Merhaba canım ben geçen yıl gittiğimde kaymakamlıktan öyle bir belge almıştım ancak bu yıl o zorunluluk kalktı. Sadece mazeret izni alıp gittim mazeret te de hastalığı gösterdim kolay oldu yani sonrada raporla dinlenmeye devam ettim sonuç alana kadar.Arkadaşlar merhaba uzun zamandır sizi takip ediyorum. İlk defa yazıyorum. Kıbrıs’a giden arkadaşlara bir sorum olacak. Devlet memuru olupta Kıbrıs’a giden oldu mu? Giderken çalıştığımız kurumdan herhangi bir belge ( yurt dışına çıkmasında bir engel yoktur diye) istiyorlar mı?
Tandem nedir ? klinik mi? Ben sadece donor tup bebek islemini sordum bahceciye, onlar da 7100 euro dediler, otel ulasim bize ait.Tandem mi sordunuz onun fiyatı 7000
Malesef amirim mazeret izni vermek istemedi. Tabi bu iş için gittiğimi söylemedim. Mecburen 2 günlük rapor alıp gideceğim. Umarım sorun olmaz.Merhaba canım ben geçen yıl gittiğimde kaymakamlıktan öyle bir belge almıştım ancak bu yıl o zorunluluk kalktı. Sadece mazeret izni alıp gittim mazeret te de hastalığı gösterdim kolay oldu yani sonrada raporla dinlenmeye devam ettim sonuç alana kadar.
Tandem nedir ? klinik mi? Ben sadece donor tup bebek islemini sordum bahceciye, onlar da 7100 euro dediler, otel ulasim bize ait.[/QUOT
Artemissi gitmişti canım o biliyorArkadaslar goyno life fiyat nekadar
Ben geçen hafta sordum müdürüme mazeret izni veririz sıkıntı olmaz dedi başka bişey yapmana gerek yok kıbrıs yurt dışı sayılmaz dediArkadaşlar merhaba uzun zamandır sizi takip ediyorum. İlk defa yazıyorum. Kıbrıs’a giden arkadaşlara bir sorum olacak. Devlet memuru olupta Kıbrıs’a giden oldu mu? Giderken çalıştığımız kurumdan herhangi bir belge ( yurt dışına çıkmasında bir engel yoktur diye) istiyorlar mı?
Verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Bu demek oluyor ki hafta içi rapor alıp gidebilirim. :)Ben geçen hafta sordum müdürüme mazeret izni veririz sıkıntı olmaz dedi başka bişey yapmana gerek yok kıbrıs yurt dışı sayılmaz dedi
maksımum arada 40 yas olmalı.Yanı ornegın 45 yasındakı bı kadın 5 yasındakı bı cocugu evlat edınebılır gıbı. Yanı bebek alamaz .ama evlat edınebılır.Dün gece eşim ilk defa çok istiyorsan evlat edinelim dedi( daha önce çok karşıydı) herhalde halime çektiklerime acıdı neyse şok oldum hemen araştırdım evlat edinme üst dınırı 40 mış yani bizim evlat edinmede başlamadan bittiBu nedir ya normal yoldan olmad, tüp bebek olmadı,yumurta donasyonu olmadı , evlat edinelim oda olmadı bu nedir yani????
kader arkadasım tesekkur ederım.Insallah senden bundan sonrakı ılk denemende mutlu sonu bulursun.Tabıkı gogo ıcınde aynı duam gecerlı.Malesef magosa dakı negatıflerden sonra suan Hangı aşamadasın .Ruhen hazırmısınkader arkadaşlarım. ..gogo ve morkanatlarim...dualarim sizlerle
nasil olur, ben gecenlerde okudum, evlat edindirme isleri ile ilgili devletin web sitesinde yaziyor yas siniri 65. ama bebek verirler mi onu bilmiyorum ama evlat edinebilirsiniz.maksımum arada 40 yas olmalı.Yanı ornegın 45 yasındakı bı kadın 5 yasındakı bı cocugu evlat edınebılır gıbı. Yanı bebek alamaz .ama evlat edınebılır.
ben soyleyim canim, yurtdisinda yasadigini soylersen 6000 euro, turkiyeden geliyorum dersen 5000 euro. sahsen kendileriyle konustugum icin biliyorum. arkadasim orada oldu, su an hamile, onlar 5000 euro ya yaptirdilar 10 ay once. ben sordum, 6000 euroya cikti hemen fiyat.Arkadaslar goyno life fiyat nekadar
Yurt dışı izinleri kalktığı için sorun ol az diye düşünüyorum.Malesef amirim mazeret izni vermek istemedi. Tabi bu iş için gittiğimi söylemedim. Mecburen 2 günlük rapor alıp gideceğim. Umarım sorun olmaz.
grup kuracakmısınızKuralım arkadaşım özelden tel numaralarınızı yollayalım içimizden birine o kursun olmaz mı?
Zy cim sakın daha erken çıkmayabilir.....En iyisi 7. gün....Kızlar bugün 5. Gündeyim zaman geçmiyor sanki
Tek kasık ağrım var psikolojik mi gerçek mi bilemedim
Dayanamayıp idrar testi yapasım var
Kaçıncı günün canımKızlar bugün 5. Gündeyim zaman geçmiyor sanki
Pardon yazmışsın.5. Günde çıkmadı benim 7. Günde çıkmıştı idrardaKızlar bugün 5. Gündeyim zaman geçmiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?