Maşallah kazılar zaman geçiyor.. Bebisler artık tutunmayı tamamlamıyorlardır inşallah..Zy cim 7. Günden önce idrar testi yapmam bence ben yaptim çıkmadi..anca çok erken tutunma yada ikiz olursa çıkıyor..Onedenle 7 den önce yapıp moralini bozma bence..Az kaldi sizleride hamileler listesine alacağız inşallah :)İnşallah zy
Transfer gününü sayma
Mesela bugün benim transfer sonrası 3 gün
Seninse transfer sonrası 4 gün
Benim 19. Gün oldu transferim..Blastkist transferi adetin 19-23 arası yapılmalı
Ve progesteron başlatıldıysa 5 gün
Sağlıklı olmanıza cok sevindim artemissi, birde hoş geldinn:)Aynen hala pipi var maşallah yerli yerinde :) hoşbulduk Arkadaşım :))
Yarim cm lik kist bu kadar agri yaparmi serra.Baska bir şey olmasin..Birde negativiniz daha çok yeni..biraz dinlenin sakinlesin daha soğukkanlı bir şekilde eminim daha farklı dusunursunuz..Kızlar sabah adet oldum ağrım vardı sonra o ağrı artı artı artı ter boşandı baktım ağrının şiddetinden bayılcam hemen hastaneye gittik dr küçük bir kist var dedi yarım santimlik ağrının nedeni o olabilir eğer öyleyse ameliyat dedi ben zaten geçen sene 2 ameliyat geçirdim bu 3 üncü olucak çok canım sıkıldıOrdan çıkıncada eşim yeter artık vazgeç bu çocuk sevdasından ölüceksin bu yolda dedi.Artık bu çocuk meselesini kapat hayatımızı yaşayalım diyor.Moralim bozuldu yaa
Tandem mi sordunuz onun fiyatı 7000ya bi turlu cevap alamadim ki onlardan.email attim, yurtdisindayim aramam zordu biraz, heralde email atinca donerler dedim kimse donmedi. yoksa universite hastanesini dusunuyordum ilk once, ama british hemen cevap verdi, onlardan fiyat aldim o da 7100 euro, icinde kalis, otel, ulasim falan da yok.
Neden bazıları 5000 bazıları 7000€ merak ettimTandem mi sordunuz onun fiyatı 7000
Ne bileyim kafam karıştı benimde bakalım araştırcam bu meseleyiYarim cm lik kist bu kadar agri yaparmi serra.Baska bir şey olmasin..Birde negativiniz daha çok yeni..biraz dinlenin sakinlesin daha soğukkanlı bir şekilde eminim daha farklı dusunursunuz..
Kuralım arkadaşım özelden tel numaralarınızı yollayalım içimizden birine o kursun olmaz mı?Kızlar whats up grup kuralımmı ? İsteyenler yazarsa sevinirm
Merhaba sanırım bi çok merkezde yaptırdınız donasyon bizde yeni karar verdik gittiginiz en iyi merkez hangisiydi hangisini öneririsin doktor merkez olarak yardımcı olabilirsen sevinirimHazanım nasıl ciyerinin yanmasını hiss ettim canım
canım kader arkadaşım
allahım bizleri duy
dualarımızı kabul et
inan düşmanıma bu yola düşmesini arzu edemem
işti bu yola düşseler düşmanım bile olsa ilk denemede hedefine ulaşsın
olmadıkça hem para gidiyor çöpe
hemde piskolojı bozuluyor
biliyormusun hazan negativi çok yaşadıkca pozitivin gelişi artık kumardakı şans gibi oluyor
Aynen canım benim 4. Gün bugünİnşallah zy
Transfer gününü sayma
Valla Zaza zaman geçmiyor sanki hemen idrar kan testi yapasım var nasıl geçecek 1 hafta bilmiyorumİnşallah zy
Transfer gününü sayma
Acaba bana niye adetimin 13.gunu transfer yaptilar Allahim delirecem yaBlastkist transferi adetin 19-23 arası yapılmalı
Ve progesteron başlatıldıysa 5 gün
En iyi denilen merkez ivi centre ispanyadaMerhaba sanırım bi çok merkezde yaptırdınız donasyon bizde yeni karar verdik gittiginiz en iyi merkez hangisiydi hangisini öneririsin doktor merkez olarak yardımcı olabilirsen sevinirim
Aynen canım ölü ruh gibiyim nasıl olucak artık allah biliyor bizim elimizden ne geliyorsa yaptıkValla Zaza zaman geçmiyor sanki hemen idrar kan testi yapasım var nasıl geçecek 1 hafta bilmiyorum
Canım sen firdevs hanımı ara ve doktorun yalnış zamanda transfer etiklerini söyleAcaba bana niye adetimin 13.gunu transfer yaptilar Allahim delirecem ya
Bende anlamadım canım ben bahçeci ye sperm donasyonu sordum 4000 eu dedi tandem olursa 7000 dedi ne den çok dedim hem sen hem donör hazırlanıyor o yüzden dediNeden bazıları 5000 bazıları 7000€ merak ettim
Canım koruyucu aile ol sende onnn sınırı yok eşimin arkadaşı EdindiDün gece eşim ilk defa çok istiyorsan evlat edinelim dedi( daha önce çok karşıydı) herhalde halime çektiklerime acıdı neyse şok oldum hemen araştırdım evlat edinme üst dınırı 40 mış yani bizim evlat edinmede başlamadan bittiBu nedir ya normal yoldan olmad, tüp bebek olmadı,yumurta donasyonu olmadı , evlat edinelim oda olmadı bu nedir yani????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?