Evet ya lutfen artik kavusalim

Evet ya lutfen artik kavusalim
sen benim bu siteyi keslfedip ilk konuştuğum , paylaştığımb arkadaşlarımdansın.O yüzden benim için değerli kişilerden birisin. Ve kalben bebeğine kavuşmanı çok istiyorum.Sevgiler Gogo
ilk konustugum sayfada sen ben ve bolvitamin vardık.Zaten sadece 3 kisiydik : ) Bolvitamin embriyo don. ile hamile şuan. Darısı bize.

kızlar tamamen tesadüfen buldum bunu (((((((((( ah emeklerimmm ahhhhhh (((((((((((((

ayy cxanım ya seni çok iyi anlıuyorum çok heyecanlısın ama bak stres rahimi olumsuz etkiliyormus kendine uğraşacak birşeyler bulsan aklını oyalayacak düşündükçe insan daha da fena oluyor inşallah hamilesindir 12 günün yarısı gitmiş yarısı kalmış Allahım hepişmizin yüzüne baksın kollarını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah

İnş canım zaten çalıştığım İçin zaman çabuk geçiyor ama işte bu haçeycanla çalışmakta zor

kızlar tamamen tesadüfen buldum bunu (((((((((( ah emeklerimmm ahhhhhh (((((((((((((
Heryerbebek canım nakadar tanıdık geliyor bunları bende yaşadım ama malesef bu arkadaş gibi cesaretli olamadık
tabi konu gecen merkez halil beyin
keşke halile gitmeden bu sayfayı baştan okusaydım ahhh keşke
umutlar hayaller paralar çöpe gitti

zy canım belirti varmı
bende kasıklarda ağrı ve batma oluyor ama acaba ilaçtanmı
Canım bende de aynı kasık ve bel ağrısı var birde gögüslerim acıyor ama dediğin gibi ilaç yan etkisimi bilmiyorum. 8. Gün evde idrar testi yapcam bakalım

Canım bende de aynı kasık ve bel ağrısı var birde gögüslerim acıyor ama dediğin gibi ilaç yan etkisimi bilmiyorum. 8. Gün evde idrar testi yapcam bakalım
bel ağrında varsa kesin gebesin inşallah
benim göğüsler acıyor ama sabah yumuşalıyor

bel ağrında varsa kesin gebesin inşallah
benim göğüsler acıyor ama sabah yumuşalıyor
İnş canım adet olmadan ağrıyan bel ağrısı gibi aynı inş ilaçlardan veya psikolojik değildir

Yarın 7. Gün test yapsam mi ki yoksa 8. Gün mü yapsam

Özellikle sağ kasıkta batma ve ağrı olmştu benim. Bir üşüme bir terleme durumları da yaşamıştım. Ama tonla ilaç kullandığımız için bilemiyoruz tabi.

Arkadaşlar ben bile hala inanmiyorum...bizim yavrular iki tane ler ve kalplerinide gördük çok sukur...darisi başınıza canlarım.. .zazacim, zy cim inşallah sizdende bu hafta güzel haberler bekliyoruz...Canimin ici den dua ediyorum..Menthacim transferin çok iyi geçsin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…