Canim hic oyle dusunme, bende ilkinde birinci kalitelerle olmadi kalan donmuslari denedim onlarla tuttu hemde ikiside. hic belli olmuyor. unudunu yitirme bende senin gibi dusunmustum ilkinde kaliteliler tutmadi kalanlar nasil tutcak demistim ama tuttu iste.Kızlar 4 tane birinci sınıftı transfer edilen 4 tane kaldı onlarda ikinci üçüncü sınıf ben tükendim resmen ağlamamak için zor duruyorum elim ayağım kesildi şimdi dr berk angünün hemşiresiyle görüştüm acaba eşimdenmi diye sorun neden olmadı dedim kısacası konuştuklarının özeti şans allah isterse oluyor galiba allah beni pek sevmiyor kimseye söyleyemedim ama 30 yaşındayım ilk defa bu kadar istedim birşeyi İlk defa namaza başladım içimi karartmayım diye ama galiba birşeyleri ne yapsak değiştiremiyoruz çok üzgünüm kadınlar klübüne bir aydır girmedim çünkü burdaki herkesin derdine tanık olup üzülmeyeyim diye elimden geleni yaptım iğnelerden serumlardan herşeyi denedik olmadı kısacası ümidim tükendi
Canım herkesin farklı ama anladığım progesteron 10 ve üzeri est 600 ve üzeriKızlar transferden sonraki 5. Günde e2 ve progesteron normalde kaç çıkması lazım bilgisi olan var mı?
Merhaba Arkadaşlar,
13 embriyonun 12 si 5 güne gitti 6 tanesi 1. kalite ve 2şer 2 şer donduruldu,diğer 6 sı devam ediyordu ve ilk 6 kadar kaliteli değil demişti Münevver Hanım , 6. güne gideni donduracağım demişti..Sonrasında bilmiyorum.Şimdi tedaviye başladım bugün 5.gün.Estrofem kullanıyorum..Murat Bey kanser hastasıyım diye direk estrofemle başlattı,doğum kontrol hapı vererek kanama yaptırmaya gerek duymadı,yeterli kalınlığa ulaşırsak transferi yapacak.Açıkça söyleyeyim,ben Murat Beyi ve Eylem Hanımı çok sevdim.Eşim de oraya gidip geldikten sonra çok olumlu ve güzel şeyler söyledi..Bu konuda sadece duygusal anlamda fikir vermek istemem sizlere..Ben teknik anlamda hastaneye çok güvendim ayrıca ama bu benim görüşüm.Bu kararı verebilmek için en baştan başlayarak günlerce sonuna kadar forumu okudum.Ama herkes kendi araştırmalarından çıkarım yaparak bir karar vermeli.
Mavi'cim değerlerin gayet güzel ilerliyor.Bu değerleri de bir anlamda çok kafaya takmamalı..Rabbim ol der ve olur..Benim ilk denemem Gynolife'da Murat Beyde oldu 2016 yılında..İşini çok düzgün ve ciddi yapan bir doktor.Kendisi güvenilecek bir doktor.Ama o dönemde donörleri çok iyi değildi sanırım,ya da bana öyle denk gelmişti.O zaman sadece 7 tane embriyonun4 tanesi 3. güne gitti.5.GÜN ısrar edince 3 tane gidebildi ve sadece 2 si daha iyi kaliteydi.Neyse transfer oldum ve istanbula döndüğümde dayanamayıp 6.gün test yaptırdım 123 çıktı,sonra nerdeyse 3 kat artarak devam etti.5000 ler ulaştığımda kanamalar başladı,ona rağmen yükselme devam etti ama sonra düşükle sonuçlandı..Bu bilgileri belki faydası olur diye yazmak istedim.
Son olarak da lütfen ve lütfen aldığınız hormonlardan dolayı kendi sağlığınıza çok duyarlı olun ve kontrollerinizi yaptırın.Kansere karşı uyanık olun.Sakın bana olmaz demeyin,meme kontrolü,yumurtalık kontrolü gibi kontrollerinizi aksatmayın...
çok teşekkür ederim canım :) burdaki doktorumun tavsiyesi üzerine gyno life ile görüştüm. olursa da büyük ihtimal orası olucak. bakalım hayırlısıçokkk sevindim
nerede kararlısın?
Evet evet bencede minie cim..Orta kaliteninde şansı var ve adetleride fazla..Sen bence özellikle rahim e çok yoğunlaş.. Yaptınmı bilmiyorum ama yürüyüş yap her gün 45 dk..Yoga yap, eğer vaktin varsa akpunktura git en az bir ay..Günde an az 2 lt su içmeye çalış..Kesinlikle kahve ve çaydan uzak dur..Bol Bol oksijen alamaya çalış...Canim hic oyle dusunme, bende ilkinde birinci kalitelerle olmadi kalan donmuslari denedim onlarla tuttu hemde ikiside. hic belli olmuyor. unudunu yitirme bende senin gibi dusunmustum ilkinde kaliteliler tutmadi kalanlar nasil tutcak demistim ama tuttu iste.
mentacım çok şükür güzel gidiyorMerhaba Arkadaşlar,
13 embriyonun 12 si 5 güne gitti 6 tanesi 1. kalite ve 2şer 2 şer donduruldu,diğer 6 sı devam ediyordu ve ilk 6 kadar kaliteli değil demişti Münevver Hanım , 6. güne gideni donduracağım demişti..Sonrasında bilmiyorum.Şimdi tedaviye başladım bugün 5.gün.Estrofem kullanıyorum..Murat Bey kanser hastasıyım diye direk estrofemle başlattı,doğum kontrol hapı vererek kanama yaptırmaya gerek duymadı,yeterli kalınlığa ulaşırsak transferi yapacak.Açıkça söyleyeyim,ben Murat Beyi ve Eylem Hanımı çok sevdim.Eşim de oraya gidip geldikten sonra çok olumlu ve güzel şeyler söyledi..Bu konuda sadece duygusal anlamda fikir vermek istemem sizlere..Ben teknik anlamda hastaneye çok güvendim ayrıca ama bu benim görüşüm.Bu kararı verebilmek için en baştan başlayarak günlerce sonuna kadar forumu okudum.Ama herkes kendi araştırmalarından çıkarım yaparak bir karar vermeli.
Mavi'cim değerlerin gayet güzel ilerliyor.Bu değerleri de bir anlamda çok kafaya takmamalı..Rabbim ol der ve olur..Benim ilk denemem Gynolife'da Murat Beyde oldu 2016 yılında..İşini çok düzgün ve ciddi yapan bir doktor.Kendisi güvenilecek bir doktor.Ama o dönemde donörleri çok iyi değildi sanırım,ya da bana öyle denk gelmişti.O zaman sadece 7 tane embriyonun4 tanesi 3. güne gitti.5.GÜN ısrar edince 3 tane gidebildi ve sadece 2 si daha iyi kaliteydi.Neyse transfer oldum ve istanbula döndüğümde dayanamayıp 6.gün test yaptırdım 123 çıktı,sonra nerdeyse 3 kat artarak devam etti.5000 ler ulaştığımda kanamalar başladı,ona rağmen yükselme devam etti ama sonra düşükle sonuçlandı..Bu bilgileri belki faydası olur diye yazmak istedim.
Son olarak da lütfen ve lütfen aldığınız hormonlardan dolayı kendi sağlığınıza çok duyarlı olun ve kontrollerinizi yaptırın.Kansere karşı uyanık olun.Sakın bana olmaz demeyin,meme kontrolü,yumurtalık kontrolü gibi kontrollerinizi aksatmayın...
canım greyd değerlerine göre kötü
inşallah kuzum ada çayı ginko biloba arifoğlundan al demle iç bu 3-5 günde transfere kadarBu arada 5 gün önce rahim kalınlığım 3,8 ölçülmüştü.Menepozda olduğumdan bu kadar ince olması normal sanırım.Estofermin 5. günü 3 tane içiyorum günde.ayın 24 ünde ilk kontrolüm var bakalım,inşallah kalınlaşma iyi gider fazla ilaca maruz kalmadan
orasıda çok iyi baya gebe kalanlar çokçok teşekkür ederim canım :) burdaki doktorumun tavsiyesi üzerine gyno life ile görüştüm. olursa da büyük ihtimal orası olucak. bakalım hayırlısı
nerrde yaptırdınız acabae2 değerim 255 progesteron 7,98 çıktı Bunu yorumlayacak biri var mı?
hangi klinikNe
nerrde yaptırdınız acaba
kuzum hiç kafana takma bu halilin tedavisinde oluyor ve progesteron 10 altında olunca iğneye geçiyorlare2 değerim 255 progesteron 7,98 çıktı Bunu yorumlayacak biri var mı?
Bu sonuçlardan anlayan yok mu?Çok merak ediyorume2 değerim 255 progesteron 7,98 çıktı Bunu yorumlayacak biri var mı?
Bunlar baz değil canım transferini nerede oldun dedimBu sonuçlardan anlayan yok mu?Çok merak ediyorum
Çok sağ ol içim rahatladı acayip panik oldum 7.98 i görünce.Yalnız klinikten cevap geldi progestan 100 mg lık küçük beyaz top gibi haplardan 5 5 5 alın vajinadan demiş yani iğne falan dememiş ama bişey olmaz dimi ya?kuzum hiç kafana takma bu halilin tedavisinde oluyor ve progesteron 10 altında olunca iğneye geçiyorlar
ama inan 4 progesteronla ikizlere gebe olan gördüm
rahat ol 3 gün sonra kanda baktır
inşallah hamile kalırsın ve halilin yüzünü bir daha görmessin
Canım kafa gitti biranda bende kusura bakma.Hit de oldum.Bunlar baz değil canım transferini nerede oldun dedim
5-5-5 diceklerne iğne başltsalar keşke sabah akşamCanım kafa gitti biranda bende kusura bakma.Hit de oldum.
Eğer iğne yazmadılarsa fitili artırıyorlarÇok sağ ol içim rahatladı acayip panik oldum 7.98 i görünce.Yalnız klinikten cevap geldi progestan 100 mg lık küçük beyaz top gibi haplardan 5 5 5 alın vajinadan demiş yani iğne falan dememiş ama bişey olmaz dimi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?