- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Cnim bende Arkadaşa katılıyorum.kesinlikle ek yumurta desteği vermeleri gerikiyor.mukayese yapmak istemiyorumCanım kime ne olacağı belli olmaz
Dediğin gibi bence ek destek için bir söz verebilirlerdi benim hastaneye diyecek bişeyim yok evet çok temiz hemşireler ilgili ama 30 bin tl para alıyorlar ilgili olmak zorundalar her hemşire kendi dalında gelip bilgi verdi o kadar ben 10.30 girdim hastaneye 15.00 da çıktım ve o saate kadar bir öğlen yemeği bile gelmedi hızlıca çıkıp yemek yemeğe gittik. Hı Dersiniz belki isteseydin diye ama ben değil onlar getirecekti o kadar saaate
Yumurtalarda ise dedim ki siz bana dondurmak İçin kalır dediniz hadi kalır demediniz ama 8 tanesi nasıl ölür herşeyi geçtim tutmazsa sil baştan mı olacak herşey yok yardımcı olurız dendi bakcaz tek istediğim tutması ve bir daha uğraşmamak ama Allah bilir
Kimse aklını karıştırasın içinden geleni yapsın
ama "azospermlilelerde bile okadar saglikli embiriyo olusuyorken,senin eşinin spermi okadar kötü olamaz bence.görünüş itibariyle yumurtalarim hepsi dolu,saglikli gözüküyor ama dollenme kalite sorunu yaşadığımız için kesinlikle ben yumurtalarima bağlıyorum
çünkü doktorların makalelerinde okumuştum.dollenmenin %90 yumurta oluşturuyor.İNŞALLAH güzel haberler verirsinde bu konustuklarimiz havada kalır.