Sonuç peki gebemisin. Bende aynı doktora gittim 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edıldı 9 gün sonra test yapıcam
Düşükle sonuçlandı.
Ben de bi ara kabız olmuştum dulcosoft diye bi ilaç kullandım .doktorumun tavsşyesi ile.oldukça iyi geldiKızlar bana kayısı da fayda etmiyorum 3 gündür sabahları kayısı yiyorum ama kabizim hala ne yapacam
Ben ilaç kullanmadım hiç. KEfir ve kayısı ile idare etmeye çalıştım. Su çok içiyorum3 litre fln. Bazen yine de çok zorKızlar bana kayısı da fayda etmiyorum 3 gündür sabahları kayısı yiyorum ama kabizim hala ne yapacam
Ilaç kullanmak istemiyorum doğal bildiğiniz şeyler var mıBen de bi ara kabız olmuştum dulcosoft diye bi ilaç kullandım .doktorumun tavsşyesi ile.oldukça iyi geldi
Bunu bende çok merak ediyorumSize bişi sorcam; bunca sayfa var burda, birsürü insan, bir sürü hikaye. Sperm, yumurta ya da embriyo bir sürü transfer. Hiç herhangi bir sağlık problemi ile doğan bebek duydunuz mu?
KIzlar kaç gündür araştırmadayım
bunu sizinlede paylaşmak istedim
kıbrısta en güzel şartlarda ve iyi cihazları olan merkez BRİTİSH
SON KARARIM BRİTİSH
bir donörden 3 defadan fazla yumurta bağışı almıyorlar çok titizler
halil gibileri bir donörü 15-20 defa hazırlayıp yumurta alması azmış donduruyormuşta yumileri
gözünüzü 4 açın
merkez pahalı çünkü işlerinde titizler
Çok üzüldüm canım. Yumurta donosyonumuydu?Düşükle sonuçlandı.
Ama tavır çok yanlış geldi bana.Yani yıllık belirli bir fiyat olması gerek.Şu an böyle siz gelince ne kadar değişir bilmem demek yanlış
hazan baktım iki defa firdevste yaptırdın sen acaba dış gebelikten sonra rahimde bir sorunmu oluştu
firdevste 2 denemede freşmiydi
hazancım neden british açıklarmısın
aslında 3 aşağı 5 yukarı her kes aynı işlem yapıyor
nerden baksan aralarında 1000 eu fark var fiyata inanın bıktım paraları çöpe atmaktan
geceden 1 tatlı kaşığı sarı keten tohumu ve chia tohumunu (tohumları değirmende ögüterek kullan) doğal 1 kare yogurtla (yada laktozsuz süt )karıştırıp sabah aç karnına yiyebilirsin. artı olarak 1 bardak suya 3 kayısı 3 ceviz koyup geceden bekletip sabah suyuyla birlikte içinide yiyebilirsin. Bunlara ek olarak sırt üstü yat biriside karın bölgene saat yönünde ellerini gezdirerek masaj yapsın.Ilaç kullanmak istemiyorum doğal bildiğiniz şeyler var mı
O zaman zeytinyağı iç sabahları o da iyi gelir.Ilaç kullanmak istemiyorum doğal bildiğiniz şeyler var mı
keten tohumu yoğun omega 3 içerir hamilelikte bu sebeple önce doktoruna bunu sor.Sormadan kullanma.geceden 1 tatlı kaşığı sarı keten tohumu ve chia tohumunu (tohumları değirmende ögüterek kullan) doğal 1 kare yogurtla (yada laktozsuz süt )karıştırıp sabah aç karnına yiyebilirsin. artı olarak 1 bardak suya 3 kayısı 3 ceviz koyup geceden bekletip sabah suyuyla birlikte içinide yiyebilirsin. Bunlara ek olarak sırt üstü yat biriside karın bölgene saat yönünde ellerini gezdirerek masaj yapsın.
Aç mideyle kabak suyu içKızlar bana kayısı da fayda etmiyorum 3 gündür sabahları kayısı yiyorum ama kabizim hala ne yapacam
Mart- nisan inşallahCanım bize de yol göstermiş oluyorsun...
İnşallah pozitif göreceksin...
Evet biraz pahalı ama...
Doktor beyin bizimle görüşmesi beni çok etkiledi...
İnşallah her şey yolunda gider..
Hangi ayda düşünüyorsun??
İnşallah bir sonra doğum masasına yatarsın ve bebişlerine kavuşursunValla freş nasıl bilemiyorum.
Sizin yazdıklarınızı okuyunca şoklardayım...
Ben 1. HİT te yaptırdım..
Dondurulmuş embriyo kullandı diye çok kızarken. ..
Dondurulmuş yumurta kullanmaları daha da facia..
Ben polip ameliyatı oldum..
Doktor septum vardı düzelttim dedi..
2 defa tüp filmi çektirdim..
Histereskopiden de korkuyorum..
Daha doğrusu o ameliyat masasına yatmak istemiyorum :(
Hazan hiç birisinde gebelik olmadımı kimyasal bile?Bana sorarsan ilgililer. .
Firdevs tamam iyibir insan..
Ama donör de çok yumurta elde etmeleri kaliteyi düşürüyor..
Belki donmuş yumurta kullanıyorlar..
Bilemiyoruz. ..
British kullanmıyor diyorsunuz. .
O çok iyi..
Düşünsene benim yumurtam kötü ben kaliteli yumurta kullanılsın diye donasyona gidiyorum...
HİT te BB tam hatırlamıyorum..
Ama bildiğim çok kaliteli emriyo değildi ..AA..
O Zaman çok moralim bozulmştu. ..
Firdevs ise hiç bir açıklamada bulunmuyor. .
Ne bileyim British bana iyiymiş gibi geldi..
Kiii sen daha çok araştırmışsın. .
Ben sana güveniyorum
::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?