mavim ankara memorialda aygül hanıma bu yaKINDA 43 yaşında bir tanıdık gitti tedaviye kadın 3 aylık hamile
o kadınla aynı anda 40 üstü bir menopoza girmekte olan kadında şuan hamile
ve aygül hocanın bu kıbrısa acele eden kadınları anlamıyorum demesi çok ilgimi çekti
inan artık gücüm kalmadı kendi yumurtalarımla oynamaya
ama ilginç değilmi

benimde 0.54 yani düşük amh .ama ümidimi yitirmiyorum.Bence sende yitirme. doktorlar 40 yaşın altındaki kadınlarda amh 1 in altında olunca %20 şans veriyorlar.Evet zor ama olasılığı var.Tabiki bir noktadan sonra olumsuz olursa embriyo donasyon düşünülmeli.Amh her bünyede farklılık gösteriyormuş ve ben bu transferimde de Rabbime sığınıp %20 lik şansı değerlendirmek istiyorum.Mutlaka takviye kullan.

Canım benim amh 0,7 11 defa kendi yumurtalarla denedim 2 defa hamile bile kaldım ama malesef düştü
acaba benim yerime olsaydın denermiydin kendi yumurtalarını?

fsh düşük bende yani menopoz gözükmüyor
ailede 50-52 yaşında menopoza girmişler annem
anneannem bile 52 yaşında sonuncu çocuğunu doğurdu

yumurta rezervi malesef sıfır ama neler gördü benim bu gözler
bir tanıdık kadının 39 yaşında tüp bebeğe bile almadılar amh 0,01 di diye
doğal yolla ilk kızı ardından oğlunu doğurdu
İşte bu örneklerden bir kez daha görüyoruz Allahtan ümit kesilmez ve ben ümidimi çok şükür hiç kesmiyorum arkadaşım :)

fsh düşük bende yani menopoz gözükmüyor
ailede 50-52 yaşında menopoza girmişler annem
anneannem bile 52 yaşında sonuncu çocuğunu doğurdu
Zaza cım ben bu cd56 nerde yaptırcam kayserideyim bulamadım henüz biyer bide bu testin analisayöntemiyleyapılması geekiyomuş daha iyi sonuç veriyomuş ireme sordum sadece kanda baktır rahime değil dedi rahime de baktırmalımıyım acaba

Canım benim amh 0,7 11 defa kendi yumurtalarla denedim 2 defa hamile bile kaldım ama malesef düştü
zazacım sen çok sabırlı bir kadınsın. ben okadar çok deniyemezdim. kimse kimseye azcık olan bu şansı dene yada deneme diyemiyor ki. Sen biliyorsun embriyo donasyona yaklaşmıştım sonra son bi şans diledim yumurtalarıma artık Rabbim bilir. Çünki bu kadar hormon yüklenmenin vucuda çok fazla zararı var.

canım kardeşim bende 3 defa timur gürkanda
2 defa novaart ehmet erdemde
2 defa recai pabbutcuda
3 defa genatra
1 defa huluside -)))
toplam 11 defa ama ankarada doktor kalmadı
Ohh ohh bütün doktorları denemişsin.. sana ne açıklama yapıyorlardı zaza neden olmuyor diyorlardı..

Evet bencede bu olsunda belki sonradan kendiligindende oluverir bellimi olur...nede olsa ailede var..

Yumurtada yaş en önemli faktör.. rabi genetik bir sorunyoksa..30 yaş altında amh düşük bile olsa yumurta az bile olsa 40 yaşında ki bir kadından daha çok şans var..Yumurtada genetik problem olma şansı dusuyor..Ben 30 yaş altı olsam 3_4 yumurtam olsa mutlaka kendi yumurtalarımla 3 kere denemeden donasyona gitmezdim..Ama hiç yumurta yok ve kesin menopoz ise ozaman mecburen donasyon..

Canım kayseride düzen labarratuvarı varsa orda yaptır

Kızlar bn histoskopimi oldum ağrılarım var yatıyorum iki kutu 2 aylık adet düzenleyici antibiyatik ağrı kesici yazdılar inanın kendi Doktorumu bile görmedim not aldırmıştım eşimle konuşsun diye hiç çağırmadılar bile nasıl bir hastane anlamadım yattığım yerde oda deyil her tarafta perde çekilmiş kıyafetlerimi koymam için poşet verdiler bide lüks ve en pahalı hastane Bülent hoca orda olmasa asla gitmezdim oraya indirim bile yapmuyolar

Mrhb bayanlar ,daha öncede yazmıştım 9 ay öncesinde yumurta donasyonuyla Kıbrıs'ta negatif bi denememiz oldu o kadar çok etkilendimki,sadece negativ sonuçtan değil ,yaptığım merkezden ,ortam ,hastahane ve gidip tekrar denemek zorundayım başka bi çarem yok kendi yumurtamla 4 denemem oldu yumurtalar döllenmiyor ,donasyona karar verildi hazırdım zannettiğim ,yapabilirim diye düşündüm ama olmadı ...Lütfen bana akıl verin sizler Kıbrıs'a giderken neler hissettiniz yaşadıklarım bu duygu karmaşan normalmi bi adım atacak ne gücüm ne cesaretim var ...Zaman akıp geçiyor eşime karşı mahçubum,kendi anneliğimden çok onun baba olmasını o kadar çok istiyorumki,çaresizim maddi anlamda bi sıkıntımız yok ama ben manen hiç hazır değilim...Lütfen bu kararı nasıl verdiniz nasıl ikna oldunuz banada bi akıl verin lütfen

Arkadaşlar merhaba cd56 testini yaptıran varmı kandamı yoksa rahimden parça alınıp bakılanmı îrem hanım bu testi istedî bunun maaliyeyi nekadar sigarta karşılıyormu
Ben kanda baktirmıştım canim. Doktorum gerek görmedi ama ben yine de yaptırdım. Özel bir laboratuarda 80 tl vermiştim 3 ay önce. Sonucu 3 haftada çıktı ama. Şahinden parca olayı korkutmuştu beni.

Benim kanda %11 çıkmıştı ve normal demişti doktorum. Sınır %12 diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…