sen kaç yaşındasınki amh çok düşük
ben 44 yaşındayım ve amh 0,7
seninki çok düşük acaba yalnışmı ölçülmüş
Evet AMH Çok düşük benimde 1 yıl önce 2.5 du..Bence başaka yerde tekrarla testi..sen kaç yaşındasınki amh çok düşük
ben 44 yaşındayım ve amh 0,7
seninki çok düşük acaba yalnışmı ölçülmüş
zazacim simdiye kadar gittigim her kadin dogumcu durumun cok iyi hicbir sorun görünmüyor demislerdi esimde azospermi olmasa cok rahat hamile kalirsin diyorlardi ama neden bu kadar az embriyo dollendi hicbisey anlamadim dua ediyorum hepsi 5.gunu saglikla gorsunler diyesenin amh süper
amh yüksek olması yumurta rezervin iyi olması demek
Canım amh sayım yüksek ve neden bukadar az yumurta dölendi sor doktorazazacim simdiye kadar gittigim her kadin dogumcu durumun cok iyi hicbir sorun görünmüyor demislerdi esimde azospermi olmasa cok rahat hamile kalirsin diyorlardi ama neden bu kadar az embriyo dollendi hicbisey anlamadim dua ediyorum hepsi 5.gunu saglikla gorsunler diye
Yani tutmaz diyorsunuz yapılsa bile bu şekildeEğer amh okadar düşükse ve netleşirse bence paralarını çöpe atma ve kendi yumurtanla ne canını nede malını çöpe atma
direk hazır embriyo transferine hazırlan
yok desen param var ve kendi yumurtamı deniyicem ozaman dene derdim kendi yumurtalarınla olmasa embriyo donasyonuna get
mavicim senin amh da çok iyiymiş kuzum hiç denedinmi kendi yumurtalarlaEvet AMH Çok düşük benimde 1 yıl önce 2.5 du..Bence başaka yerde tekrarla testi..
Evet AMH Çok düşük benimde 1 yıl önce 2.5 du..Bence başaka yerde tekrarla testi..
tutmaz diye bir şey söylemedim onu allah bilir ama susma diyorumYani tutmaz diyorsunuz yapılsa bile bu şekildeYine moralim pert şuan
Evet zazacım 5 kere denedim..Hepte sayı çok iyi idi ama (6,11 gibi) ama olmadı tutmadı maalesef...Zaten doktorda şaşırıyordu....neden olmadı bilmiyoruz...mavicim senin amh da çok iyiymiş kuzum hiç denedinmi kendi yumurtalarla
prolaktin e2 progesteron ve bir çok hormon testlerim normal bendede ama ne yazıki amh bizim yumurta rezervimizi gösteren tek hormon testi ve 1 altında olunca yumurtaların kalitesi düşük olur(( üzgünüm şuan Prolaktin ve diğer testlerin hepsi normal.Bu niye böyle ki
FSH kaç Yaşam?(( üzgünüm şuan Prolaktin ve diğer testlerin hepsi normal.Bu niye böyle ki
zaten okadar yüksek amh yla fsh düşük olurFSH kaç Yaşam?
hepsini bir doktordamı denedinEvet zazacım 5 kere denedim..Hepte sayı çok iyi idi ama (6,11 gibi) ama olmadı tutmadı maalesef...Zaten doktorda şaşırıyordu....neden olmadı bilmiyoruz...
3 kez Hulusi Başkent, 2 kez Novaart Mehmet Erdem..hepsini bir doktordamı denedin
yumurta rezervi malesef sıfır ama neler gördü benim bu gözlerBen 29 yaşındayım geçen sene amh 0.01 di
Fsh 16.6 cnm normal görünüyorFSH kaç Yaşam?
canım kardeşim bende 3 defa timur gürkanda3 kez Hulusi Başkent, 2 kez Novaart Mehmet Erdem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?