- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
Sperm donasyonu mu sizin ki .
Benim yumurta donasyonu oldu 10 yumurtadan 7 si dollendi 4 ü 5.gune gitti
Canım üzme kendini inşallah 4 tane güzel blastın oluşur
oluşmazsa tedaviyi iptal et
Insallah emeklerimiz bosa çıkmaz basindan beri o kadar olumluydum ki simdi igneleri boşa vurulup elim bos donmekten korkuyorumInşallah 4 'ün dördünde 5. Güne gelir..hic belli olmuyor bu işler canim..
Cnm merhaba ;Insallah emeklerimiz bosa çıkmaz basindan beri o kadar olumluydum ki simdi igneleri boşa vurulup elim bos donmekten korkuyorum
Cnm merhaba ;
Benimde sperm donasyonu olucak.Dün doktorda yumurtalarım sayıldı 4 tane var bu ay.Ben mayıs ta düşünüyorum.Benimde moralim biraz bozuldu.Bakalım yaptırıcağım ay sayı artıcakmı?Senin yine bulunmuş baya yumurtan,benim 4 adet gördü muayenede doktorum.Umarım kalitelidir yumurtalarım diye dua ediyorum şimdi.Olumsuz düşünmek istemiyorum.Doktorum 1 tane bile yumurtan olsa yeterli olucak diyor
Insallah emeklerimiz bosa çı
kmaz basindan beri o kadar olumluydum ki simdi igneleri boşa vurulup elim bos donmekten korkuyorum
Cnm merhaba ;
Benimde sperm donasyonu olucak.Dün doktorda yumurtalarım sayıldı 4 tane var bu ay.Ben mayıs ta düşünüyorum.Benimde moralim biraz bozuldu.Bakalım yaptırıcağım ay sayı artıcakmı?Senin yine bulunmuş baya yumurtan,benim 4 adet gördü muayenede doktorum.Umarım kalitelidir yumurtalarım diye dua ediyorum şimdi.Olumsuz düşünmek istemiyorum.Doktorum 1 tane bile yumurtan olsa yeterli olucak diyor
hiç bilmiyorum ki canım sadece sperm verdildiği gün ödemeyei alacağız dediler.GÜNAYDINLAR.
yanımızda nakitmi göturmemiz gerekiyormu, yoksa atm den, banka dan çekme imkanı varmıdır. bu deverde nakit taşımakta sakıncalı.
kaç hücre olmuş. 3 günde 8 olması gerek, en kötü ihtimal 7 az sa maalesef değmez derim.Arkadaşlar yumurta kalitesi konusu çok konuşuluyor benimde aklıma kendi tüp bebek denemem geldi benden 1 tane yumurta çıkmıştı yumurta alındıktan 1 gün sonra aradılar beni yumurtan döllenmedi dediler bi kaç gün daha izlicez dediler 2. Gün tekrar aradılar yumurta döllenmedi dediler 3. Gün aradılar bugün 1 kere bölündü yumurtan döllendi transfere gel hemen dediler. Burada ki yorumlara bakınca anlıyorum ki o yumurta çok sağlıksızmış tutma ihtimali yokmuş dimi yanlış mı anlamışım.
2 ydi. Şimdi anlıyorum boşu boşuna transfer yapmışlar. Keşke o zamandan donasyona karar verseydim paramı boşa dökmeseydimkaç hücre olmuş. 3 günde 8 olması gerek, en kötü ihtimal 7 az sa maalesef değmez derim.
Hic oyle dusunme sonradan deneseydim diye aklinda kalmamis oldu. Yasayarak ogreniyoruz2 ydi. Şimdi anlıyorum boşu boşuna transfer yapmışlar. Keşke o zamandan donasyona karar verseydim paramı boşa dökmeseydim
kuzumsenin antral follikülün sayı 4 tedavide onun sayısı en az 14 de çıkıcak-))Cnm merhaba ;
bak senin yumurta sayın tedaviden(stimulasyondan) sonra 20 çıktıYumurta sayisindan cok yumurtanin kalitesi daha onemli sanirim adetin 2.gunu doktora gittiğimde birinde 15 digerinde 5 toplam 20 taneydi ama saglikli mi degil anlamadim 14 taneden 4 tane döllenmis olmasi cok az
ilave biosteron ve melatonin bunlar cidi şekilde yumurta kalitesini artırıyorBu süreç okadar zor ki..Biz istiyoruz her şey dört dörtlük olsun...Bazen yumurta bazen rahim hiç bir şey tamda istediğimiz gibi olmuyor..En optimumu yakalamaya çalıyoruz, şansımız arttırmak için..Yine hep olumlu tarafta kalmaya çalışıyoruz..Olacak diye inanmak lazım sanırım...
Yasamayananlamaz sen mayısta yaptıracakasan doktoruna da sorarak takviyeler yap istersen canım..Arısü+bal+polen, Q10, balık hapı, multi vitamin belki yardımcı olur...
Yasamvarsaumutvar zaza nın dediği gibi emb. durumu 3 gündede belli olur , baktın kaliteleri düşük olabiliyorsa iptal et bence de tedaviyi..
İnşallah iyi olur....
reziller transfer parası zaten 2000-2500 tl iade etmemek için ölü yumurtayı transfer etmişlerArkadaşlar yumurta kalitesi konusu çok konuşuluyor benimde aklıma kendi tüp bebek denemem geldi benden 1 tane yumurta çıkmıştı yumurta alındıktan 1 gün sonra aradılar beni yumurtan döllenmedi dediler bi kaç gün daha izlicez dediler 2. Gün tekrar aradılar yumurta döllenmedi dediler 3. Gün aradılar bugün 1 kere bölündü yumurtan döllendi transfere gel hemen dediler. Burada ki yorumlara bakınca anlıyorum ki o yumurta çok sağlıksızmış tutma ihtimali yokmuş dimi yanlış mı anlamışım.
Canım bebişine kavuşmana az kaldı inşallahSelam Anne Adayları,
Emine Hanım yazdı bana donör seçimi için 3 aday göndermiş.İki tanesi eşimin kan grubu,bir tanesi benim kan grubumdu.Ben kendi kan grubum olanı seçtim.Dün donörün adetinin 3. günü olduğunu söyledi.Yumurta gelişimine göre ayın 10 u gibi eşimi çağıracaklar.Süreç başlamış oldu.Ben şimdilik coraspin 100 mg,folbiol ve devit 3 kullanıyorum.Benim tedavi sürecim şimdilik başlamadı..HSG,Spermiyogram dışında önereceğiniz başka testler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?