı acaba
Peki hayırlı olsun tedavin. Kanaman bana garip geldi ama. Murat hoca ne dedi kanaman için? Pazartesi transfer olacaksa kanama normal miymiş?Tercih meselesi Yani
Benim de yumurta donasyonu canım. Hit de yaptırdım .Merhaba, siteye yeni üye oldum.
Sizlerle bir sorunumu paylaşmak istiyorum.
2012 Yılında ilik nakli oldum, hastalığı atlattım çok şükür, 2014 yılında ise evlendim. Evlenmeden önce eşimle her şeyi konuşup evlendik.
Nakil olduğum için menepoza girdim. 6 Yıldır Adet olmuyorum kemoterapiden dolayı yumurtalarım yanmış ve yumurta olmadığı için kesinlikle tüp bebek imkanım yok. Bu sebeple eşimle karar verdik Kıbrıs da YUMURTA DONASYONU yaptıracağız.
Bu yaz düşünüyoruz, hastane araştırmaya başladık fakat çok seçenek var karar veremedik ve maalesef maddi açıdan da çok ucuz değil. Bu yüzden iyi araştırıp doğru karar vermemiz lazım, sonrasın da hamili kalırım veya kalamam bilemiyorum ama hastaneyi iyi seçmek lazım diye düşünüyorum.
SİZLERDEN RİCAM YUMURTA DONASYONU YAPTIRAN OLUMLU VEYA OLUMSUZ SONUÇ ALAN KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN KİM VARSA BANAYARDIMCI OLABİLİRSE ÇOK SEVİNİRİM.
Cevaplarınızı rica ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?