Ağrıyor canım adet olacakmışım gibi ağrıyor bel ve kasık ama inş ilaçlardan vs değildir.zy belin yine ağrıyormu
benim dün belim bir 1 saat ağrıdı sevindim ama geçti-(
benim dün 5 gündü sağ kasıkta bir batmalar oldu ara sıra 1-2 saat sonra geçtiSen nasılsın
biliyorum çok sorular soruyorum canım arkadaşım ama elimde değil göğüslerde ağrı varmıAğrıyor canım adet olacakmışım gibi ağrıyor bel ve kasık ama inş ilaçlardan vs değildir.
Bugün 7. Gün ya akşam ya da yarın test yapcam
Hiç bilmiyorum ki canım ya inş emelimize ulaşırızbenim dün 5 gündü sağ kasıkta bir batmalar oldu ara sıra 1-2 saat sonra geçti
bu batmalar süreklimi olmalı acaba
Ağrı gibi değil de çok hassas Canımbiliyorum çok sorular soruyorum canım arkadaşım ama elimde değil göğüslerde ağrı varmı
batmalar varmı
benim akşam sütyeni çıkarınca ağrılı oluyor ve ağırlaşıyorAğrı gibi değil de çok hassas Canım
Senin
:)benim akşam sütyeni çıkarınca ağrılı oluyor ve ağırlaşıyor
ama sabağa karşı ağrı azalıyor manyak oldum göğüs ellemekten
allahım ne sana nede bana yaşatmasın hüsranı:)
Benim de aynı ya böyle belirti falan diyoruz inş hayallerimiz gümlemez ne bilin Umut güzel ama sonu kötü olursa diye çok korkuyorum
Evet zor bir konu gerçekten..İnşallah olacak gerek kalmaz ama allah korusun olmazsa olabildiğince zorla zy cim..Evet canım çok saçma nasıl kalmaz hani 10 yumurta garantiniz nerde kaldı dedim
Hıı birde eşimin sipermi bu kadar kaliteliyken nasıl kalmaz demekki yumurta çok kalitesiz dedim
Siz şimdi onu düşünmeyin stres yapmayın Bi sonuçlarınızı alın elinizden geleni yapıp destek olacağız dedi
Amaaa napacak 4.675 verdik
Şimdi de 1.000 Euro’mu alacak parasız mı yapacaklar bilmiyorum valla
Yok zazam sürekli olmadı benim.Günde 2-3 kere hep aynı yerde... sağ kasıkta bir noktaydı, sanki bir kelebek kanat çırpıyor gibi 3-4 saniye sürüp geçiyordu..Halada ara ara oluyor..Ben en çok adeta bir taş gibi uyuyodum, halada uyuyorum..Yani kasıklarım pek bir belirti vermedi canım...benim dün 5 gündü sağ kasıkta bir batmalar oldu ara sıra 1-2 saat sonra geçti
bu batmalar süreklimi olmalı acaba
Teşekkürler geranity...Yolun açık olsun allah çifter çifter bebiş varsin canım..mavisufi çok sevendim ikizlere. sağlıklı büyüsünler ve uslu dursunlar.
Zaza74, Zy2009 sıra sizde. sabırsızlıkla mutlu haberlerinizi bekliyoruz ve dua ediyoruz.
bende nihayet adet oldum, tahlillere ve merkezlerle görüşmeye başlaycam. herşey yolunda olursa ramazan ayında yaptıracaz inşallah.
Belirti arama canim..inan insallah olacakbiliyorum çok sorular soruyorum canım arkadaşım ama elimde değil göğüslerde ağrı varmı
batmalar varmı
Manolyacım ben seni bu pazatesi gidecek biliyordum o yüzden sormuştum..Sabretmek çok zor değilmi ..İnşallah sağlıkla haberlerini alacaksın miniklerin..Belirti arama canim..inan insallah olacak
Insallah canim..sabah 5 de tuvalete uyandim. Peceteye pembe leke geldi. Kirmizi degil. Biraz korktum ama tekrarlamadiManolyacım ben seni bu pazatesi gidecek biliyordum o yüzden sormuştum..Sabretmek çok zor değilmi ..İnşallah sağlıkla haberlerini alacaksın miniklerin..
Zazacım belirti arama kendinde ben de hiç birşey olmamıştı hatta okadar üzülmüştüm ki..ama 8.gün idrarda kupkırmızı cıkmıstı sız yone de vaktını bekleyın inşallah bu sefer son olur.zy belin yine ağrıyormu
benim dün belim bir 1 saat ağrıdı sevindim ama geçti-(
Canım yat dinlen lütvenInsallah canim..sabah 5 de tuvalete uyandim. Peceteye pembe leke geldi. Kirmizi degil. Biraz korktum ama tekrarlamadi
Insallah canim..sabah 5 de tuvalete uyandim. Peceteye pembe leke geldi. Kirmizi degil. Biraz korktum ama tekrarlamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?