benimde 0.54 yani düşük amh .ama ümidimi yitirmiyorum.Bence sende yitirme. doktorlar 40 yaşın altındaki kadınlarda amh 1 in altında olunca %20 şans veriyorlar.Evet zor ama olasılığı var.Tabiki bir noktadan sonra olumsuz olursa embriyo donasyon düşünülmeli.Amh her bünyede farklılık gösteriyormuş ve ben bu transferimde de Rabbime sığınıp %20 lik şansı değerlendirmek istiyorum.Mutlaka takviye kullan.Cnm merhaba ;
Benimde sperm donasyonu olucak.Dün doktorda yumurtalarım sayıldı 4 tane var bu ay.Ben mayıs ta düşünüyorum.Benimde moralim biraz bozuldu.Bakalım yaptırıcağım ay sayı artıcakmı?Senin yine bulunmuş baya yumurtan,benim 4 adet gördü muayenede doktorum.Umarım kalitelidir yumurtalarım diye dua ediyorum şimdi.Olumsuz düşünmek istemiyorum.Doktorum 1 tane bile yumurtan olsa yeterli olucak diyor
İşte bu örneklerden bir kez daha görüyoruz Allahtan ümit kesilmez ve ben ümidimi çok şükür hiç kesmiyorum arkadaşım :)yumurta rezervi malesef sıfır ama neler gördü benim bu gözler
bir tanıdık kadının 39 yaşında tüp bebeğe bile almadılar amh 0,01 di diye
doğal yolla ilk kızı ardından oğlunu doğurdu
Zaza cım ben bu cd56 nerde yaptırcam kayserideyim bulamadım henüz biyer bide bu testin analisayöntemiyleyapılması geekiyomuş daha iyi sonuç veriyomuş ireme sordum sadece kanda baktır rahime değil dedi rahime de baktırmalımıyım acabafsh düşük bende yani menopoz gözükmüyor
ailede 50-52 yaşında menopoza girmişler annem
anneannem bile 52 yaşında sonuncu çocuğunu doğurdu
zazacım sen çok sabırlı bir kadınsın. ben okadar çok deniyemezdim. kimse kimseye azcık olan bu şansı dene yada deneme diyemiyor ki. Sen biliyorsun embriyo donasyona yaklaşmıştım sonra son bi şans diledim yumurtalarıma artık Rabbim bilir. Çünki bu kadar hormon yüklenmenin vucuda çok fazla zararı var.Canım benim amh 0,7 11 defa kendi yumurtalarla denedim 2 defa hamile bile kaldım ama malesef düştü
acaba benim yerime olsaydın denermiydin kendi yumurtalarını?
16 biraz yüksek geldi bana kuzum 9 'ün üstü iyi degilFsh 16.6 cnm normal görünüyor
Ohh ohh bütün doktorları denemişsin.. sana ne açıklama yapıyorlardı zaza neden olmuyor diyorlardı..canım kardeşim bende 3 defa timur gürkanda
2 defa novaart ehmet erdemde
2 defa recai pabbutcuda
3 defa genatra
1 defa huluside -)))
toplam 11 defa ama ankarada doktor kalmadı
Evet bencede bu olsunda belki sonradan kendiligindende oluverir bellimi olur...nede olsa ailede var..Canım benim amh 0,7 11 defa kendi yumurtalarla denedim 2 defa hamile bile kaldım ama malesef düştü
acaba benim yerime olsaydın denermiydin kendi yumurtalarını?
Cnm sonuçların içinde iyi görünüyor.Koyu renkle yazılmamış yani.Amh koyu renkle yazılmış düşük olduğu için.Kızlar yarın sabah gidicem ancak öyle belli olur.16 biraz yüksek geldi bana kuzum 9 'ün üstü iyi degil
Referans değerleri mi farklı acaba..Evet canim doktor değerlendirsin bakalim..iyi haberler olsun insallah..Cnm sonuçların içinde iyi görünüyor.Koyu renkle yazılmamış yani.Amh koyu renkle yazılmış düşük olduğu için.Kızlar yarın sabah gidicem ancak öyle belli olur.
Sağol cnm yarın söylerim burdanReferans değerleri mi farklı acaba..Evet canim doktor değerlendirsin bakalim..iyi haberler olsun insallah..
Canım kayseride düzen labarratuvarı varsa orda yaptırZaza cım ben bu cd56 nerde yaptırcam kayserideyim bulamadım henüz biyer bide bu testin analisayöntemiyleyapılması geekiyomuş daha iyi sonuç veriyomuş ireme sordum sadece kanda baktır rahime değil dedi rahime de baktırmalımıyım acaba
Biri dedi eşinden olmuyor biri dedi yaşından dolayıOhh ohh bütün doktorları denemişsin.. sana ne açıklama yapıyorlardı zaza neden olmuyor diyorlardı..
Ben kanda baktirmıştım canim. Doktorum gerek görmedi ama ben yine de yaptırdım. Özel bir laboratuarda 80 tl vermiştim 3 ay önce. Sonucu 3 haftada çıktı ama. Şahinden parca olayı korkutmuştu beni.Arkadaşlar merhaba cd56 testini yaptıran varmı kandamı yoksa rahimden parça alınıp bakılanmı îrem hanım bu testi istedî bunun maaliyeyi nekadar sigarta karşılıyormu
Benim kanda %11 çıkmıştı ve normal demişti doktorum. Sınır %12 diye biliyorum benİkisini de yaptırdım. Kanda toplu testlerin içinde yaptırdığım için tek fiyatı nedir bilmiyorum. % 14 dü sanırım kanda çıkan. Rahim biyopsisine 1750 tl para verdim %10 çıktı. Korkutmak istemem ama canım baya acıdı. İki değerimede yüksek dediler. Serum Alman lazım dediler ve kendi hazırladıkları serumu almak zorunda olduğumu yoksa başarı şansımın düşük olduğunu söylediler. Serum 2000 tl tanesi iki kere al dediler. Almadım. Aynı serum Eczanede var 12 tl onlar içine antioksidan vitamin bilmem ne koyuyorlarmış o eczanedeki işe yaramaz dediler. Eczaneden gittim aldım bir doktor buldum reçete ettirdim. Transferden önce bir defa serumu aldım. Sonra Kıbrıs’taki doktoruma ve 10 dan fazla doktora sordum alma gereksiz dediler çoğu cd56 ya bakmıyoruz bile dediler. 12 haftalık gebeyim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?