- 17 Ocak 2018
- 108
- 35
- 48
Hayır canım. Kendi yumurtası olmayan, ya da olsa bile sağlıklı yumurtası olmayan kadınların bir başkasının yumurtası ile hamile kalmak için yapılan işlemin adıdır.
Türkiye de işlem yasal değil tabiki. Riskli olduğu konusu da değişir. :)tskler.hım bayağ risklı heleki ulkemızde
Gule gule büyüt bebisini inşallah darisi bizlere canim dua etmeyi unutma Allah razi olsunEvet kızlar kızımı kucagima aldım şükürler oldu çok sağlıksağlıklı ve bal gibi uzun zamandir yazicam ama lohusa sendromu ağır yaşıyorum.36 gunliguz dün enguzel duygusu rabbim hepinize nasibaşı etsin baby blues haric
Canım ankara baskent hastanesini mi söylüyosun Orda hsg ve sperm testini yaptırabilir miyiz ? murat bey ankara bahcecide selen hanım var o olabilir dedi ben ankarada yasamıyorum ama doktorum ordan olsun istiyorum oyüzden bilmiyorum doktorları. Sen cem beyden memnunmusunbenim rahim içi ağır adezyonlar vardı histeroskopilerle açtı cem hoca
özel ankara tüp bebek merkezinden cem akarsu doktorum
hsg rahim filmidi dengede yaptır cinah cadesinde daha ucuz yada başkenten randevu al orasıda ucuz
Çook memnunum inan gezmediyim proflar kalmadı çok mutluyum onu tanıdığıma ama ne yazıki donasyona hazırlamıyor gönderdiklerimiCanım ankara baskent hastanesini mi söylüyosun Orda hsg ve sperm testini yaptırabilir miyiz ? murat bey ankara bahcecide selen hanım var o olabilir dedi ben ankarada yasamıyorum ama doktorum ordan olsun istiyorum oyüzden bilmiyorum doktorları. Sen cem beyden memnunmusun
Yumurta donasyonu ile pozitifi gören arkadaşlar Allah tamamına erdirip sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bir sorum var size. Hamilelik süresince ikili dörtlü tarama testinizi asilarinizi yaptırdınız mı[/QU
canım ben sadece ayrıntılı ultrason yaptırdım ..aşı falan olmadım daha önce ikiz gebelik kaybım tetanoz asısına bagladıgı ıcın doktor. Gerek gormedı. Zaten ikili ve üçlü tarama yaptırmak için donasyon olduğunu doktora bildirmek gerekiyorYumurta donasyonu ile pozitifi gören arkadaşlar Allah tamamına erdirip sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bir sorum var size. Hamilelik süresince ikili dörtlü tarama testinizi asilarinizi yaptırdınız mı
canım ben sadece ayrıntılı ultrason yaptırdım ..aşı falan olmadım daha önce ikiz gebelik kaybım tetanoz asısına bagladıgı ıcın doktor. Gerek gormedı. Zaten ikili ve üçlü tarama yaptırmak için donasyon olduğunu doktora bildirmek gerekiyor
Sanırım bunu bende mrk ediyorum. Benimde genetik problemim var kromozomlarımda :/yumurta donasyonu ile gebeyim: ben yaptıracak mıyım? Yaptırmazsam nasıl anlayacağım bir problem olup olmadığını? Yaptırırsam gerçek dışında bir sonuç çıkar mıki? Sonuçta orda bana değil bebeğe bakmıyorlar mı? Doktoruma söylemek istemiyorum donasyon olduğunuTeşekkürler canim cevabın için. Öncelikle son 25 günün kalmis sağlıkla sorunsuz kucağına alırsın bebisini inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hiçkimsenin kucağı boş kalmasın.
Yakinim 6 dusukten 1 tanede tüp bebek dusugu toplam 7 dusugunden sonra yumurta donasyonu ile hamile su anda 12+2 günlük. Kendisinin hem kromozomlarinda bozukluk vardı hemde sağlıklı yumurta oluşmuyordu. Preimpalasyon yöntemi denemek istediler fakat yumurta kalitesi oluşmadı için toplama yapilamadi. Neyse simdi Ikili test zamanı yumurta donasyonu oldugunu soylediginde ikili test verilerini neye gore degistriyorlar. Fetal dna ile down veya edward sendromu olduğunu anlayabiliyor mi.
Kafam çok karışık yanlış yönlendirmek istemiyorum ama ikili test sonucunun yüksek riskli çıkacağını düşünüyorum. Kendi genetiginde sorun var Sonuçta kendi yumurtaları sagliksizdi ve sağlıklı yumurta ile hamile kaldi
Bu konuda nasıl bi yol izlenmeli yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Hiç bilmiyorum canım ama endişelendim umarım kötü bişi değildir. Sonucun için de tebrik ederim.Arkadaslar ben 2 gun once hsg yaptırmıştım sonuç temiz cikmisti yapisiklik tikaniklik falan yoktu bugun dus alirken 2cm bir et parçası dustu cok inceledim kan pihtisi falan degil bildigin et korktum biraz bi fikriniz var mi normal mi
Hiç bilmiyorum canım ama endişelendim umarım kötü bişi değildir. Sonucun için de tebrik ederim.
Tetanoz asisi ile nasil bi baglant i var kaybinizin anlamadim cnmcanım ben sadece ayrıntılı ultrason yaptırdım ..aşı falan olmadım daha önce ikiz gebelik kaybım tetanoz asısına bagladıgı ıcın doktor. Gerek gormedı. Zaten ikili ve üçlü tarama yaptırmak için donasyon olduğunu doktora bildirmek gerekiyor
Sanırım bunu bende mrk ediyorum. Benimde genetik problemim var kromozomlarımda :/yumurta donasyonu ile gebeyim: ben yaptıracak mıyım? Yaptırmazsam nasıl anlayacağım bir problem olup olmadığını? Yaptırırsam gerçek dışında bir sonuç çıkar mıki? Sonuçta orda bana değil bebeğe bakmıyorlar mı? Doktoruma söylemek istemiyorum donasyon olduğunu
Arkadaslar ben 2 gun once hsg yaptırmıştım sonuç temiz cikmisti yapisiklik tikaniklik falan yoktu bugun dus alirken 2cm bir et parçası dustu cok inceledim kan pihtisi falan degil bildigin et korktum biraz bi fikriniz var mi normal mi
Tetanoz asisi ile nasil bi baglant i var kaybinizin anlamadim cnm
Merhaba Yas41.Cok onceki yazismaarinizda Bahcevi Cem celikte tedavi gördüğünüzü yazmistiniz sonrasinda sizden bilgi alamadik.Sanirim Negatif olmustu.Size genetik inceleme ve havuz yontemimi yapilmisti.kisaca ozetleuebilir misiniz?Ben de cumartesi günü hit le görüşmeye gidiyorum, haftaya da eşim British Murat by le görüşecek, British gibi düşünüyorum ama tahminen gelecek hafta netleştiririz. Mayıs gibi düşünüyoruz
Merhaba, evet bahçeci Cem by de tedavi görüyordum, havuz yöntemi uygulanmadı çünkü yumurta sayısında sıkıntı olmuyordu, her denemede 8-10 yumurtam toplandı ancak emriyolar oluşup 5. Güne gittikten sonra kalan yumurtalar CGH denilen genetik testine gönderiliyordu, maalesef hiç normal gelen olmadı hep anomali geldi, doktorumuz yaşa bağladı bu durumu. Nihayetinde donasyon kararı aldıkMerhaba Yas41.Cok onceki yazismaarinizda Bahcevi Cem celikte tedavi gördüğünüzü yazmistiniz sonrasinda sizden bilgi alamadik.Sanirim Negatif olmustu.Size genetik inceleme ve havuz yontemimi yapilmisti.kisaca ozetleuebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?