Canım bebişine kavuşmana az kaldı inşallah
Aynen öyle yapmışlar keşke daha önce okusaydım bu forumları en azından daha bilinçli olurdumreziller transfer parası zaten 2000-2500 tl iade etmemek için ölü yumurtayı transfer etmişler
eğer öyle yapmışlarsa Allaha heva edelin ne diyelim
en doğruyu O biliyor
Teşekkürler Menthacım...Seninde tedavin hayırlı olsun...Donorü seçmişssin süreç başlamış artık hızla devamı gelir..Hepimiz için sonu güzel olsun arkadaşım :)Sevgili mavisufi,
Dualarımız seninle,inşallah anne olarak döneceksin Kıbrıstan,çok inanıyorum,bu sefer başaracaksın
Hic oyle bir sey yok, benimkiler 3 gunluk, Betalarim gayer guzel. Her sey yolunda, doktorunuza guvenin.Insallah ama moralim cok bozuldu böyle az olmasini beklemiyordum
benim de folikül sayım az .Inşallah canları kuvvetli olur arkadaşım.amh ın kaç ? ki amh a bile çok takılmayın diyorlar.Cnm merhaba ;
Benimde sperm donasyonu olucak.Dün doktorda yumurtalarım sayıldı 4 tane var bu ay.Ben mayıs ta düşünüyorum.Benimde moralim biraz bozuldu.Bakalım yaptırıcağım ay sayı artıcakmı?Senin yine bulunmuş baya yumurtan,benim 4 adet gördü muayenede doktorum.Umarım kalitelidir yumurtalarım diye dua ediyorum şimdi.Olumsuz düşünmek istemiyorum.Doktorum 1 tane bile yumurtan olsa yeterli olucak diyor
Hic uzulmeyin siz, bircok sey var bakilacak, yolla sadece blast olmak zorunda degil yumurtalar.Hic oyle bir sey yok, benimkiler 3 gunluk, Betalarim gayer guzel. Her sey yolunda, doktorunuza guvenin.
yuuuh yani o kadar aç gözlüler. bizim çaresizliğimizden faydalanıyorlar. keşke burda tanışsa idin.2 ydi. Şimdi anlıyorum boşu boşuna transfer yapmışlar. Keşke o zamandan donasyona karar verseydim paramı boşa dökmeseydim
Kuzummm inşallahh öyle olurkuzumsenin antral follikülün sayı 4 tedavide onun sayısı en az 14 de çıkıcak-))
sen hiç canını sıkma
tedavide stimulasyon yapıcaklarya senin yumurtalarını bi bakarsın soldanda 3-4 yumurta çıkar
bakarsın demedin deme
Aynen cnm yarın görüşücem gerekli şeyleri söylücek kuzumBu süreç okadar zor ki..Biz istiyoruz her şey dört dörtlük olsun...Bazen yumurta bazen rahim hiç bir şey tamda istediğimiz gibi olmuyor..En optimumu yakalamaya çalıyoruz, şansımız arttırmak için..Yine hep olumlu tarafta kalmaya çalışıyoruz..Olacak diye inanmak lazım sanırım...
Yasamayananlamaz sen mayısta yaptıracakasan doktoruna da sorarak takviyeler yap istersen canım..Arısü+bal+polen, Q10, balık hapı, multi vitamin belki yardımcı olur...
Yasamvarsaumutvar zaza nın dediği gibi emb. durumu 3 gündede belli olur , baktın kaliteleri düşük olabiliyorsa iptal et bence de tedaviyi..
İnşallah iyi olur....
Cnm bugün çıktı sonuçlarım amh 0.59 çıkmış.0.77 den başlıyor normali.benim de folikül sayım az .Inşallah canları kuvvetli olur arkadaşım.amh ın kaç ? ki amh a bile çok takılmayın diyorlar.
sen kaç yaşındasınki amh çok düşükKuzummm inşallahh öyle olurbeni sevindirdin:) yalnız sonuçlarım çıktı Amh değerim normal aralıkların biraz altı 0.77 ile 5.24 arasında olması gerekirken benim 0.59 çıkmış.Doktorumla henüz görüşemedim.Yarın gidicem sanırım.rubella Igg de pozitif 119 çıkmış bunu hiç bilmiyorum.Diğer sonuçlarım normal E2, prolaktin v.s bana yorum yaparmısın kuzum
sabırlı ol geç olsun güç olmasınKızlar başlayamıyorum tedaviye çikolata kitim var ve hafif ağrısı var bir de smearde rahimde enfeksiyon çıktı fitil antibiyotik kullandım tekrar smear alındı yine enfeksiyon var.enfeksiyon olmaması gerekiyormuş hiçbir şey yaptığımız da yok ama neden enfeksiyon oluyor anlamıyorum.tedaviye başlayamamak üzüyor beni
Cnm bilemiyorum ki neden böyle.Yarın öğrenicem.34 yaşındayım.Etkilermi bu durum çoksen kaç yaşındasınki amh çok düşük
ben 44 yaşındayım ve amh 0,7
seninki çok düşük acaba yalnışmı ölçülmüş
Amh 4.7 ydibenim de folikül sayım az .Inşallah canları kuvvetli olur arkadaşım.amh ın kaç ? ki amh a bile çok takılmayın diyorlar.
Hic uzulmeyin siz, bircok sey var bakilacak, yolla sadece blast olmak zorunda degil yumurtalar.[/QUO
Siz 3.gun embriyosu ile mi hamile kaldiniz daha once
Eğer amh okadar düşükse ve netleşirse bence paralarını çöpe atma ve kendi yumurtanla ne canını nede malını çöpe atmaCnm bilemiyorum ki neden böyle.Yarın öğrenicem.34 yaşındayım.Etkilermi bu durum çok
senin amh süperAmh 4.7 ydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?