Merhaba canım ben geçen yıl gittiğimde kaymakamlıktan öyle bir belge almıştım ancak bu yıl o zorunluluk kalktı. Sadece mazeret izni alıp gittim mazeret te de hastalığı gösterdim kolay oldu yani sonrada raporla dinlenmeye devam ettim sonuç alana kadar.

Malesef amirim mazeret izni vermek istemedi. Tabi bu iş için gittiğimi söylemedim. Mecburen 2 günlük rapor alıp gideceğim. Umarım sorun olmaz.

Ben geçen hafta sordum müdürüme mazeret izni veririz sıkıntı olmaz dedi başka bişey yapmana gerek yok kıbrıs yurt dışı sayılmaz dedi

maksımum arada 40 yas olmalı.Yanı ornegın 45 yasındakı bı kadın 5 yasındakı bı cocugu evlat edınebılır gıbı. Yanı bebek alamaz .ama evlat edınebılır.

kader arkadaşlarım. ..gogo ve morkanatlarim...dualarim sizlerle
kader arkadasım tesekkur ederım.Insallah senden bundan sonrakı ılk denemende mutlu sonu bulursun.Tabıkı gogo ıcınde aynı duam gecerlı.Malesef magosa dakı negatıflerden sonra suan Hangı aşamadasın .Ruhen hazırmısın

maksımum arada 40 yas olmalı.Yanı ornegın 45 yasındakı bı kadın 5 yasındakı bı cocugu evlat edınebılır gıbı. Yanı bebek alamaz .ama evlat edınebılır.
nasil olur, ben gecenlerde okudum, evlat edindirme isleri ile ilgili devletin web sitesinde yaziyor yas siniri 65. ama bebek verirler mi onu bilmiyorum ama evlat edinebilirsiniz.

Arkadaslar goyno life fiyat nekadar
ben soyleyim canim, yurtdisinda yasadigini soylersen 6000 euro, turkiyeden geliyorum dersen 5000 euro. sahsen kendileriyle konustugum icin biliyorum. arkadasim orada oldu, su an hamile, onlar 5000 euro ya yaptirdilar 10 ay once. ben sordum, 6000 euroya cikti hemen fiyat.
yurtdisinda olunca tabii biz para bastigimiz icin, cok rahat boyle dagitiyoruz. sagolsun memleketimde yurtdisi dedigim anda kaziklaniyorum, helali hos olsun da kibris dan beklemezdim acikcasi.

Malesef amirim mazeret izni vermek istemedi. Tabi bu iş için gittiğimi söylemedim. Mecburen 2 günlük rapor alıp gideceğim. Umarım sorun olmaz.
Yurt dışı izinleri kalktığı için sorun ol az diye düşünüyorum.

Kızlar bugün 5. Gündeyim zaman geçmiyor sanki

Tek kasık ağrım var psikolojik mi gerçek mi bilemedim
Dayanamayıp idrar testi yapasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…