2 gün önce bende dahiliyeye gittim tüm vitamin vs ler iyi çıkmasına karşın(folik asit, demir magnezyum vs.. ) yinede folik asit kullan dedi.d vitamini yazdı. Bizlerin yumurta rezevrleri az .bunu bi savaşa hazırlanmak gibi düşün kazanma şansın %20_25 lerde. tüm vitamin minerallerin tam olsada extra yükleyerek kuvvetlenmelisin.Hiç bi takviye kullanmadan sonuça ulaşmak güç olabilir. Belki ben fazla detaycıyım , belkide aldığım negatif sonucunda yaşadığım üzüntünün tekrarından korkuyorumdur. Şunu diyemeyiz ki herşeyi yapınca sonuç olumlu olur. Hayır malesef öyle değil.Ama kendi adıma şunu diyebilirim ki bu sefer elimden gelen herşeyi deniyorum. Amacım sana kesinlikle karışmak değil, sadece düşüncemi paylaşmak istedim.

Sen nasilsin balam..hic ağrı sizi oluyormu..bende hiç bir şey yok...
Yok canim valla.. bugun kasiklarda cok hafif baski var gibiydi. Hafif anlik sizlamalar. Sanki egzersiz yaptiktan sonra bazen hamlik olur bende karnin altinda kasiklarda hani..o tarz bi seyler..belki ilaclardan..gazdan filan oluyor.. ay hayirlisi canim dinlemiycem kendimi hic diyorum ama yine insan bi seyler bekliyor

Bala senin merkezden bahsedenmişim biraz ben merkez arayışındayım evet hiç duymamıştım seninkini.doktorun kim orada basıl memnun kaldın mı.fiyatlar nasıl
Kirazcim ben dr um onerdigi icin oraya gittim. Baska yerle gorusmem olmadi. Ilk verdikleri fiyat 5500 euro tedavi. Ayrica konaklama ve ulasim iistersek 500 daha. Indirim yaptirdik ama burda yazsam mi bilemedim. Konaklama ve ulasimi da dahil ettirdik. Taksi transferleri.de dahildi. Benim daha once tecrubem olmadigi icin kyaslama yapamam. Ama genel olarak memnun kaldim sorun yasamadim. Ve tabii bakalim sonuc nasil olacak. Hakkimizda hayirlisi. Hepimizin gonlune gore olsun

Bala senin merkezden bahsedenmişim biraz ben merkez arayışındayım evet hiç duymamıştım seninkini.doktorun kim orada basıl memnun kaldın mı.fiyatlar nasıl

Kızlar ablamın kan değeri 35 çıktı 10. Gününde düşük diye üzüldü de değerin önemi varmı önemli olan iki günde ki artıs oranı mı

Tatlım tesekkur ederim.Doktorum demir ilacı verdi yinede.Folik asiti istersen kullan sana bırakıyorum dedi.Folibol dedi sanırım alabilirsin diye.haftaya başlarım olmazsa.Peki fazlası zarar olmazmı ?

Senin neresiydi cnm merkez?

Tatlım tesekkur ederim.Doktorum demir ilacı verdi yinede.Folik asiti istersen kullan sana bırakıyorum dedi.Folibol dedi sanırım alabilirsin diye.haftaya başlarım olmazsa.Peki fazlası zarar olmazmı ?
hic bi zararı olmaz.Folik asit zaten gıdalar da bulunuyor özellikde yeşillikde ama yeterli gelmiyo hamilelik için.

Bende senin gibiyim...sadece progesterondan çok uykum geliyor..oda iyi oluyor aslında... ilk 3 günü uyuyarak geçirdim neredeyse zaman daha hızlı geçmiş oluyor.. hakkımızda hayırlısı canim...

Bende senin gibiyim...sadece progesterondan çok uykum geliyor..oda iyi oluyor aslında... ilk 3 günü uyuyarak geçirdim neredeyse zaman daha hızlı geçmiş oluyor.. hakkımızda hayırlısı canim...
Transferden sonraki 3 günü uyuyarak geçirdiniz?

Transferden sonraki 3 günü uyuyarak geçirdiniz?
Evet:) transfer günü otele donduk..2 saat uyumuşum..sonra 8 gibi tekrar uydum sabah 7 e kadar...
Ertesi gün öyle kahvaltı yemek dışında hep uyukladım..
3 gün dün evimize döndük uçakta bile için geçti.. akşam zar zor yemek yedim 9 gibi uyumuşum sabah 7:)
5 kere tüp bebek denedim okadar progesteron kullandim hiç böyle olmamıştı.. çok su içiyorum belki ondandir...

Kızlar ablamın kan değeri 35 çıktı 10. Gününde düşük diye üzüldü de değerin önemi varmı önemli olan iki günde ki artıs oranı mı
Biraz düşük ama allahtan umut kesilmez
2 gün sonra güzel artar ve güzel devam eder inşallah

gebelik isteyen ve gebelikte folik asitin kullanım mg 400-800 atası olmalı

ay darısı başıma bende transferden sonra uykularım bozuluyor

Maşallah birkaç gün sonra kısmetse benim transferim de olacak bakalım uyukluyorum muyum?Belki de ilk belirti bu diyebilir miyiz acaba?

Maşallah birkaç gün sonra kısmetse benim transferim de olacak bakalım uyukluyorum muyum?Belki de ilk belirti bu diyebilir miyiz acaba?
Belirti için daha çok erken canim sanmıyorum ilaçlardan oluyor..
Transferin iyi geçsin bebeklerin tutunsun annelerine inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…