Artemissi bunu ben de mdrak ediyorum dun prof a da sordum ilerleyen yasta bir bayanin ikizi olmus. Erken dogmus fakat saglikliymis.

Kızlar bugün sabaha karşı pembe şekilde lekekenmeden biraz fazla sızıntım oldu. Buradaki doktorum test yapalım bugün çıkar varsa dedi. Zelitta beni hamileler arasına Yazmışsın sanırım içinize doğdu 8. Gün bhcg değerim 305 çıktı arkadaşlarım. Çok ağladım çok sevindim çok tedirginim. Umarım kalır orada bebeğim dua edin lütfen. Ben de hepimiz için ediyorum. Bizler çok özel anne ve anne adaylarıyız. Kimse bilmez neler çektiğimizi bu yolda. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

Hayirli olsun nazendecim. Oyle hissettim evet gulucuk koydum senin adının yanina. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah. Ben de cok mutlu oldum. Bu haberler cogalsin inşallah hep.darisi basimiza

Hayirli olsun nazendecim. Oyle hissettim evet gulucuk koydum senin adının yanina. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah. Ben de cok mutlu oldum. Bu haberler cogalsin inşallah hep.darisi basimiza
Çok teşekkür ederim canım hepimiz önce hamile kalıp sonra da Sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah

Yukarıda ki listeye göre gebelik oranı Hit de 1 fazla ...Hit e giden hasta sayısı çok fazla sanırım..

Sagol zazacim. Cok cahilim bu konuda. Actirmayayim o zaman. Sen British kararini verdin ben hala kararsizim ama Firdevs agir basiyo. Hayirlisi
British bahçecinin olduğu için biraz güvenim çoğalıyor adam çok titiz hastanesineSİNE ANCAK ÇOK iyi çalışanları alıyor
ve kliniklerinde her şey yeni teknolojiyle

gözün aydın arkadaşım rabbim sonuna kadar korusun bebişini

Kızlar valla aklım karıştı ya
Gynolife demiştim yazıları okuyunca british ve Gynolife arasında kalıyorum..

Arkadaşlar geçen bişi sormuştum net bir cvp alamadım arada kaynamasın tekrar sorayım. Bu tümmmm donasyonlarda hangisi olurla olsun. Hiç bir sağlık. Problemi ile doğan bebek duydunuz mu?

Ben duymadım..
Epeydir takip ediyorum..
Sorun olsa biri de çıkıp yazardı sanırım ..

Hayırlı olsun canım..
Çok sevindim..
::))

Arkadaşlar geçen bişi sormuştum net bir cvp alamadım arada kaynamasın tekrar sorayım. Bu tümmmm donasyonlarda hangisi olurla olsun. Hiç bir sağlık. Problemi ile doğan bebek duydunuz mu?
Ben tum forumu okudum boyle bi seye rastlamadim. Ama burda bir kupur mu haber mi paylasilmisti eski sayfalarda. Ozurlu dogan bir bebek haberi. O da galiba kibrista tup bebek rezaleti baslikli gibi bi seydi.

Kizlar ben önümüzdeki ay sprerm donasyonu yaptircaktim kontrollerde prolaktin yuksek cikti moralim cok bozuk gebe kalmaya engel oluyormuş Z Zaza74 bilgin var mi bu konuda

Kizlar ben önümüzdeki ay sprerm donasyonu yaptircaktim kontrollerde prolaktin yuksek cikti moralim cok bozuk gebe kalmaya engel oluyormuş Z Zaza74 bilgin var mi bu konuda
Prolaktin folikül gelişimine ve çatlamasına engel oluyor mutlaka indir prolaktin değerini
çokmu artmış
nedeninede baktır
beyin MR yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…