- 4 Kasım 2017
- 307
- 338
- 18
- 37
böyle şeyler düşünme nasibin mutlaka yoluna çıkacaktır. Seni çok iyi anlıyorum ne desek boş şuan ama ümitsizliğe kapılma. Sebebini ne olarak söylediler konuştun mu11 gün cnım 2 tane dönor 2 tane kendi yumurtam 4 tane transfer edildi sonuç koca bi sıfır artık yıldımm ben anne olamıycam sanırım ümidimi kestim
11 gün cnım 2 tane dönor 2 tane kendi yumurtam 4 tane transfer edildi sonuç koca bi sıfır artık yıldımm ben anne olamıycam sanırım ümidimi kestim[/QUOTE
Donmuşun varmı minie ?Yok denildi spermde bişiy bende endometrium incelik sorunu var sadece
ananas yemek endometriumu kalınlaştırmaya yardımcı oluormuş. dene hiç bişey kaybetmezsin.Yok denildi spermde bişiy bende endometrium incelik sorunu var sadece
ay çok geçmiş olsun , üzüldüm. ben son sayfadan geriye doru okuduğum için görmedim. rahimini iyice baktır. endometrit olabilir. endometrium inciliği ondan kaynaklanabilir. bide cd56 yaptırmiş mi iden?Bugün test yaptım 4 tane embriyo transfer yapıldı negatif dünya tüp bebek berk angünde. Artık bıktım inanın intahar etmek istiyorum okadar bunaldım
Cd56 bakıldı ve serum aldım canım endumetrium tarnsfer zamanı 7.5 lardaydıay çok geçmiş olsun , üzüldüm. ben son sayfadan geriye doru okuduğum için görmedim. rahimini iyice baktır. endometrit olabilir. endometrium inciliği ondan kaynaklanabilir. bide cd56 yaptırmiş mi iden?
Çok haklısın o kadar zor ki..Kızlar 4 tane birinci sınıftı transfer edilen 4 tane kaldı onlarda ikinci üçüncü sınıf ben tükendim resmen ağlamamak için zor duruyorum elim ayağım kesildi şimdi dr berk angünün hemşiresiyle görüştüm acaba eşimdenmi diye sorun neden olmadı dedim kısacası konuştuklarının özeti şans allah isterse oluyor galiba allah beni pek sevmiyor kimseye söyleyemedim ama 30 yaşındayım ilk defa bu kadar istedim birşeyi İlk defa namaza başladım içimi karartmayım diye ama galiba birşeyleri ne yapsak değiştiremiyoruz çok üzgünüm kadınlar klübüne bir aydır girmedim çünkü burdaki herkesin derdine tanık olup üzülmeyeyim diye elimden geleni yaptım iğnelerden serumlardan herşeyi denedik olmadı kısacası ümidim tükendi
Canımm kendini bırakma lütfenKızlar 4 tane birinci sınıftı transfer edilen 4 tane kaldı onlarda ikinci üçüncü sınıf ben tükendim resmen ağlamamak için zor duruyorum elim ayağım kesildi şimdi dr berk angünün hemşiresiyle görüştüm acaba eşimdenmi diye sorun neden olmadı dedim kısacası konuştuklarının özeti şans allah isterse oluyor galiba allah beni pek sevmiyor kimseye söyleyemedim ama 30 yaşındayım ilk defa bu kadar istedim birşeyi İlk defa namaza başladım içimi karartmayım diye ama galiba birşeyleri ne yapsak değiştiremiyoruz çok üzgünüm kadınlar klübüne bir aydır girmedim çünkü burdaki herkesin derdine tanık olup üzülmeyeyim diye elimden geleni yaptım iğnelerden serumlardan herşeyi denedik olmadı kısacası ümidim tükendi
Öyle çıkta ince değilmiş aslında, 3 katman varmıydı..9 mm altında 3 katman önemli oluyor...Cd56 bakıldı ve serum aldım canım endumetrium tarnsfer zamanı 7.5 lardaydı
güzel kalpli arkadaşım iyiki söyledin mavisufiye bal gibi yüreyine yayıldıMerhaba kızlar; uzun zaman sonra sayfaya tekrar bir göz atayım dedim pozitifleri okudukça kendim o sonucu almışım gibi mutlu oldum. Hepiniz inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Tedavi sürecindeki arkadaşlarıma da sabır ve hayırlı sonuçlar için dua ediyorum sürekli. Sevgilimavisufi hiç tedirgin olma tadını çıkar lütfen benim 12. gün değerim 60tı ve şimdi kocaman bir çocuk oldu bile. Belki seni biraz da olsa motive eder diye paylaşmak istedim. unutma sen ne hissedersen o da onu hisseder. Sen mutlu ol ki o da sımsıkı sarılsın annesine :)
bu kalınlıkla hamile kalanlar var. embriyon kalitesi düşük. bu ya laboratuvar iyi değil, ya da eşinizin spermi sorunlu.Cd56 bakıldı ve serum aldım canım endumetrium tarnsfer zamanı 7.5 lardaydı
Merhaba canım.. Ben de 2017 mayıs ayında Berk Bey de yumurta donasyonu yaptırdım ve ne yazık ki benim de negatif ile sonuçlandı. benim yaşım şu anda 41 . ben bu işe girerken olmama olasılığını da çok ciddi aklıma yerleştirdim . olsaydı çok çok mutlu olucaktık ama olmadı diye de senin dediğin intihar gibi bir durumu asla ve asla aklımdan bile geçirmedim. daha yaşın çok genç. önünde güzel yılların olucak inşallah. olmadı ise dünyanın sonu değil. ilerleyen zamanda tekrar denersin. sonuçta böyle bir şans var daha elinde. kendini yıpratma ve en kısa zamanda da toparlan canım. senin sağlığın sıhhatin herşeyden önemli şu anda. kendine çook iyi bak.. sevgiler..Kızlar 4 tane birinci sınıftı transfer edilen 4 tane kaldı onlarda ikinci üçüncü sınıf ben tükendim resmen ağlamamak için zor duruyorum elim ayağım kesildi şimdi dr berk angünün hemşiresiyle görüştüm acaba eşimdenmi diye sorun neden olmadı dedim kısacası konuştuklarının özeti şans allah isterse oluyor galiba allah beni pek sevmiyor kimseye söyleyemedim ama 30 yaşındayım ilk defa bu kadar istedim birşeyi İlk defa namaza başladım içimi karartmayım diye ama galiba birşeyleri ne yapsak değiştiremiyoruz çok üzgünüm kadınlar klübüne bir aydır girmedim çünkü burdaki herkesin derdine tanık olup üzülmeyeyim diye elimden geleni yaptım iğnelerden serumlardan herşeyi denedik olmadı kısacası ümidim tükendi
canım kardeşim acını anlıyorumBugün test yaptım 4 tane embriyo transfer yapıldı negatif dünya tüp bebek berk angünde. Artık bıktım inanın intahar etmek istiyorum okadar bunaldım
Cok dogru söylüyorsun sonucda ufak bir hücreydi. Benim kanimla suyumla var oldu.Arkadaşım ben de evladımı kucağıma aldım belki biliyorsundur. Şöyle düşün eğer böbrek yetmezliğin olsaydı ve birinden almak zorunda olsaydın iyileştiğinde sürekli ya bu böbrek başkasının diyip kendşne eziyet edermiydin?? Sonuçta o da bir organ biz istemedik değil mi yumurtalarımızın kalitesiz olmasını,ya da çeşitli sebepler ile olmamasını. Şahsen benim aklıma gelse bile düşüncesi kızımı sevmeme ona annelik yapmama asla engel olmuyor kirpiğine zarar gelse dünyayı yakarım senin karnında büyüdü sen besledin onu düşünsene sen olmasaydın o sadece bir hücre olarak kalacaktı.. içini ferah tut bak burda ne kadar anne olmak isteyen var senin yerinde olmak isteyen bir sürü kadın var ..hayatının tadını bebeğinle çıkar ..Allahın masum melekleri onlar..bize annelik duygusunu tattırana binlerce şükür..
minicim endometrium transfer öncesi nakadardıYok denildi spermde bişiy bende endometrium incelik sorunu var sadece
7.5 falan canımminicim endometrium transfer öncesi nakadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?