Sevgili mavisufi,
Dualarımız seninle,inşallah anne olarak döneceksin Kıbrıstan,çok inanıyorum,bu sefer başaracaksın

reziller transfer parası zaten 2000-2500 tl iade etmemek için ölü yumurtayı transfer etmişler
eğer öyle yapmışlarsa Allaha heva edelin ne diyelim
en doğruyu O biliyor
Aynen öyle yapmışlar keşke daha önce okusaydım bu forumları en azından daha bilinçli olurdum

Sevgili mavisufi,
Dualarımız seninle,inşallah anne olarak döneceksin Kıbrıstan,çok inanıyorum,bu sefer başaracaksın
Teşekkürler Menthacım...Seninde tedavin hayırlı olsun...Donorü seçmişssin süreç başlamış artık hızla devamı gelir..Hepimiz için sonu güzel olsun arkadaşım :)

Hanimlar, Dr. Zehra Onar Sekerci Kolan British hospital’da kendi klinigini idare ediyor. Ikinci hamileleigime onun sayeside kavustum. Dileyene PM’den Kontak detaylarini gonderebilirim.

benim de folikül sayım az .Inşallah canları kuvvetli olur arkadaşım.amh ın kaç ? ki amh a bile çok takılmayın diyorlar.

Kuzummm inşallahh öyle olur beni sevindirdin:) yalnız sonuçlarım çıktı Amh değerim normal aralıkların biraz altı 0.77 ile 5.24 arasında olması gerekirken benim 0.59 çıkmış.Doktorumla henüz görüşemedim.Yarın gidicem sanırım.rubella Igg de pozitif 119 çıkmış bunu hiç bilmiyorum.Diğer sonuçlarım normal E2, prolaktin v.s bana yorum yaparmısın kuzum

Aynen cnm yarın görüşücem gerekli şeyleri söylücek kuzum

sen kaç yaşındasınki amh çok düşük
ben 44 yaşındayım ve amh 0,7
seninki çok düşük acaba yalnışmı ölçülmüş

Kızlar başlayamıyorum tedaviye çikolata kitim var ve hafif ağrısı var bir de smearde rahimde enfeksiyon çıktı fitil antibiyotik kullandım tekrar smear alındı yine enfeksiyon var.enfeksiyon olmaması gerekiyormuş hiçbir şey yaptığımız da yok ama neden enfeksiyon oluyor anlamıyorum.tedaviye başlayamamak üzüyor beni

sabırlı ol geç olsun güç olmasın

Cnm bilemiyorum ki neden böyle.Yarın öğrenicem.34 yaşındayım.Etkilermi bu durum çok
Eğer amh okadar düşükse ve netleşirse bence paralarını çöpe atma ve kendi yumurtanla ne canını nede malını çöpe atma
direk hazır embriyo transferine hazırlan
yok desen param var ve kendi yumurtamı deniyicem ozaman dene derdim kendi yumurtalarınla olmasa embriyo donasyonuna get

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…