Canim hic oyle dusunme, bende ilkinde birinci kalitelerle olmadi kalan donmuslari denedim onlarla tuttu hemde ikiside. hic belli olmuyor. unudunu yitirme bende senin gibi dusunmustum ilkinde kaliteliler tutmadi kalanlar nasil tutcak demistim ama tuttu iste.

Methacım maşallah bayağı iyi embriyo döllenmeiş ve dondurulmuş..1. de olmadı en az 3 şansın var demek, hepsi 1. kalite çünki..Ama inşallah ilk seferde biter ve sağlıkla hamile kalırsın..Senin düşük için ne dediler, hem hcg değerlerinde bayağı iyimiş..Tabi allahın taktiri belli bir noktadan sonra ama o kadar ilerleyipte düşmesi ne zor..
Ben tedaviye 2 estrofemle başladım, 4- yada 5 gün sonra 3 e çıktı, yine 4-5 gün sonra 4 e..transfere kadar 4 gitti ve transferden sonra şimdiye kadar 4 kullanıyorum..Progesterona başladığımda yani son kontrolde rahim 9.7 idi..ama 3 katman değildi..İnşallah seninde çok ihtiyacın olmadan bitirisin süreci..
Hcg konusu gerçekten beni çok üzdü..Tutunmuşken şöyle yüksek değerlerle devam etseydi bende güvenli tarafta kalır daha rahat başlardım..Ama çok şükür bin şükür..En azından var ve artıyor aban umut oluyor..Benim beta ne öldürdü ne güldürdü derler ya öyle oldu biraz..İst da ki doktorum tekrarlamaya gerek yok 10 gün sonra ultrasona gel dedi ama inşallah yanılmıyordur..Sürekli şükredip dua ediyorum..

Evet evet bencede minie cim..Orta kaliteninde şansı var ve adetleride fazla..Sen bence özellikle rahim e çok yoğunlaş.. Yaptınmı bilmiyorum ama yürüyüş yap her gün 45 dk..Yoga yap, eğer vaktin varsa akpunktura git en az bir ay..Günde an az 2 lt su içmeye çalış..Kesinlikle kahve ve çaydan uzak dur..Bol Bol oksijen alamaya çalış...
Yüreğini serinletmen zaman alıcaktır ama en kısa zamanda kendini toparlayıp kalan yavruları alırsın umarım...

mentacım çok şükür güzel gidiyor
rabbim sonunuda güzel etsin
ben murat beyden önce halil beyi görmüştüm kıbrısta ve artık kıbrısta doktorlara nefret ediyordum
ama murat beyi tanıdıktan sonra anladımki her kes aynı değilmiş kıbrısta
adama mesaj atıyorum geç dönünce özür diliyor yaaa nakadar alçak gönülü bir doktor
halilin neyinki telefonunu yüzünü ancak çok özür dilerim bacaklarımın arasında görüyordum

inşallah kuzum ada çayı ginko biloba arifoğlundan al demle iç bu 3-5 günde transfere kadar

e2 değerim 255 progesteron 7,98 çıktı Bunu yorumlayacak biri var mı?
kuzum hiç kafana takma bu halilin tedavisinde oluyor ve progesteron 10 altında olunca iğneye geçiyorlar
ama inan 4 progesteronla ikizlere gebe olan gördüm
rahat ol 3 gün sonra kanda baktır
inşallah hamile kalırsın ve halilin yüzünü bir daha görmessin

Çok sağ ol içim rahatladı acayip panik oldum 7.98 i görünce.Yalnız klinikten cevap geldi progestan 100 mg lık küçük beyaz top gibi haplardan 5 5 5 alın vajinadan demiş yani iğne falan dememiş ama bişey olmaz dimi ya?

Eğer iğne yazmadılarsa fitili artırıyorlar
tedirgin olma birde bakarsın 3-5 güne güzel beta sonucuyla bizi mutlu edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…