Belki cuma yaparım, şimdilik bekliyorum canım ...Mavisufi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.daha önce yapmayı düşünüyormuşum testi
İntralipitdi canımTam ismini yazarmısın serumun intralipitmi veya olıclınomel
Cd56 testi yaptırmanız gerekiyor, kötü bağışıklık testi. Kanda ve rahimde bakılır. Onaylayan da var onaylamayanda. Peşpeşe düşük veya peşpeşe olumsuz sonuçlarda bakılır. Benim fikrim maliyeti çok olmadığı sürece yapılabilir. Tedavi sırasında standart kullandırılan prednol de kötü bağışıklığı baskılamak amaçlıdır. Bu serum organ nakli hastalarında da kullanılmaktadır. Bedenin yeni organı yabancı sanmaması amaçlı ile. Malesef ki doktorlarımız suistimal edebiliyor. 12 Tl lik seruma içine antioksidan da koyuyorum vitamin de koyuyorum diyerek 2000 tl kere çıkarıyorlar. O kadar uğraştın birde koyduktan sonra beden kabul etmezse diye korkutuyorlar. Dediğim gibi insan gibi fiyatlar ile gelirler ise yaptırılabilirZaza bu serumu almak gerekiyor mu
Tatlım Allah’ın izni ile herşey yolunca gidecek inşallah. Ben ablanın durumundan mrk ettim 10. Gün için değer düşük diye üzülmüştü. Durumu nedirBenimde bebeğimin kalbinde sorun çıktı akciğere giden damarda incelik varmış ama şükür gelişme var. Dr u çok zorladım bir sürü dr a gittim genetik diyemeyiz gelişim esnasında olan bir anomali dediler. Genetik olabilir olmayabilir dedi.. inşallah sağlıkla alırım bende bebeğimi kucağımainsan korkuyor neyle karşışacam diye umarım iyileşir hemen yada basit çözümlerle sağlığına kavusur
AH canım benim malesef sınavımız çok ağır. İnsanların sevinçlerini buruk yaşadım bende yıllarca. Kıskanç bilindim, kötü bilindim, bana hassas davranılsa sinirim bozuldu, normal davranılsa kimse beni anlamıyor diye sinirim bozuldu. Duygularını o kadar iyi anlıyorum ki. Bende hep neden neden diye yedim kendimi. Karakterim değişti, güçsüzleştim daha alıngan oldum. Ama İnan bana hepsi geçecek. Allah ellerinden tutsun en yakın zamanda evladına kavuş inşallah kardeşimCanım bir daha denermiyim bilemiyorum açıkcası.Maddi açıdan tabiki zor bir süreç ama bir kez daha deneme ihtimalim olabilir.O kısımdan değil de,bir daha ilaçlar iğneler v.s.
Çokda net konuşmak istemem ama kafamda kendime verdiğim 1 şans var.Sonrasında çokda zorlamak istemiyorum sanırım.
En yakın arkadaşımın bebeği olucağı haberini aldım bugün.Birden önüme bebişim ultrason görüntüsünü koydu.Şok oldum.Çok sevindim ama çok da üzüldüm kendime.Bebekleri olması ,o heyecanı yaşamaları çok güzeldi.Sağlıkla alırlar inşallah kucaklarına.
Biz neden bu kadar zorlanıyoruz ki , neden olmuyor yani diye düşünmekten alamadım kendimi
Gerekmiyor canım sadece çok pahalıya satıyorlar merkezder ondanda para kazanmak amaçlıZaza bu serumu almak gerekiyor mu
kızlar ne zamandır yazamıyorum bende british kıbrısta başlamıştım tedaviye adı okuduğum kadarı ile bahçeci olmuş sanırım. Tandem uyguladık biz hem benim yumurtam hem donörün yumurtası zehra hanımla başladık tedaviye ama murat bey devraldı sonra transferimi falan murat bey yaptı. Benim yumurtam 3. güne kadar gidebildi ama durumu iyiydi donör yumurtası 5. güne gitti murat bey ikisini de transfer edelim dedi banada mantıklı geldi sonra sonuç ikiz gebelik. Ben biraz nazardan korktuğum için uzun zaman yazamadım. Şimdi ikizlerim olacak birisi donörden aldığımız yumurtadan olan ama ben hangisi bilmeyeceğim için içim çok rahat ikiside benim bebeğim olacak ben birine muhtacken rabbim yüzüme güldü iki tane birden geliyor. demem o ki umudunuzu asla yitirmeyin. rezervi az olanlar tandem deneyebilirsiniz
artemisi iyiki yorum yaptın senin yorumuna ihtiyacım var
sana dedilermi bu cd56 normalde kaç olmalı
Çok haklısın sana katılıyorum çünkü bir yerde isim vermicem 3000 tl dediler neden bu kadar pahalı dediğimdede içine özel şeylerde ilave ediyoruz dediler....Cd56 testi yaptırmanız gerekiyor, kötü bağışıklık testi. Kanda ve rahimde bakılır. Onaylayan da var onaylamayanda. Peşpeşe düşük veya peşpeşe olumsuz sonuçlarda bakılır. Benim fikrim maliyeti çok olmadığı sürece yapılabilir. Tedavi sırasında standart kullandırılan prednol de kötü bağışıklığı baskılamak amaçlıdır. Bu serum organ nakli hastalarında da kullanılmaktadır. Bedenin yeni organı yabancı sanmaması amaçlı ile. Malesef ki doktorlarımız suistimal edebiliyor. 12 Tl lik seruma içine antioksidan da koyuyorum vitamin de koyuyorum diyerek 2000 tl kere çıkarıyorlar. O kadar uğraştın birde koyduktan sonra beden kabul etmezse diye korkutuyorlar. Dediğim gibi insan gibi fiyatlar ile gelirler ise yaptırılabilir
Teşekkürler artemissiCd56 testi yaptırmanız gerekiyor, kötü bağışıklık testi. Kanda ve rahimde bakılır. Onaylayan da var onaylamayanda. Peşpeşe düşük veya peşpeşe olumsuz sonuçlarda bakılır. Benim fikrim maliyeti çok olmadığı sürece yapılabilir. Tedavi sırasında standart kullandırılan prednol de kötü bağışıklığı baskılamak amaçlıdır. Bu serum organ nakli hastalarında da kullanılmaktadır. Bedenin yeni organı yabancı sanmaması amaçlı ile. Malesef ki doktorlarımız suistimal edebiliyor. 12 Tl lik seruma içine antioksidan da koyuyorum vitamin de koyuyorum diyerek 2000 tl kere çıkarıyorlar. O kadar uğraştın birde koyduktan sonra beden kabul etmezse diye korkutuyorlar. Dediğim gibi insan gibi fiyatlar ile gelirler ise yaptırılabilir
Peki sen britishte olduğunu yanında götürmeyeceğim söylüyorsun ya onların verdiği fiyat normal miGerekmiyor canım sadece çok pahalıya satıyorlar merkezder ondanda para kazanmak amaçlı
mesela firdevste o seruma 500 eu istediler
ilaç 100 tl hani takmaSı hemşire hakıda 100 tl olsun
İçerikleri aynı cnmBana 12 nin üstünü yüksek kabul ediyoruz dediler cnm.
Birde benim bildiğim serumun adı ıntralipid serum,seninkinin adı neden farklı acaba?
5500 Euro idi benim ödediğim extralar hariçHerkese merhabalarr.. kızlar gyno life ın fiyatı ne idi ?
Çok teşekkürler canım cevabın için.. peki bişey daha sorucam onların sunduğu otel paket fiyatları neydi?5500 Euro idi benim ödediğim extralar hariç
ben yazdığım daha zenginBana 12 nin üstünü yüksek kabul ediyoruz dediler cnm.
Birde benim bildiğim serumun adı ıntralipid serum,seninkinin adı neden farklı acaba?
Otel konaklama 1 gece, sabah kahvaltı, havaalanından otele, otelden hastaneye, hastaneden havaalanına hepsi 1 küsürdü. Ekstra uçak bileti ödedim birdeÇok teşekkürler canım cevabın için.. peki bişey daha sorucam onların sunduğu otel paket fiyatları neydi?
BeiPeki sen britishte olduğunu yanında götürmeyeceğim söylüyorsun ya onların verdiği fiyat normal mi
umarım düşük fiyata yaparlarPeki sen britishte olduğunu yanında götürmeyeceğim söylüyorsun ya onların verdiği fiyat normal mi
Olurmu canım intralipid 12 tlİçerikleri aynı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?