- 12 Nisan 2017
- 51
- 94
- 18
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Bu forumda en çok dikkatimi çeken sen olsun zazacığım. Gerek bunca yıldır verdiğin mücadeleler gerek yılmadan anne olma azmin beni çok daha fazla inandırdı anne olabileceğime. Diğer arkadaşımlarımda tabiiki öyle ama senin hikayeni daha özümseyerek okudum hep!gözün aydın arkadaşım rabbim sonuna kadar korusun bebişini
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım..
Çok sevindim..
::))
ne güzel haber , annesine sıkıca tutunsun bebeğinRabbim sizi ayırmasınKızlar bugün sabaha karşı pembe şekilde lekekenmeden biraz fazla sızıntım oldu. Buradaki doktorum test yapalım bugün çıkar varsa dedi. Zelitta beni hamileler arasına Yazmışsın sanırım içinize doğdu 8. Gün bhcg değerim 305 çıktı arkadaşlarım. Çok ağladım çok sevindim çok tedirginim. Umarım kalır orada bebeğim dua edin lütfen. Ben de hepimiz için ediyorum. Bizler çok özel anne ve anne adaylarıyız. Kimse bilmez neler çektiğimizi bu yolda. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Hatırladığım kadarıyla Ocak ayı gibi transfer düşünüyordun ne yaptın ?ne güzel haber , annesine sıkıca tutunsun bebeğinRabbim sizi ayırmasın
aksilikler oldu .vardır bi hayır dedik.nisan ayında olucak arkadaşım. Sende yakındoğu ile görüşüyodun bişey mi oldu da degistirdin kliniğini(kısmetinde bu bebeğe sahip olmak varmış o başka tabi : ) )Çok teşekkür ederim arkadaşım. Hatırladığım kadarıyla Ocak ayı gibi transfer düşünüyordun ne yaptın ?
Gebe kalanlar arasında ismimi görünce heyecan sardı 4 yanımı inşallah gerçek olur ama şuan belli değil daha 7 gün sonra test tarihim arkadaşlarGebe arkadaslar:
Canimbenim: British (zehra hanim)
Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Bebekim : Hit
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: ?
Snglayz: gyno life :)
Nazende: Hit :)
Tedaviye baslayanlar:
Merveety: British
Portakal: Hit
Zaza: British
Mavisufi : British
Okulöncesi: British(?)
Minni : Berk Angun
Yasamvarsaumutvar: British
Yas41: British/Hit
Zy2009:gyno life
Morkanatlarim:Yakindogu tup
Tuannakb: ?
Manolyababy: ?
Yasamayananlamaz: ?
Mentha: British
Muammaefsane : gyno life
Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
Hayırlı olsun sağlıkla kucagına al inşallah canım bebeğiniÇok teşekkür ederim arkadaşım. Hatırladığım kadarıyla Ocak ayı gibi transfer düşünüyordun ne yaptın ?
Ben soru işartinde kalmışım :) o kadar yazdın aslında ama gözden kaçmış sanırım magusa tıp merkezi serap uluçayGebe kalanlar arasında ismimi görünce heyecan sardı 4 yanımı inşallah gerçek olur ama şuan belli değil daha 7 gün sonra test tarihim arkadaşlar
Yumurta donosyanu gyno life da 5500€Ne kadar istedi ikisi de yazabilirmisin? ?
::))
Duydugum kadarıyla tabiYumurta donosyanu gyno life da 5500€
Sağol canım hepimiz inşallahEko78 gozumden kacmis canim. Son 70 sayfayi okuyup duzenledim ama kacirmisim.geri donus yaparsin diye soru isateti biraktim. Saglicakla kucagina al insallah
Nazcım hatırladım seniÇok teşekkür ederim arkadaşım. Bu forumda en çok dikkatimi çeken sen olsun zazacığım. Gerek bunca yıldır verdiğin mücadeleler gerek yılmadan anne olma azmin beni çok daha fazla inandırdı anne olabileceğime. Diğer arkadaşımlarımda tabiiki öyle ama senin hikayeni daha özümseyerek okudum hep!
Hatırlarsan Eylül veya Ekim gibi özelden yazışmıştık benim sorunumu.
Umarım hepimiz başarırız bu süreci sağlıklı olarak. Emekçi kadınlar olarak bizi tebrik ediyorum her koşulda. Dualarımdasın, dualarımdasınız güzel ve özel kadınlar.
Prolaktin folikül gelişimine ve çatlamasına engel oluyor mutlaka indir prolaktin değerini
çokmu artmış
nedeninede baktır
beyin MR yap
Aslında yapılabilir ama bildiğim kadarıyla dönmüş transferi şansı arttırıyor...Tedavide çok fazla hormon aldigin için rahim bir sonraki hormonsuz dönemden daha sagliksiz kalinlasabiliyor...Ondandir...Kızlar selam yoğunluktan giremedim hiç.Listeyi gördüm soru işareti var yanımda tedavi sürecinde değilim henüz araştırma aşamasındayım.Firdevs ve british ile görüştüm.british ile telde murat bey ile konuştuk sorucağım herşeyide sordum gibi.Yalnız kafama takılan birşey oldu.Burda yeniyim biliyorsunuz.Tedaviye başlarsak önce yumurtalarım toplanıcak dondurulucak ve 5.gün transfer yapılıcakmış.Süreç normalde böylemi işliyor.Dondurulmadan direk transfer yapılamıyormu?
Canım eline sağlık ben British olarak karar verdimGebe arkadaslar:
Canimbenim: British (zehra hanim)
Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Bebekim : Hit
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: ?
Snglayz: gyno life :)
Nazende: Hit :)
Tedaviye baslayanlar:
Merveety: British
Portakal: Hit
Zaza: British
Mavisufi : British
Okulöncesi: British(?)
Minni : Berk Angun
Yasamvarsaumutvar: British
Yas41: British/Hit
Zy2009:gyno life
Morkanatlarim:Yakindogu tup
Tuannakb: ?
Manolyababy: ?
Yasamayananlamaz: ?
Mentha: British
Muammaefsane : gyno life
Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?