Kızlar birde GYNOLİFE da ve BRİTHİS de yaptıranlara ne kadar ücret ödedi.

Donayson ?
Embriyo Saklama ?
Konaklama ?

Kızlar birde GYNOLİFE da ve BRİTHİS de yaptıranlara ne kadar ücret ödedi.

Donayson ?
Embriyo Saklama ?
Konaklama ?
Canım gynolife da yumurta donasyonu yaptırdım.
5000 Euro işlem ücreti
500 Euro kalan embriyo dondurma ücreti
Transfer için gittiğimizde 1 gece kaldık. Havaalanından gelip alma otele götürme otelde bir gece kalma+kahvaltı sabah otelden alıp hastaneye götürme. Akşamda havaalanına götürme hepsi 450 tl

+ uçak paraları.

Bir de dünyada hiçdeneyen yok mu baştaki sayfaları çok hızlı geçtim öncelerde oraya giden de varmış baya ama artık gidilmiyor mu acaba oraya hiç

Teşekkürler artemissi.
Sperm seçiminde ımsı kullanıyorlar mı acaba bu fiyatın içinde
Bu arada senin olmuştu sanırım değil mi sağlık sıhhatle kucağına alırsın inşallah

Teşekkürler artemissi.
Sperm seçiminde ımsı kullanıyorlar mı acaba bu fiyatın içinde
Bu arada senin olmuştu sanırım değil mi sağlık sıhhatle kucağına alırsın inşallah
Evren canım 8. Haftanın içindeyim. Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallah. Bizlere de sağlıkla devam etmesini nasip etsin. Benim bildiğim kadarı ile kullanmıyorlar tatlım ama net bilmiyorum. Murat hocaya instagramdan yazdığınızda dönüş yapıyor direk sorabilirsin. Yani en azından ben ne zaman yazsam dönmüştü . :)

British sanırım 5500 euro
Gynolife ve dünya tüp bebeğin fiyatını bilen var mı
Ben dunya ya sordum fiyati ama çelişiyolar kendi aralarinda birisi 3500 diyor oteki 4000. Bunu soyledigimde ise dort bin diyen hastayi kendisi buluyo gibi bisey soyledi. Yani sen bul 3 de ben bulayim 4 diyeyim. Aklima yatmadi o yuzden vazgectim oradan

British te doktorla dun yogunluktan gorusemedim.Simdi yazdim aramadiniz diye.Fiyati sordum donasyon 4000 euro suan dedi.Su anda kismini anlamis degilim onu sordum.
kalan kaliteli embriyolarınızı ilk yıl 500euro sonraki yıllar 250euro alınacak şekilde saklayabiliriz dendi.

Sperm donasyonu yumurtaya göre daha uygundur. 1000 yada 500 Euro daha düşük oluyor.

Benim donör Rus.

Bildiğim kadarıyla Türk olmuyor ki ben Türk istemem. Öncelikli kan grubu önemli sonra saç rengi göz rengi ten rengine göre en uygunu seçiyorlar

Ama tavır çok yanlış geldi bana.Yani yıllık belirli bir fiyat olması gerek.Şu an böyle siz gelince ne kadar değişir bilmem demek yanlış
Şimdi siz ben zaman geleceksiniz bilmedikleri için öyle diyorlar. Mayıs dersin ama belki mayısta gelmezsin diye hep şuan ki fiyatı söylüyorlar bence çok yanlış değil.

Sen nereyi düşünüyorsun ne zaman başlıcaksınız cnm

Şimdi siz ben zaman geleceksiniz bilmedikleri için öyle diyorlar. Mayıs dersin ama belki mayısta gelmezsin diye hep şuan ki fiyatı söylüyorlar bence çok yanlış değil.
Bana ters geldi biraz açıkcası çünkü bunun yıllık bir standartı olması gerek.Diğer yerler böyle konuşmadı sabit fiyat verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…