Çok sağ ol .Amin inşallah bir aksilik olmazsa yarın gece gidicez Kıbrıs’asuper transfere gidiceksin inşallah
hayırlı olsun
Evet cnm değişik biri.Neyseki biraz çözdük durumu çünkü belli ettim rahatsızlığımı.Düzeldi şükürBen de aynı yerde yaptırmıştım ve söylemiştim ya sana da.. o kız çok sıkıntılı bu konuda maalesef.. robot gibi sanki.. karşılaştığında da çok sıcak değil.. negatifi söylediğimde bile sadece bir üzgünüm yazdı ve aramadı bile..
Haydi o zaman gözün aydın cnmartık bu sabah migren ağrım başladı akşamada adet olurum
Serracım şimdiden güzel haberlerle gel cnmÇok sağ ol .Amin inşallah bir aksilik olmazsa yarın gece gidicez Kıbrıs’a
Selam canım..hoşgeldin.. ben de DÜNYA TÜP BEBEK de yaptırdım Mayıs 2017 de ve olumsuz sonuçlandı.. sebebi ise belli değil kısmet değil dendi geçildi.. bir daha oraya gider miyim tabii ki hayır.. istanbul daki doktorumun önerdiği yer kıbrıs gyno life. doktoru MURAT ÖNAL .. orası ile de görüştüm..müşteri hizmetlerindeki kişi hemen aradı hatta ardından doktor ile de hemen görüştürdüler.. çok ilgili görünüyorlar ama ben maddi imkansızlıktan dolayı başlayamıyorum.. burdaki doktorum çok güvenilir biri.. istersen dediğim yer ile de görüş.. ben ilk gittiğim yere kendim karar vermiştim bu arada.. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..Benim yaşım 24 eşim 32 bazı şeyler geç olmadan yapalım diyorum dünya tüp bebeği bende duydum ama başarı oranı azmış dün 2 yerle görüştüm çok kararsızız nasıl olcak hiç bilmiyorum
eh iyi o halde :) dürtmeden olmuyor işteEvet cnm değişik biri.Neyseki biraz çözdük durumu çünkü belli ettim rahatsızlığımı.Düzeldi şükür
Inşallah zazacim tutunuyorlardir ..yoksa.ilk iki gunde yavruları rahimden tokatlayıp gondermemisimdir insallah:)ne güzel bebişler rahat rahat anneye tutunuyor
inşallah hamileliğin rahat ağrısız sancısız devam eder
Canım terketmemişler senlelerdir eminim.2 tanemi koydurmuştun cnm ?Inşallah zazacim tutunuyorlardir ..yoksa.ilk iki gunde yavruları rahimden tokatlayıp gondermemisimdir insallah:)
Ay inşallah hakkımızda hayırlısı olsun artıkSerracım şimdiden güzel haberlerle gel cnm
Evet 2 adet verdiler ....Canım terketmemişler senlelerdir eminim.2 tanemi koydurmuştun cnm ?
Zazacim 1-2 güne baslayacaksin ozaman .artık bu sabah migren ağrım başladı akşamada adet olurum
sen artık hamilesin kendine dikat et kardeşimInşallah zazacim tutunuyorlardir ..yoksa.ilk iki gunde yavruları rahimden tokatlayıp gondermemisimdir insallah:)
Ahhh zazacim bende heycanlandim..hayirli uğurlu olsun tedavin kuzum...saglikli miniklerin olsun sana sımsıkı tutunsunlar...KIIIIIZZZZLAAAAR adet oldum çok şükür
heyecandan partladım
SüperrrrKIIIIIZZZZLAAAAR adet oldum çok şükür
heyecandan partladım
rKIIIIIZZZZLAAAAR adet oldum çok şükür
heyecandan partladım
Hadi hayirlisi ZazacimKIIIIIZZZZLAAAAR adet oldum çok şükür
heyecandan partladım
Sen nasilsin balam..hic ağrı sizi oluyormu..bende hiç bir şey yok...Hadi hayirlisi Zazacim
KIIIIIZZZZLAAAAR adet oldum çok şükür
heyecandan partladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?