Allah tamamına erdirsin..güzel haber bunlar.Yumurta canm
Sonuç peki gebemisin. Bende aynı doktora gittim 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edıldı 9 gün sonra test yapıcamİlk donasyonumu Murat Önal'da olmuştum.O da çok düzgün ve karekterli bir doktor.Burdaki doktor yönlendirmişti.2 5.GÜN EMBRİYO Transfer edildi.İstnbulda arkadaşı Aynur hanım hazırladı ve histeroskopi yaptı..Tüp bebekçi olursa daaha iyi oluyor hazırlayan kişi
Gözün aydın karanfil allah sağlıkla kucağına almana nasip etsin263.08 sonuç doktor henüz çok yeni dedi çarşamba günü ultrasonda bakacak kızlar sizce nasıl
Süper sonuç263.08 sonuç doktor henüz çok yeni dedi çarşamba günü ultrasonda bakacak kızlar sizce nasıl
263.08 sonuç doktor henüz çok yeni dedi çarşamba günü ultrasonda bakacak kızlar sizce nasıl
firdevs ve britiş ikisi arasında git gel oldum
Merhaba bizde basladik bizimkide sperm donasyonu olucak gyno life daArkadaslar merhaba ;
Araniza yeni katiliyorum ben.Esimde azospermi var.Ve biz bunu ogreneli 7 sene oluyor.Ogrendigimiz andan itibaren surekli caresini aradik,cok yakin doktor tanidiklarimiz olmasina ragmen sonuc alamadik hic.En sonunda bir baska tanidik doktor işimizi Allaha bırakmamızı söyledi.Kaderci yaklaştı duruma bizi üzmemek için.Ancak senelerdir gittiğim kadın doğum doktorum bu donasyondan bahsetti bize.Öncelikle tedirgin olduk ,olmaz yok dedik ama özlemini çektiğimiz çocuk sevgisi ağır bastı ve bu konuyu doktorumuz yineleyince tekrar düşündük ve eşimin de desteği ile araştırmalara başladık.Süreç ile ilgili çok bilgim yok ne yazikki.Malum müslüman toplumlarda böyle olaylara çok iyi bakılmıyor günlerdir araştırıyorum karşıma caiz değilinden,soy bağına kadar kafa karıştırıcı bir ton şey çıkıyor.Neyse ki sizi buldum ve sizler ne yapıyorsunuz,çocuk sahibi arkadaşlar oldumu bu yöntemle?Maddi açıdan nasıl?Manevi açıdan nehissediyorsunuz?Hepsi benim için o kadar önemli cevaplar olucak ki...Ben 34 yaşındayım ve artık kaliteliyumurtalarım açısından son yıllarım.Yardımcı olursanız çok sevinirim ona göre Nisan Mayıs gibi bizde başlamak istiyoruz
Hayırlı olur inşallah cnm .Siz anlaştınız o zaman orayı henüz araştıramadım.Nasıllar?Merhaba bizde basladik bizimkide sperm donasyonu olucak gyno life da
Benim doktorum orayi tavsiye etti bende onun üzerine arastirmaya basladim sonra bi kac merkezle daha gorustum icime sinen orasi olduHayırlı olur inşallah cnm .Siz anlaştınız o zaman orayı henüz araştıramadım.Nasıllar?
Anladım zaten ben bugün baya araştırdım da mail yolu ile ya da telefon ile görüşebiliyoruz.Firdevs ekibi ile doktorla tel de bile görüşemedik.Çok yoğunlarmış.Aslında bu kadar ciddi bir durum iken keşke telefonda bir irtibat kurulup konuşabilsekAma gidip yüz yuze filan gorusme olmadi
263.08 sonuç doktor henüz çok yeni dedi çarşamba günü ultrasonda bakacak kızlar sizce nasıl
Sağol canım 9. GünGozunuz aydin. Kacinci gun sonucun bu canim? Hayirli olsun simdiden...
Sağlıklı olsun ben başka birşey istemiyorum :))) tek çift hiç farkermezSüper sonuç
Karanfil inşAllah ikizdi
hazancım neden british açıklarmısınBence British. ...
Ama Firdevs e göre çok pahalı sanırsam...
::))
canım inşallah sağlıklarıda yerinde olsun çift olsunlar bir kız bir erkekSağlıklı olsun ben başka birşey istemiyorum :))) tek çift hiç farkermez
hazan baktım iki defa firdevste yaptırdın sen acaba dış gebelikten sonra rahimde bir sorunmu oluştuBence British. ...
Ama Firdevs e göre çok pahalı sanırsam...
::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?