Canım benim doktorumun arkadaşı berk bey, öneri ile başladım yani ancak 3 aylık bu süreçte her merkezle görüştüm ve tüm sonuçlarımı hepsine yolladım.Ancak bir berk hoca , birde yakındoğu üni burcu hoca net bir şekilde yaklaştı duruma.Diğerleri gelin kendi yumurtanızla deneyelim ama şans düşük dedi.Fakat berk hoca ve burcu hoca açıkca durumu izah etti ve bu amh değeri ile şansımın %3-5 arasında olduğunu söyledi.Berk hoca aradı beni ve embriyo donasyonunda şansımın %70-80 olduğunu belirtti.Detaylıca konuştuk telefonda.Yani demek istediğim çok fazla araştırın ve içinize neresi sinerse orayı tercih edin.Sonra pişmanlık yaşamayın.Merkezi gidip görmedim sadece telefondan konuştuğumuz kadarı ile biliyorum.Şimdi ilaçlarımı kullanıyorum.Rahim duvarı kalınlaşsın diye.Sonrasında verdikleri tarihte gidicem ve trasferim olucak.Ben hep şu şekilde dua ediyorum.Benim anne olmam benim için hayırlısı ise nasip et allahım diyorum.Sağlıklı sıhhatli olsun diyorum gelicekse bebek.Nasibimde varsa,şartlar zor da olsa denicez.
Psikolojik açıdan çok düşündük ve gerçekten istiyoruz biz bu bebeği.Nasip olursa da gelsin.
Tahminen Mayıs da gerçekleşir işlem

Tandem nedir ? klinik mi? Ben sadece donor tup bebek islemini sordum bahceciye, onlar da 7100 euro dediler, otel ulasim bize ait.
Yok artık yanlış söylemişler bence ben sperm donasyon yaptırıcam da 4000 eu dediler hem de donör yumurta da alırsam 7000 eu dediler

zaza selam bu arada canım hesabının açılmasına çok sevindim transferin oldu sanırım şimdi nasılsın

Sağol canım detaylı anlatmışsın.hakkımızda hayırlısı olsun.hayırlı haberini alırız inş.

Canım sen firdevs hanımı ara ve doktorun yalnış zamanda transfer etiklerini söyle
Kendi yalnışlıklarını kendileri hall etsinler
Ama mutlaka firdevsle aracısıyla deyil
Sevgili Zaza yumurta donasyonu yaptırdım iki kere transfer yapıldı birincisinde 1 tane 3aa ikincisinde bir 3aa bir 3cc transferi yapıldı ikisi de negatif oldu şimdi bir 3 aa iki tane de 3gm embriyom kaldı bunlarla gebelik elde etme şansım varmı yeniden yumurta donasyonu yaptırıp embriyo oluşturtayım mı fikrin benim için önemli cevaplarsan çok sevinirim ayrıca cd 56 değerim 21 ne önerirsin senin için de sürekli dua ediyorum Allah yardımcın olsun

Ya arkadaşlar siz birbirinizi ekleyip gittiniz sanırım burdan.Önceden daha fazla dertleşiyorduk ama şu son 2 gündür azaldı yazışmalar

Canım öncelikle geçmiş olsun
Bu negativler aynı yumurtadansa negativ olayısılığı çok
3aa kötü embriyo değil ama 3gm duymadım
Her halde blast değil

Canım nerede yaptırdın

Ben bu aralar fazla giremiyorum çok şey atlamışım tam olarak neler oldu bitti bunu bile pek bilmiyorum ama sen ve Z Zaza74 tekrar buradasınız sanırım çok mutlu oldum

Canım sen firdevs hanımı ara ve doktorun yalnış zamanda transfer etiklerini söyle
Kendi yalnışlıklarını kendileri hall etsinler
Ama mutlaka firdevsle aracısıyla deyil
Normalde adetin kaçıncı günü transfer yapıyorlar ki benim ki de o kadar vardı sanırım tam olarak kaçıncı gündü hatırlayamadım ama

Gyno Life murat Önal çok kararsızım tutmama nedeni cd 56 olabilir mi acaba
Canım cd 56 kanımda 24.5 çıktı bende bahçeci dr murat bey dedi 19 kanda çıkınca serum taktırıyorum ve gebeliyin 11-12 haftasına kadar haftada bir
Benim yarın ikinci serumum takılıcak
Bir beni takip edelim bakalım gebeliği yakalıyıcazmı

biz geçtiğimiz ağustos ayında gidecektik kibrisa sırf o belgemiz olmadığı için havaalanından geçemedik canm ocakta o belgeyi alıp tekrar gittik bu sefer de sormadılar kalktı yani artık herhangi bir izin belgesine gerek kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…