Eko gün ablani tebrik ederim canim ne güzel haber dairesi basimiza:)
Kızlar ben hiç transfer olmamış gibiyim sanki kibrisa tatule gittik..
Transfer çok kolay oldu, şimdide ne gaz, ne şancı, ne kramp , ne göğüs ağrısı hiç bir şey yok:)
Hakkimda hayırlısı artik...

Kızlar benim adetin 14. Günü progesteron baktır dediler eğer iyi çıkarsa Kıbrıs’a gel dediler bu gün baktırdım 0,154 çıkmış .Bu iyi mi kötü mü?

Referans
Kızlar benim adetin 14. Günü progesteron baktır dediler eğer iyi çıkarsa Kıbrıs’a gel dediler bu gün baktırdım 0,154 çıkmış .Bu iyi mi kötü mü?
Referans degerlerini bilmiyorum ama bildiklerime göre iyi bir sorun yok gorunuyor...

Adetin 9. Gününde 9,2 çıktı rahim kalınlığı
Rahimde cok iyi görünüyor yumurtlamada henüz olmamış duruyot..rahim filminde doktor yapışıklık vb görmediyse deneyebilirsin.. donor secimi yapıldımı.. .nasıl olacak dönerle senkronizemi takip ediliyor.. .

Yumurta Seçimi yapıldı aradılar özelliklerini söylediler bana uygun dedim.Şimdi haber geldi.Sorun yokmuş.

Kızlar test sonuçlarımı aldım vitaminler folik asit falan.Hepsi normal çıktı.Doktor folik asit başlatmadı.Çünkü değerlerin iyi dedi.Çinkosundan,B12 sine baktırdım herşeye,fosforuna kadar.İçim rahat etsin istedim:)Eşimden istenen bulaşıcı hastalık testleride güzel geldi bir sorun yok.Şükürrr

ne güzel bebişler rahat rahat anneye tutunuyor
inşallah hamileliğin rahat ağrısız sancısız devam eder

Ben de aynı yerde yaptırmıştım ve söylemiştim ya sana da.. o kız çok sıkıntılı bu konuda maalesef.. robot gibi sanki.. karşılaştığında da çok sıcak değil.. negatifi söylediğimde bile sadece bir üzgünüm yazdı ve aramadı bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…