- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Cnim bende Arkadaşa katılıyorum.kesinlikle ek yumurta desteği vermeleri gerikiyor.mukayese yapmak istemiyorumCanım kime ne olacağı belli olmaz
Dediğin gibi bence ek destek için bir söz verebilirlerdi benim hastaneye diyecek bişeyim yok evet çok temiz hemşireler ilgili ama 30 bin tl para alıyorlar ilgili olmak zorundalar her hemşire kendi dalında gelip bilgi verdi o kadar ben 10.30 girdim hastaneye 15.00 da çıktım ve o saate kadar bir öğlen yemeği bile gelmedi hızlıca çıkıp yemek yemeğe gittik. Hı Dersiniz belki isteseydin diye ama ben değil onlar getirecekti o kadar saaate
Yumurtalarda ise dedim ki siz bana dondurmak İçin kalır dediniz hadi kalır demediniz ama 8 tanesi nasıl ölür herşeyi geçtim tutmazsa sil baştan mı olacak herşey yok yardımcı olurız dendi bakcaz tek istediğim tutması ve bir daha uğraşmamak ama Allah bilir
Kimse aklını karıştırasın içinden geleni yapsın
Allahim.oğlunu.biran.önce sana kavustursun canım.dualarında.bizleride unutmaman.ne guzel bende başliyorum.tekrar tedaviye hitte :)Kzlar mrb. Ben devamlı hitte yazıyodum. Ama buraya giriş yapabileceğmi daha bu akşam öğrendim. Tabi hepinizi ayrı ayrı takip ediyorum.. Dualrımda zaza masum mavisu aklma gelen herkese yer vermeye çalışıyorum. Ben 9. Ay önce erken menepoza olduğmu öğrendim hiç vakit kaybetmeden hite gittim şuanda doğuma 24 günüm kaldı. Allah sizlerede nasip etsin.
İnş hava da kalır canım bekliyoruz şimdilik bakalımCnim bende Arkadaşa katılıyorum.kesinlikle ek yumurta desteği vermeleri gerikiyor.mukayese yapmak istemiyorum
ama "azospermlilelerde bile okadar saglikli embiriyo olusuyorken,senin eşinin spermi okadar kötü olamaz bence.görünüş itibariyle yumurtalarim hepsi dolu,saglikli gözüküyor ama dollenme kalite sorunu yaşadığımız için kesinlikle ben yumurtalarima bağlıyorum
çünkü doktorların makalelerinde okumuştum.dollenmenin %90 yumurta oluşturuyor.İNŞALLAH güzel haberler verirsinde bu konustuklarimiz havada kalır.
Umutluyum duaların için çok çok teşekkürederim canım...Doğuma bir şey kalmamış, inşallah sağlıkla mutlulukla kolaylıkla yavrunu kucagına alırsın canım, sevgiler :)Kzlar mrb. Ben devamlı hitte yazıyodum. Ama buraya giriş yapabileceğmi daha bu akşam öğrendim. Tabi hepinizi ayrı ayrı takip ediyorum.. Dualrımda zaza masum mavisu aklma gelen herkese yer vermeye çalışıyorum. Ben 9. Ay önce erken menepoza olduğmu öğrendim hiç vakit kaybetmeden hite gittim şuanda doğuma 24 günüm kaldı. Allah sizlerede nasip etsin.
zy canım onu bilki her ne olursa olsun biz birbirimizin yanındayız allah sana merkez arama nasip etmesin birdaha inşallah bu son ve güzel son olurİnş hava da kalır canım bekliyoruz şimdilik bakalım
Merhaba arkadaşlar biz de yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik.Sizler nerelerde yaptırdınız?istanbuldaki dr um dünya tüp bebek merk.ni önerdi.araştırınca iyi yorum da var kötü yorumda var.firdevs hanım da aklımın bi köşesinde var.napsam bilemedim.karar vermek çok zor.
minnicim sen berk beyle bire bir telefonlamı muhatap oluyordun yoksa hemşirelerden bağlantı kuruluyordu?Berk bey iyi bir doktor fakat donasyonda 2 tane yumurta verdi ve ciddi bir para gitti sonuçta nefatif etkilemek istemem ama düşünün araştırın
canım arkadaşım aramıza hoş geldin biraz sabırla eski sayfaları oku incele içine sinen merkezlerle konuş kararını verMerhaba arkadaşlar biz de yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik.Sizler nerelerde yaptırdınız?istanbuldaki dr um dünya tüp bebek merk.ni önerdi.araştırınca iyi yorum da var kötü yorumda var.firdevs hanım da aklımın bi köşesinde var.napsam bilemedim.karar vermek çok zor.
canım arkadaşım aramıza hoş geldin biraz sabırla eski sayfaları oku incele içine sinen merkezlerle konuş kararını ver
sana bir tek tavsiyem denetimi olmuş gibi her hangi merkeze gidersin doktorun özel numarasını al ve bir tek onunla tedavini yap araya hemşireleri sokmasınlar
tabii hemşire doktordan sonra daha detaylı anlatsın ama senin yaşadığın ve tedaviye o yaşadığın yerde başlayan doktorla ve donasyon yapan doktor arasında bir bağ kur ve bu bağı kabul etmeyen doktor egosu yüksek olandan kaç
Berk bey iyi bir doktor fakat donasyonda 2 tane yumurta verdi ve ciddi bir para gitti sonuçta nefatif etkilemek istemem ama düşünün araştırın
Malesef soyguncular onu doğru söylemiş doktorunÇok sağol zaza74.aslında ben 6 7 aydır araştırıyorum.dr firdevs ve dr hit i çok duydum yazılanlara göre başarı oranları da yüksek.hatta firdevs hnm da ikiz gebelik çok fazla.ama geçen hafta dr umla görüştüğümde."bi kere ordaki merkezlerin hepsi soyguncu bi kaç merkez var iyi olan.biz genelde dünya ya yönlendiriyoruz" dedi.ama dr berk ve merkezi hakkında kötü yorum çoğunlukta.drun üst düzey çalışanı 5 yıl kıbrısta çalışmış.ve muhtemelen dünyada çalıştı.onlara güvenmeli miyim bilmiyorum.
Malesef soyguncular onu doğru söylemiş doktorun
inşallah sen ilk ve güzel son alanlardan ol
Sevgili Zaza gerçekden cok güzel yazmışsın.Zazadan bekledigim tepki buydu.Gercekden merkezlerin hepsi üstumuzden cok paralar kazanıyorlar. Ve bizler buraya yazdığımız olumlu ve olumsuz görüşlerimizle birbirimizi etkiliyoruz.Aslında tek amacımız yaşadıgımız olumsuzlukların başkaları tarafından yaşanmaması.Naçizene fikrimi söylemem gerekirse olumsuzlukları uyarı amaçlı 5 söylüyosam.memnuniyetimi 1 söylemeyi uygun bulurum.Zira yanlış anlasmalar olabiliyo.Senin iyi niyetinden hic süphem yok ama herkes tanıyamaz.Sen şuan hayırlı sonuca odaklan.insallah uzunn bekleyisin sonu mutlulukla gelsin.zy canım onu bilki her ne olursa olsun biz birbirimizin yanındayız allah sana merkez arama nasip etmesin birdaha inşallah bu son ve güzel son olur
ben biraz çok merkez gezdiyim için fark görünce dilime getirdim ama yinede siz bana cansınız merkezler değil
bizim hepimiz aynı acıyı yaşıyoruz merkezler paralarını kazanıyor sonuçta
acınız acım sevinciniz sevincimdir
allah korusun olumsuz sonucun olsa kendi adıma bende merkezi arayacam ve tepkimi göstericem
ücretsiz yapmaları gerekiyor çünkü biz sağlıklı genç yumurtaya para veriyoruz
bozuk donmuşlara değil
ister buna şansızlık desinler ister başarısızlık
ocak 2018 negativimi aldım ve 2-3 ay bende firdevs zehra bahçeci arasında kaldım ve ister özelden ister açıktan bunu paylaştım
ben hiç kimseyi hiç bir yere yönlendirmedim ve yönlendirmem
Hazanım nasıl ciyerinin yanmasını hiss ettim canımZaza cım
Sen niye yönlendiresinki
İnsanların aklı yokmuş
Bu foruç yıllardır var..
Ve herkes iyi ve kötü yaşadıklarını yazıyor. ..
İlk Hit e gittik biz...
Öngörüşme için Kıbrıs a gittik...
Uterusun ince dedi...
Fizik tedavi alman lazım dedi..
Tamam dedik..
Eşimden spermi aldılar..
1 hafta sonra arayıp embriyolarınız hazır dediler..
Beynimden vurulmuşa döndüm.
Şimdi daha iyi anlıyorum Zamanın anlattıklarını birleştirnce ...
Donmuş yumurta ve donmuş embriyo.
Siz düşünün tutarmı arkadaşlar. ..
Zaza cım sen anlat bize...
Firdevs si de denedim...
Olmadı arkadaşlar hemde 2 defa denedim...
Naparsın yeni yer ararsın dimi
Zaza cım sen anlatmaya devam et bence.
O yönlendirme diyen arkadaş daha bu işlere girip soyulmamış. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?