Maşallahhh sana sağlıkla kucağına al inşallah.Sperm mi yumurtamıydı?sperm se ne kadar ödedin?bir de birşey sorucam 3 embriyo mu koyuyorlar hep 2 iateyebiliyormuyuz?Ya 3 üdü tutarsa :)amanınn
YUmrtaydı. Ben 2 istedim belki biri tutmaz diye ama 3 isteseydim 3 de koyarlardı. BEnde ya üşüşe tutarsa hem bebekler hem benim için riskli diye istemedim. 2 koydular 1 tane tutundu. İnşallah sağlıkla devam eder.

KIzlar kaç gündür araştırmadayım
bunu sizinlede paylaşmak istedim
kıbrısta en güzel şartlarda ve iyi cihazları olan merkez BRİTİSH
SON KARARIM BRİTİSH
bir donörden 3 defadan fazla yumurta bağışı almıyorlar çok titizler
halil gibileri bir donörü 15-20 defa hazırlayıp yumurta alması azmış donduruyormuşta yumileri
gözünüzü 4 açın
merkez pahalı çünkü işlerinde titizler

Yaptıran arkadaşlar hazırlık aşamasında hangi ilaçlar kullanılıyor ve transferden sonra

British taze yumurta mı kullanıyormuş
yumurtanın taze olmasıda başarı oranını artırıyor ve donörü hazırlama aşamasıda
bir donörden 5 den fazla yumurta alınanda başarı oranı düşer
çok yumi almak için çok hormon kullanılsa yumilerin kalitesi düşer
yani bu detaylara dikat yetirilmeli

sevgili arkadaşım karar vermene çok sevindim.Bencede doğru kararı verdin biliyorsun firdevs de negatif sonucu yaşamış biri olarak oraya gitmeni istemiyodum.Inşallah bu sefer yüzün gülecek. Sonuçda ilk adımı attın.

Aslında sormak istediğim ilaç prosedürü nasıl oluyor genelde.adetle birlikte Rahim kalınlaştırmak için esteofemem başlanıyor galiba.sonra kaçıncı gün gidiliyor Kıbrıs’a.başka ilaç olarak ya da iğne olarak neler kullanılıyor

Canım her kese protokol farklı
sen acele etme güvendiyin yerde doktorun zaten başlamadan önce protokolunu yazacak

Arkadaşlar ben de british te baslamaya karar verdim dün donör secimine de baslandı fiyat olarak 5500 euro dediler 2 tabe yerleştiriyorlarmış murat bey 3 ü önermiyoruz dedi eğer embryo kalırsa da ilk yıl 500 euro sonrali her yıl 250 euro alıyolarmış bir sonraki transfer için ise 1650 euro dediler

Canım her kese protokol farklı
sen acele etme güvendiyin yerde doktorun zaten başlamadan önce protokolunu yazacak
Canım ilk sayfaları okuduysan bu konuda baya bi yazmışlar ben de merak ettim yine aynı şekilde mi kullanılıyor ilaçlar diye sonuçta herkese aynı ilaçları vermişler

Zazacım hadi hayırlı uğurlu olsun, bu sefer tamam olsun......Bende Murat Bey ile konuştuktan sonra öyle çok embriyo beklemeyin 2 tane çok sağlıklı olsun dediğinde az ve öz çalıştıklarını düşündüm..İnşallah bu emriyolar altın embriyolarımız olsun...

Canım ilk sayfaları okuduysan bu konuda baya bi yazmışlar ben de merak ettim yine aynı şekilde mi kullanılıyor ilaçlar diye sonuçta herkese aynı ilaçları vermişler
rahim kalınlığını östrojenle alıyorlar ilk siklüsten 14-16 güne kadar estrofem ve klimara fort denilen flasterle östrojenin endometrium kalınlaşmasını salgılıyorlar donörden yumi alındıktan sonrada progesterona geçiyorlar ve 5 gün transfer ediyorlar
ama tabii burdada kadının kendi hormonlarına bağlı folikül oluşursa onun çatlamaması için baskılayıcı iyne vurulur
transferden 5 gün önce progesterona kanda bakılır 1 altı olması şart
yani progesteron kanda artınca implantasyon penceresinin zamanı kayb ola bilir
bununla ilgili dahada uzun uzun yazmak olur
ama inan ne kadar az bilgin olsa ve doktor dediyini yapsan sonucun bir okadar olumlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…