Fiyat zaten bir yıllıktır. Ama sen mayıs dersin ama gelmezsin sonra gelir aynı fiyatı istersin diye öyle diyorlarBana ters geldi biraz açıkcası çünkü bunun yıllık bir standartı olması gerek.Diğer yerler böyle konuşmadı sabit fiyat verdiler
Maşallahhh sana sağlıkla kucağına al inşallah.Sperm mi yumurtamıydı?sperm se ne kadar ödedin?bir de birşey sorucam 3 embriyo mu koyuyorlar hep 2 iateyebiliyormuyuz?Ya 3 üdü tutarsa :)amanınnBen hamileyim canım 8 haftalık.
Gynolife de yaptırdım
YUmrtaydı. Ben 2 istedim belki biri tutmaz diye ama 3 isteseydim 3 de koyarlardı. BEnde ya üşüşe tutarsa hem bebekler hem benim için riskli diye istemedim. 2 koydular 1 tane tutundu. İnşallah sağlıkla devam eder.Maşallahhh sana sağlıkla kucağına al inşallah.Sperm mi yumurtamıydı?sperm se ne kadar ödedin?bir de birşey sorucam 3 embriyo mu koyuyorlar hep 2 iateyebiliyormuyuz?Ya 3 üdü tutarsa :)amanınn
İnşallah cnm inşallah güzel haberlerini alırızYUmrtaydı. Ben 2 istedim ama 3 isteseydim 3 de koyarlardı. BEnde ya üşüşe tutarsa hem bebekler hem benim için riskli diye istemedim. 2 koydular 1 tane tutundu. İnşallah sağlıkla devam eder.
Ben size teşekkür ederim her an konuştunuz bilgi verdiniz benim yanımda oldunuz sagolun :))canım inşallah sağlıklarıda yerinde olsun çift olsunlar bir kız bir erkek
gönlümüzü açtın güzel sonucunla teşekkür ederiz sana
yumurtanın taze olmasıda başarı oranını artırıyor ve donörü hazırlama aşamasıdaBritish taze yumurta mı kullanıyormuş
canım sağlıklı beslen yürüyüş yap stresten uzak durYaptıran arkadaşlar hazırlık aşamasında hangi ilaçlar kullanılıyor ve transferden sonra
hayırlı olsun.bebeğin bir ömür seninle olsun.Ben size teşekkür ederim her an konuştunuz bilgi verdiniz benim yanımda oldunuz sagolun :))
sevgili arkadaşım karar vermene çok sevindim.Bencede doğru kararı verdin biliyorsun firdevs de negatif sonucu yaşamış biri olarak oraya gitmeni istemiyodum.Inşallah bu sefer yüzün gülecek. Sonuçda ilk adımı attın.yumurtanın taze olmasıda başarı oranını artırıyor ve donörü hazırlama aşamasıda
bir donörden 5 den fazla yumurta alınanda başarı oranı düşer
çok yumi almak için çok hormon kullanılsa yumilerin kalitesi düşer
yani bu detaylara dikat yetirilmeli
Canım her kese protokol farklıAslında sormak istediğim ilaç prosedürü nasıl oluyor genelde.adetle birlikte Rahim kalınlaştırmak için esteofemem başlanıyor galiba.sonra kaçıncı gün gidiliyor Kıbrıs’a.başka ilaç olarak ya da iğne olarak neler kullanılıyor
Canım ilk sayfaları okuduysan bu konuda baya bi yazmışlar ben de merak ettim yine aynı şekilde mi kullanılıyor ilaçlar diye sonuçta herkese aynı ilaçları vermişlerCanım her kese protokol farklı
sen acele etme güvendiyin yerde doktorun zaten başlamadan önce protokolunu yazacak
Zazacım hadi hayırlı uğurlu olsun, bu sefer tamam olsun......Bende Murat Bey ile konuştuktan sonra öyle çok embriyo beklemeyin 2 tane çok sağlıklı olsun dediğinde az ve öz çalıştıklarını düşündüm..İnşallah bu emriyolar altın embriyolarımız olsun...KIzlar kaç gündür araştırmadayım
bunu sizinlede paylaşmak istedim
kıbrısta en güzel şartlarda ve iyi cihazları olan merkez BRİTİSH
SON KARARIM BRİTİSH
bir donörden 3 defadan fazla yumurta bağışı almıyorlar çok titizler
halil gibileri bir donörü 15-20 defa hazırlayıp yumurta alması azmış donduruyormuşta yumileri
gözünüzü 4 açın
merkez pahalı çünkü işlerinde titizler
rahim kalınlığını östrojenle alıyorlar ilk siklüsten 14-16 güne kadar estrofem ve klimara fort denilen flasterle östrojenin endometrium kalınlaşmasını salgılıyorlar donörden yumi alındıktan sonrada progesterona geçiyorlar ve 5 gün transfer ediyorlarCanım ilk sayfaları okuduysan bu konuda baya bi yazmışlar ben de merak ettim yine aynı şekilde mi kullanılıyor ilaçlar diye sonuçta herkese aynı ilaçları vermişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?