transferin kaçıncı günükiSağol canım ya inşallahh bakalım var mı yokmu tedirgim oldu baya da bence var ama o o kadar korkuyor ki bende bildiğimden şaştım
Ablan diye belirtmediğin için , bebeğinle ilgili endişelerin olduğundan Allah korusun bişeyden şuphelendin de test yaptın sandım.Endişe yaşadımSağol canım ya inşallahh bakalım var mı yokmu tedirgim oldu baya da bence var ama o o kadar korkuyor ki bende bildiğimden şaştım
9. Günü canom test günü 12. Güntransferin kaçıncı günüki
bebiş tutunmuş bariz 2 çizgi gözüküyor çok şükür
test günü ne zaman
Yok kuzum ablamın. Benim genetik test temiz çıktı şükür kalple ilgili cuma gidicem yine dr a inş iyi şeyler duyarımAblan diye belirtmediğin için , bebeğinle ilgili endişelerin olduğundan Allah korusun bişeyden şuphelendin de test yaptın sandım.Endişe yaşadım
Haydi bakalım cnm inşallah :) Ablanında inşallah güzel olur cnm :)Yok kuzum ablamın. Benim genetik test temiz çıktı şükür kalple ilgili cuma gidicem yine dr a inş iyi şeyler duyarım
Amin canım hepimizin inşallahHaydi bakalım cnm inşallah :) Ablanında inşallah güzel olur cnm :)
Sana dedimya temiz çıkıcak ohhh süperYok kuzum ablamın. Benim genetik test temiz çıktı şükür kalple ilgili cuma gidicem yine dr a inş iyi şeyler duyarım
İnşallah zazam ya inşallahhSana dedimya temiz çıkıcak ohhh süper
inşallah kalptede sorun yok
Ben 2. Çizgiyi gördüm yarın yapsa daha da neyleşir bence hayırlı olsun :)Kızlar sizce var mı bunda transferin 9. Günü
en uzun ve net yazılar olan burasıArkadaşlar başka forum varmı bizim bu konularla ilgili bildiğiniz.Burda baya baktım ama bizim bu sayfa kadar yazan olmamış.İnternette başka bildiğiniz forum site varmı?Ben aslında bu sperm donasyonunun tüm detaylarını öğrenmek istiyorum ,tutma olasılığı falan yüzde kaç bu işlemlerin diye.Çok okudukça kafam karışıyor gerçi ama bir yandan da okumadan duramıyorum :)
en uzun ve net yazılar olan burası[/QUOTE
Evet Zazacım bakıyorum ama en iyi burası
İnşallah canımm yaa umarımm yarın kan verir zaten bakalım :)Ben 2. Çizgiyi gördüm yarın yapsa daha da neyleşir bence hayırlı olsun :)
Benim de Firdevs te negatifim var bir taze bir de dondurulmuşlarla 2 kezGebe arkadaslar:
Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : British (Zehra Hanim)
Goksum85 : British
Tedaviye baslayanlar:
Merveety: British
Portakal: Hit
Zaza: British
Mavisufi : British
Okulöncesi: British
Minni : Berk Angun
Yasamvarsaumutvar: British
Yas41: British
Zy2009: British
Morkanatlarim: gynolife
Tuannakb: ?
Manolyababy: sonuc bekliyor :)
Yasamayananlamaz: ?
Mentha: British
Muammaefsane : gyno life
Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim:hit
Negatif alanlar
Zaza:hit
Morkanatlarim: firdevs
Bilmiyorum canim yesil karta rapor olup olmadiginiRapor yazdıra bilirmiyiz ki yeşil kart var bizde
benim bugün 5 gün olduKızlar 4. gün oldu hala adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?