Çok şükür tatlım Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallahArkadaşlar ben bile hala inanmiyorum...bizim yavrular iki tane lerve kalplerinide gördük çok sukur...darisi başınıza canlarım.. .zazacim, zy cim inşallah sizdende bu hafta güzel haberler bekliyoruz...Canimin ici den dua ediyorum..Menthacim transferin çok iyi geçsin canim...
Teşekkürederim artemisicim:)Çok şükür tatlım Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallah
canım ben euro ıvf , burcu hoca ya da brıtısh düşünüyorum ama şu an hala karar vermek için bir uğraş iiçinde değilim azıcık kafamı dinleyim dedim benm kendi dr um hitten son negatifi de alınca yeter artık bunlarla devam etme dedi bende yeni kimi bulacağım bilmiyorum çok yerin adını duydum dedim o da bana euro ıvf dene sana daha önce kendi kararın olduğu için müdahale etmek istemedim ama bu defa bunlarla dene dedi buraya giden tek bir kişiyi biliyorum o da şu an ikizlere hamile maşallah burcu hocayı bi dr arkkadaş söyledi çok iyi bi dr muş ama henüz onlardan kimseyle görüşmedim ama ilkbahar49 burcu hoca sayesinde yanlış hatırlamıyorsam ikizlere hamile british zaten şu an çok konuşuluyor fiyatların genel ortalaması 5000 euTatlım yeni seçtiğin merkez hangisi ve y donasyonunu kaça yapıyor?( Yeri nerede magosada mu?)
mavi canım Allahım tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlere olsun inşallahTeşekkürederim artemisicim:)
Hayırlı uğurlu olsun Allah hepimize nasip etsin bizler için de bol bol dua et arkadaşım senin duaların kabul olur. Hangi merkezde yaptırdın ve sperm donasyonu mu yoksa yumurta mı?Arkadaşlar ben bile hala inanmiyorum...bizim yavrular iki tane lerve kalplerinide gördük çok sukur...darisi başınıza canlarım.. .zazacim, zy cim inşallah sizdende bu hafta güzel haberler bekliyoruz...Canimin ici den dua ediyorum..Menthacim transferin çok iyi geçsin canim...
Ne guzel surpriz hadi gozunaydin canim:)))Arkadaşlar ben bile hala inanmiyorum...bizim yavrular iki tane lerve kalplerinide gördük çok sukur...darisi başınıza canlarım.. .zazacim, zy cim inşallah sizdende bu hafta güzel haberler bekliyoruz...Canimin ici den dua ediyorum..Menthacim transferin çok iyi geçsin canim...
Minie whatssp grubu kuralım demişti belki ondan pasiftir olmuştur, site yonetimi...Minniemouse de pasif olmuş ne oldu ki inşallah o da geçici gitmiştir. Üzüldüm
Teşekkürederim manolyacim, büyük supriz oldu..sen nasilsin minikler nasilNe guzel surpriz hadi gozunaydin canim:)))
Içten bütün duaların sizlerle hep dua ediyorum, kendim için şükrediyorum kuzum..allah uğraşan emek veren herkeze yavrusunu versin, aminHayırlı uğurlu olsun Allah hepimize nasip etsin bizler için de bol bol dua et arkadaşım senin duaların kabul olur. Hangi merkezde yaptırdın ve sperm donasyonu mu yoksa yumurta mı?
Teşekkürederim canim benim, tüm duaların sizlerle...mavi canım Allahım tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Iyiyim canim bakalim cuma kontrol var heyecanliyimTeşekkürederim manolyacim, büyük supriz oldu..sen nasilsin minikler nasil
canıııım nakadar güzel haber darısı başımızaArkadaşlar ben bile hala inanmiyorum...bizim yavrular iki tane lerve kalplerinide gördük çok sukur...darisi başınıza canlarım.. .zazacim, zy cim inşallah sizdende bu hafta güzel haberler bekliyoruz...Canimin ici den dua ediyorum..Menthacim transferin çok iyi geçsin canim...
artemissi adeten sonra derken 7 gün adet olduysan artı 13 gün siklüsün 20 günü falanBenimde trwnsferim adetten sonra 13. Günde olmuştu
canım evro ivfde manolya yaptırdı ona sor orayıcanım ben euro ıvf , burcu hoca ya da brıtısh düşünüyorum ama şu an hala karar vermek için bir uğraş iiçinde değilim azıcık kafamı dinleyim dedim benm kendi dr um hitten son negatifi de alınca yeter artık bunlarla devam etme dedi bende yeni kimi bulacağım bilmiyorum çok yerin adını duydum dedim o da bana euro ıvf dene sana daha önce kendi kararın olduğu için müdahale etmek istemedim ama bu defa bunlarla dene dedi buraya giden tek bir kişiyi biliyorum o da şu an ikizlere hamile maşallah burcu hocayı bi dr arkkadaş söyledi çok iyi bi dr muş ama henüz onlardan kimseyle görüşmedim ama ilkbahar49 burcu hoca sayesinde yanlış hatırlamıyorsam ikizlere hamile british zaten şu an çok konuşuluyor fiyatların genel ortalaması 5000 eu
9 aralık adet günüm tatlımartemissi adeten sonra derken 7 gün adet olduysan artı 13 gün siklüsün 20 günü falan
doğrumu anladık?
Çok teşekkürler hakkınızda hayırlısı olsuncanım ben euro ıvf , burcu hoca ya da brıtısh düşünüyorum ama şu an hala karar vermek için bir uğraş iiçinde değilim azıcık kafamı dinleyim dedim benm kendi dr um hitten son negatifi de alınca yeter artık bunlarla devam etme dedi bende yeni kimi bulacağım bilmiyorum çok yerin adını duydum dedim o da bana euro ıvf dene sana daha önce kendi kararın olduğu için müdahale etmek istemedim ama bu defa bunlarla dene dedi buraya giden tek bir kişiyi biliyorum o da şu an ikizlere hamile maşallah burcu hocayı bi dr arkkadaş söyledi çok iyi bi dr muş ama henüz onlardan kimseyle görüşmedim ama ilkbahar49 burcu hoca sayesinde yanlış hatırlamıyorsam ikizlere hamile british zaten şu an çok konuşuluyor fiyatların genel ortalaması 5000 eu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?