Gülüüm kurban olurum o bebişlerine artık napıcanki kaçıncı gün transfer olundu-))Normalde adetin kaçıncı günü transfer yapıyorlar ki benim ki de o kadar vardı sanırım tam olarak kaçıncı gündü hatırlayamadım ama
:)) doğru söylüyorsun ama yazılanlar insanda hala şüphe bırakıyor sen nasilsin nasıl geçiyor inan buraya görmediğim günlerde bile aklıma geliyorsun bir an önce güzel haber belli olsa keşke :)Gülüüm kurban olurum o bebişlerine artık napıcanki kaçıncı gün transfer olundu-))
Önemli olan seninleler
Canım bende orayı düşünüyorum sperm değerleri nasıl eşinin yumurta kalitesi nasıldı biraz anlatır mısınGyno Life murat Önal çok kararsızım tutmama nedeni cd 56 olabilir mi acaba
Yumurta hakkında bilgi vermediler ama soerm morfoloji %3 hep kesin olur dediler Gradelerini bugün sordum koydukları biri 3aa biri 3cc miş pek de iyi değilmiş pgt de yaptırdık düzgün dediler bugün embriyologla konuştum 3aa için çok mükemmel dedi pek inandırıcı gelmedi biraz umursamaz davranışları varCanım bende orayı düşünüyorum sperm değerleri nasıl eşinin yumurta kalitesi nasıldı biraz anlatır mısın
Teşekkürler birMerhaba canım ben geçen yıl gittiğimde kaymakamlıktan öyle bir belge almıştım ancak bu yıl o zorunluluk kalktı. Sadece mazeret izni alıp gittim mazeret te de hastalığı gösterdim kolay oldu yani sonrada raporla dinlenmeye devam ettim sonuç alana kadar.
Canım ben buradan okuduklarım ile görüşme yaptım gerçekten kime güveneceğiz bilmiyorumYumurta hakkında bilgi vermediler ama soerm morfoloji %3 hep kesin olur dediler Gradelerini bugün sordum koydukları biri 3aa biri 3cc miş pek de iyi değilmiş pgt de yaptırdık düzgün dediler bugün embriyologla konuştum 3aa için çok mükemmel dedi pek inandırıcı gelmedi biraz umursamaz davranışları var
Canm sen daha önce yaptırdın mı donasyonCanım bende orayı düşünüyorum sperm değerleri nasıl eşinin yumurta kalitesi nasıldı biraz anlatır mısın
Yok canım yaptırmadımCanm sen daha önce yaptırdın mı donasyon
mesaj gecmışıne baktım da daha önce donasyonla ılgılı bu sayfada yokmussun hatta 2015 den berı bu profılı kullanmıyormussun bıle.Sonra bı gece bırden üzüldügümüz bı olaya denk gelmıs sayfamıza dahıl olmussun.ilgınç geldi.Şahsen senı gercekçi bulmadım arkadaşım.Yumurta hakkında bilgi vermediler ama soerm morfoloji %3 hep kesin olur dediler Gradelerini bugün sordum koydukları biri 3aa biri 3cc miş pek de iyi değilmiş pgt de yaptırdık düzgün dediler bugün embriyologla konuştum 3aa için çok mükemmel dedi pek inandırıcı gelmedi biraz umursamaz davranışları var
Canım sen kimin önerisiyle gittin ben doktoruma danışacağımCanm sen daha önce yaptırdın mı donasyon
Sen ciddi misin 2016 dan beri donasyonla uğraşıyorum ben dalga mı geçiyorsun benimle sen benim ciddiyetimi nasıl sorgularsın siz neye üzüldünüz acaba ve bundan banane ayrıca ben Zazaya soru sordum seninle ne alakam var nasıl bana yorum yaparsın kendine gelmesaj gecmışıne baktım da daha önce donasyonla ılgılı bu sayfada yokmussun hatta 2015 den berı bu profılı kullanmıyormussun bıle.Sonra bı gece bırden üzüldügümüz bı olaya denk gelmıs sayfamıza dahıl olmussun.ilgınç geldi.Şahsen senı gercekçi bulmadım arkadaşım.
ılk sayfada ortaya cıktıgın gün bu mesajla baslıyor. Bu profıl bızım sayfada daha önce hıc görulmedıkı.sen nasıl bırden orataya cıktın. gülücük gülücük gülücükLütfen Zaza nın geri dönmesi için gerekeni yapalım Onun sayesinde biraz olsun umutlanıyoruz BİZİ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZ
Buradaki doktorum gönderdi ama sonra o da burdan gitti yalnız kaldım takibimi yapacak doktor da yok yalnız başıma uğraşıyorum işteCanım sen kimin önerisiyle gittin ben doktoruma danışacağım
Sen gerçek misin git kendine uygun birini bul onunla uğraş ben seninle uğraşamamılk sayfada ortaya cıktıgın gün bu mesajla baslıyor. Bu profıl bızım sayfada daha önce hıc görulmedıkı.sen nasıl bırden orataya cıktın. gülücük gülücük gülücük
bellı hangı nıyetle burada olduğu. Onu şikayet ettım Adminler onu arastırıp bize gercegını söylıyeceklerdırArkadaşlar bana özelden mesaj geliyor ve mesaj geçmişi yok ve bana doktor adı paylaşıyor bende inandırıcı bulmuyorum
Ben size özelden msj mı attım siz bana nerde yaptırdınız dediniz lütfenArkadaşlar bana özelden mesaj geliyor ve mesaj geçmişi yok ve bana doktor adı paylaşıyor bende inandırıcı bulmuyorum
Ben de seni şikayet ettim asıl seni araştırsınlarbellı hangı nıyetle burada olduğu. Onu şikayet ettım Adminler onu arastırıp bize gercegını söylıyeceklerdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?