- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Kendi yumurtalarımla olmıcağı apaçık ortada neden zorlasınlar ve para alsınlar ki ya da bana %3 lük bir şans verirken ben neden bunu yaptiriyim ki.Her merkez embriyo öneriyor.Zaza ve birden çok arkadaşım söylemişti burda bende izlerinden giderek araştırmadaydım son 5 gündür.Ben kendi yumurtalarımla olmucakken neden boşuna maddi manevi yoruliyim ki?bu karar önemli bir kararda kesinlikle yönlendirme yapmam ancak kendimden örnek veriym Sen 6 yaş büyüğüm (yumurta kalitesi acisindan bu onemli farkdir) ve amh im senden 15 daha aşağıda. ve ben şansımı denemek icin yumurtalarimi besliyorum.öyle tedaviye basliycam.Öncelikle seni bu kadar yüreklendiren bulundugun sehirdeki doktorunun ne kadar hatalı bi yüreklendirme yaptığı belli oldu. şansı düşük olan bi kişiye bu kadar kesin olacak seklinde yüreklendirme yapılmaz. 3 ay yoğun takviye ile yumurtanin gelisimi takip edilir.Ayrıca kıbrısdaki kliniğini iyi belirle doktor işine güvenen biri olsa once kendi yumurtalarınla dener olumsuz olursa seni korumak adına embriyo donasyon için güzel bi indirim yapmayı düşünür. Ani karar verme. Ne vereceksen çok iyi düşün.
Hayırlısı olsunKendi yumurtalarımla olmıcağı apaçık ortada neden zorlasınlar ve para alsınlar ki ya da bana %3 lük bir şans verirken ben neden bunu yaptiriyim ki.Her merkez embriyo öneriyor.Zaza ve birden çok arkadaşım söylemişti burda bende izlerinden giderek araştırmadaydım son 5 gündür.Ben kendi yumurtalarımla olmucakken neden boşuna maddi manevi yoruliyim ki?
O yüzden embriyo denicem
Filmim resmimi aldım orda yazıyor mu bilmiyorum canım ama doktor 6 de kıbrısta iyi sesi biraz daha destekleyecez dedirahim kalınlığın kaç çıktı kuzum
ardından ben geliyoooooruuuuum
Elbette tatlım dualarım seninle. Bende bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Endişeni anlıyorum ama inşallah Allah’ın izni ile herşey yolunda gidecek
Çok mantıklı. Kesinlikle sana katılıyorum. Hiç düşünme. Mükemmel anne baba olacaksınız ben inanıyorum.Kendi yumurtalarımla olmıcağı apaçık ortada neden zorlasınlar ve para alsınlar ki ya da bana %3 lük bir şans verirken ben neden bunu yaptiriyim ki.Her merkez embriyo öneriyor.Zaza ve birden çok arkadaşım söylemişti burda bende izlerinden giderek araştırmadaydım son 5 gündür.Ben kendi yumurtalarımla olmucakken neden boşuna maddi manevi yoruliyim ki?
O yüzden embriyo denicem
Sagol artemisim :) cok ama cok sagol kuzum :)Çok mantıklı. Kesinlikle sana katılıyorum. Hiç düşünme. Mükemmel anne baba olacaksınız ben inanıyorum.
Merhaba kızlar; uzun zaman sonra sayfaya tekrar bir göz atayım dedim pozitifleri okudukça kendim o sonucu almışım gibi mutlu oldum. Hepiniz inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Tedavi sürecindeki arkadaşlarıma da sabır ve hayırlı sonuçlar için dua ediyorum sürekli. Sevgilimavisufi hiç tedirgin olma tadını çıkar lütfen benim 12. gün değerim 60tı ve şimdi kocaman bir çocuk oldu bile. Belki seni biraz da olsa motive eder diye paylaşmak istedim. unutma sen ne hissedersen o da onu hisseder. Sen mutlu ol ki o da sımsıkı sarılsın annesine :)
Slm benimde bir evladim oldu belki okumussunizdur biraz tedirginim.
Bu sekilde evlat sahibi olarak duygularini alabilirmiyim ?
Nasil hissediyorsun kendini ?
Aklina geliyormu donasyon oldugu gilan ?
Arkadaşım ben de evladımı kucağıma aldım belki biliyorsundur. Şöyle düşün eğer böbrek yetmezliğin olsaydı ve birinden almak zorunda olsaydın iyileştiğinde sürekli ya bu böbrek başkasının diyip kendşne eziyet edermiydin?? Sonuçta o da bir organ biz istemedik değil mi yumurtalarımızın kalitesiz olmasını,ya da çeşitli sebepler ile olmamasını. Şahsen benim aklıma gelse bile düşüncesi kızımı sevmeme ona annelik yapmama asla engel olmuyor kirpiğine zarar gelse dünyayı yakarım senin karnında büyüdü sen besledin onu düşünsene sen olmasaydın o sadece bir hücre olarak kalacaktı.. içini ferah tut bak burda ne kadar anne olmak isteyen var senin yerinde olmak isteyen bir sürü kadın var ..hayatının tadını bebeğinle çıkar ..Allahın masum melekleri onlar..bize annelik duygusunu tattırana binlerce şükür..Slm benimde bir evladim oldu belki okumussunizdur biraz tedirginim.
Bu sekilde evlat sahibi olarak duygularini alabilirmiyim ?
Nasil hissediyorsun kendini ?
Aklina geliyormu donasyon oldugu gilan ?
Kaçıncı günündü...Dur hemen acele etme...Bugün test yaptım 4 tane embriyo transfer yapıldı negatif dünya tüp bebek berk angünde. Artık bıktım inanın intahar etmek istiyorum okadar bunaldım
Kardeşim kaçıncı günün erken olabilir?Bugün test yaptım 4 tane embriyo transfer yapıldı negatif dünya tüp bebek berk angünde. Artık bıktım inanın intahar etmek istiyorum okadar bunaldım
11 gün cnım 2 tane dönor 2 tane kendi yumurtam 4 tane transfer edildi sonuç koca bi sıfır artık yıldımm ben anne olamıycam sanırım ümidimi kestimAr
Kardeşim kaçıncı günün erken olabilir?
Üzúntünü anlıyorum.Ama sabırlı olmaya devam et. mutlaka vardır bi hayır demekden başka çaremiz yokki. Acaba sprem kalitesinde mi bi sorun var.Mutlaka baktırmişsınızdır .11 gün cnım 2 tane dönor 2 tane kendi yumurtam 4 tane transfer edildi sonuç koca bi sıfır artık yıldımm ben anne olamıycam sanırım ümidimi kestim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?