Harikasın Arkadaşım ,eline yüreğine sağlık,buradan takip edeceğim,bir de buna tedavi görüp negatif alanları ve merkezlerini de ekleyelim,çok iyi olur bence
Canım hemen beni yazabilirsiniz...Magusa tip merkezi serap uluçay...iki kez Sperm donasyonu ve negatif....kesinlikle de tavsiye etmiyorum...

adına çok sevindim hamileliğin rahat geçsin.Ikizlerine sağlıcakla kavuş : ) ne ilginç bi ikiz lik durumu olmuş. az ikiz kardeş de görülebilecek bi durum olmuş. Ben bi ara tandem i düşünmüştüm ama hangi yumurta benim düşüncesi beni yer bitirir ve test vs yapıp doğduktan sonra hangisinin genetik annesi isem ya yüreğimde evlat ayrımı olursa korkusu yaşama düşüncesi vazgeçirmişti beni. tandem den. Hani baştan yumurta donasyonunu kabul edip başlıyosun ya o zaman insan yüreğini hazırlar sanki. Yazdığım her cümle sadece "sanma" ların üzerine. Daha önce anneliğı yaşamadım ki belki ayırmaz yüreğinde hiç bi evladını. Sizden ricam hayırlısıyla kuzucuklar doğunca hissiyatınızı söylermisiniz.Hayırlısıyla kaç aylık hamilesiniz ?

İnşallah canım benim.Hepimiz mutlu sona ulaşıcaz inşallah

Kizlar bence dogumdan sonra Bir ihtimali belli olabilir sonucta Bir tanesi tamamen Anne ve babaya benzeyecek.Ama ikisinide tasiyip hissedip emzirecegi icin Bence ayrim yapamaz insan,heleki Bizler gibi Anne olmaya hasret Bu kadar ugrastiktan sonra dimi...

Bence kesinlikle iyi gelecek.
Ve bence her tup bebege baslayan bayanlara cd56 ve erkeklerede sperm dna hasar testi yapilmali. Nolur yani dimi hersey Bastan bilinse ve ona gore ilerlense.Tabi kimse bizim ne cektigimizi anlamaz ol igneleri gir ultrasona yat opuya doktorlara gore Bu kadar basit....
Ben 5 defa hamile kaldim bugune kadar 2 Si dogal ama ya sagliksizdi alindi yada dustu.Sonradan anladikki Bende cd56 yuksek esimdede dna hasari ve Cok kolay tedavi edilebilen seyler...

DNA hasarı nasıl tedavi ediliyor

Slm ben 35 yaşındayım erken menopoza girdim yumurtaliklarimda çalışmıyor ben kıbrısta sadece yumurta nakli yapıldığını duydum tüp bebekle anne olabileceğimi söylediler acaba kibristan hariç başka şehirde yumurta nakli yapiliyormu bana yardimci olurmusunuz

Ben neriye başvurmam lazım lütfen yardımcı olun kibrisa gitmeyim
Türkiyede yumurta ve sperm donasyonu yasak..Kıbrıs ta serbest o nedenle kıbrıs a gidiliyor..Türkiye de hiç bir yerde yaptıramazsın canım..Ama Kıbrıs dışında Gürcistan, Bakü, İtalya, ABD, Ukrayna gibi bazı ülkele de de serbest..Ama buralara gitmek bence Kıbrıs tan daha zor..En başta dil problemi oluşuyor..Ne kadar İngilizce bilinse de Türkçeye benzemiyor..

Kibrisa başvurdum bahçeli tüp bebek merkezine de bir orda yapılıyormuş irtibata geçtim de burda da varsa oraya başvurun demistim

Kızlar cd56 testi adetlimi yoksa farkli gundede oluyormu ankarada nerde yapılıyor yada ozelde ne kadar

Kibrisa başvurdum bahçeli tüp bebek merkezine de bir orda yapılıyormuş irtibata geçtim de burda da varsa oraya başvurun demistim
Bende kıbrıs bahçecide yaptırdım..Doktorum Murat Bey..İst Bahçecidede kıbrısa gitmeden önce yapılan ön hazırlıkları yaptırdım..Ama Türkiye bahçecinin hiç birinde donasyon yapmazlar..Cumartesi test günüm bekliyorum bakalım :)
Kıbrısta ayrıca sadece bahçeci yok, Halil İbrahim Tekin, Firdevs-Mucize Ekip-Murat Önal dı sanırm daha bir çok klinik ve doktor var..Bu forumu okursan hepsi hakkında bilgin olur.Arayıp yada mail atarak ulaşabilir hepsi hakkında bilgi alabilirsin..
Biz şu anda 3-4 kişi bahçeciye gidiyoruz-gittik..Bizide takip edip başarısı hakkında fikir sahibi olabilirsin...

Ahh canım negatifine üzüldüm..Ben Hit i hiç bilmiyorum ama değerlendirmelerin, Zazanın söyledikleri, sanki fiyat ucuzladıkça donmuş yumurta kullandıkları kesin gibi..Kaldıki bildiği kadarıyla 4-3-2 neyse CC olan embriyolar en zayıf ve hiç transfer edilmeyen ebmriyolar. BC ler bile zayıf kalıyor...En iyileri ve gebelik görülenler BB-AB-BA-AA olanlar..CC
lerde neredeyse hiç gebelik görülmüyor..Ben Bahçecide denedim..En son 4 BC (6.gün bir embriom donduruldu), ona mesala 4BB nin bi alt kalitesi dediler...
Aslında 2-3 kere 1500 Euro ya tekrar tekrar negatifler almaktansa, sanki bir kere daha farklı merkezde sıfırdan daha kaliteli embriyolarla denemek daha iyi olurmuş..Ama geçmiş...Lütfen hiç ama hiç pişmanlık yaşama..İnşallah toparlanır, maddi-manevi farklı bir merkezde sıfırdan deneyebilirsin arakadaşım...

sağol arkadaşım hep bir ümit dedim devam ettim ama artık hit sayfası kapandı bende Allahım bu yolda bu kadar emek edenlerin emeğini karşılıksız bırakmasın inşallah seni de takip ediyordum inşallah güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…