Çok sevindim zazacım inşallah ikiz ikitane bebişin olur inşallah kavuşursun bebişlerine kaçtane koydular emriocanım transfer oldum ve bugün 6 gün oldu heyecanlıyım bir umutlanıyorum bir yelkenleri bırakıyorum ama kan testi vermedim bekliyecem
cd56 düzende verdim 80 tl ama 40% indirimim var orda
2 tane canımÇok sevindim zazacım inşallah ikiz ikitane bebişin olur inşallah kavuşursun bebişlerine kaçtane koydular emrio
canım çok çok özür dilerimArkadaşlar 50. Sayfaya bakarak öğrenebilirsiniz öncelerde tek bir noktaya odaklanılmadığı için dünya Tüp bebek dede çok fazla pozitif var.Ben bu forumu başından sonuna kadar okudum.
Sizin için fotoğraflarını çektim koyuyorum.
Bu arada bende Dünya tüp de yaptırıcam nolur moral bozmayın
Evet canim benim bende kisiligi ile ilgili cok iyi bir insan oldugunu her seferinde duyuyorum zaten doktorumun yakin arkadasi ve insanligindan fazlaca bahsetti.Insallah guzel olurBerk Beyin de başarılarını okudum ben burada..Hatta Kıbrısta bir arkadaşım yaşıyor..Tesadüfen tanıyormuş Berk Hoca müşterisiymiş ,bana çok methetti..İnsanlığını ve düzgünlüğünü.İnşallah senin de çok güzel olacak sonucun arkadaşım,sakın moralini bozma..
Zazacim seviyorsun biliyorum ama suan senin icin en uygun british bu yuzden oraya yogunlastin.Insallah guzel olur sonucun cok ama cok isterim.Ama british(bahceci)disinda bir cok merkez var.Yani bu güne kadar sende cok ugrasmissin bazi sebeplerden olmamis ama iste olmadigi takdir de kotulemek de cok mantikli gelmiyor bana.Allaha dua ediyoruz degilmi? Allahtan gelir ya da gelmez ,olur ya da olmaz.Kisacasi olumsuz bile olsa ki ben simdiden oyle dua ediyorum,hayirlisini ver Allahim diyorum,Hayirlisi ise olsun diyorum,olmadiysa cok da zorlamayi dusunmuyorum.canım çok çok özür dilerim
inşallah berk beyde ilk denemedende bebişlerine kavuşursun
ama nolursun doktorla olumsuz tarafıda anlaş
olmasa nakadar arkanda olucak diye
inan sizi sevdiyimçin bunlar
zy nasılsın inşallah gebeyiz ve artık merkez araştırma ve ya indirim düşünmeyiz artık buna ne madi ne manevi gücüm kaldı
seni aradılarmı dün bahçeciden
beni dün aradılar bir sorun yaşadınızmı diye
dün zar zor bir yer buldum işten yorgun argın gitim serumu taktırdım damar yolu okadar acıdıki bu ilaçtan
popom progestan iğnelerden haşat
göbek kleksandan mor
ALLAHIM nolursun boşa gitmesin bu çektiklerimiz
evlatlarımıza kavuştursun bizi
Yani Allahım nasip ederse olsun diyorum ama tutmadığı ya da olmadığı takdirde ayy ne kötü bir merkez demicem.Ben biraz kaderciyim sanırım.Eşimin sağlık sorunundan ve benim de yıllar geçtiği için ve bir operasyon sebebi ile yumurta rezervimin düşük olduğundan dolayı bu durumu seçmek durumundayız.1 kez deneyelim dedik, istedik.Hayırlısı ise gelsin.Sen sakin ol.Ben senın ılk denemende tutacagına inaniyorum.Öncelıkle yaşın genc ayrıca embrıyo donasyon olucak.Kendini stresden uzak tut.Hatta bu topik bile seni üzüyorsa azıcık ara ver.Suan öncelık kendinsin.Oraya gidip bebeğini alıp döneceksin hayırlısıyla.
yazımın altına bu acıklamayı yaptıgın ıcın fıkrımı soylemek ısterım.Bu yazı drek bana degıl farkındayım tabıkı. Benım ıcın bı klınıgın başarı veya başarısızlıgı aldıgı pozıtıf ve nagatıf sonuçla ölçülmez. işlem sonrasındaki tutumu ve taşın altına ne kadar elini koyup koymadıüı önemlıdır. Bi merkez kötü bir embrıyo ıle hamıle bıraktıysa benım ıcın o başarı degıldır .Şansa tutmus bı basarıdır.Ama dıger tarafda cok kalıtelı embrıyo koymustur ama sonuc negatıfse .Ellerınden gelenın en ıyısı yapmıslar bı noktadan sonra yapıcak bısey yok derım.Sonuç olumsuz oldukdan sonra nasıl davranıyorlar .bu yasanan üzüntuden en az zararla nasıl çıkabılecegım konusunda bana nasıl destek olacakları cok önemlı..Ben sadece para ağacımıyım yoksa bır ınsan mı.Gözünü para hırsı kaplamış klınıklerden Bızı Allah korusunYani Allahım nasip ederse olsun diyorum ama tutmadığı ya da olmadığı takdirde ayy ne kötü bir merkez demicem.Ben biraz kaderciyim sanırım.Eşimin sağlık sorunundan ve benim de yıllar geçtiği için ve bir operasyon sebebi ile yumurta rezervimin düşük olduğundan dolayı bu durumu seçmek durumundayız.1 kez deneyelim dedik, istedik.Hayırlısı ise gelsin.
Ama bakıyorum okuyorum olumsuz olduysa işlem o merkez kötü,olumlu olduysa çok iyi oluyor.Ama olumsuz olan kişi dışında hamile kalan çok insanlar olduğunu görüyorum.Yani bu durum kişiden kişiye değişiyor arkadaşlar.O merkez mucizeler yaratıyor 100 işlemin 100 üde tuttu diyen varsa söylesin oraya gidelim hepimiz.Böyle birşey yok yani.Tabi ki kişi ve durumuna göre kiminde olumlu ,kiminde olumsuz olucak.Neyse de hepimiz için hayırlı olan neysi o olsun diyorum yeniden.Kaç tane tüp bebek deneyen arkadaşım var hiç bir sorunları yok karı koca ama olmuyor bebekleri.Yıllarını verdiler normal tüp bebeğe.Yok yani olmuyor sebepsiz.Yıllardır araştırıldılar sebep yok işte bulunamıyor.İlk denemem olucak bundan önce ne bir tüp bebek denemem oldu (azospermi) den dolayı , ne de bu durumdan dolayı bebek düşüncemiz.Ama bir gün doktorum anne olmanı çok istiyorum böyle birşey var bunu düşünün demesiyle değişti herşey.Çok düşündük ,istediğimizi anladık bazen korktuk ama istedik.Araştırmalara başladık , okuduk...Diyorum ya 1. Sayfadan itibaren tek tek okudum burayı.Sonra işlemlere başladık bir baktım ki benim amh facia ,ameliyat v.s. azalmış değerler.
Yani benimde ilk denemem ve sürecim.Bu süreçte de en sağlıklı şekilde ilerlemek istiyorum.Orası iyi burası kötü,burası şöyle,orası böyle söylemlerini artık takmıcam kafama.Çünkü sürekli bir muallak içinde kaldığımı anladım ama size yolladığım görüntülere baktıysanız her merkezin hem olumlusu hemde olumsuzu var.
Anım seni baz almadım yanlış anlama sadece güzel dileklerin için teşekkür ederim.Anlatmak istediklerim çok farklı aslında ama neyse.Kısacası herkes istediği yerde yaptırsın.yazımın altına bu acıklamayı yaptıgın ıcın fıkrımı soylemek ısterım.Bu yazı drek bana degıl farkındayım tabıkı. Benım ıcın bı klınıgın başarı veya başarısızlıgı aldıgı pozıtıf ve nagatıf sonuçla ölçülmez. işlem sonrasındaki tutumu ve taşın altına ne kadar elini koyup koymadıüı önemlıdır. Bi merkez kötü bir embrıyo ıle hamıle bıraktıysa benım ıcın o başarı degıldır .Şansa tutmus bı basarıdır.Ama dıger tarafda cok kalıtelı embrıyo koymustur ama sonuc negatıfse .Ellerınden gelenın en ıyısı yapmıslar bı noktadan sonra yapıcak bısey yok derım.Sonuç olumsuz oldukdan sonra nasıl davranıyorlar .bu yasanan üzüntuden en az zararla nasıl çıkabılecegım konusunda bana nasıl destek olacakları cok önemlı..Ben sadece para ağacımıyım yoksa bır ınsan mı.Gözünü para hırsı kaplamış klınıklerden Bızı Allah korusun
Morcum çok iyi anlatınyazımın altına bu acıklamayı yaptıgın ıcın fıkrımı soylemek ısterım.Bu yazı drek bana degıl farkındayım tabıkı. Benım ıcın bı klınıgın başarı veya başarısızlıgı aldıgı pozıtıf ve nagatıf sonuçla ölçülmez. işlem sonrasındaki tutumu ve taşın altına ne kadar elini koyup koymadıüı önemlıdır. Bi merkez kötü bir embrıyo ıle hamıle bıraktıysa benım ıcın o başarı degıldır .Şansa tutmus bı basarıdır.Ama dıger tarafda cok kalıtelı embrıyo koymustur ama sonuc negatıfse .Ellerınden gelenın en ıyısı yapmıslar bı noktadan sonra yapıcak bısey yok derım.Sonuç olumsuz oldukdan sonra nasıl davranıyorlar .bu yasanan üzüntuden en az zararla nasıl çıkabılecegım konusunda bana nasıl destek olacakları cok önemlı..Ben sadece para ağacımıyım yoksa bır ınsan mı.Gözünü para hırsı kaplamış klınıklerden Bızı Allah korusun
Valla olumsuz olursa zorlamayacağımı söyledim.Ayrıca iç açıcı olmayan durumlarda bile bazı arkadaşların bebekleri oluyor,yani deniyor ki ay valla zor ihtimal bu embriyo değerleriyle ama bakıyorsun tutuyor.Kimiside şahane herşeyi ama tutmuyor ,embriyolat bile mükemmel ,ortam mükemmel ama olmuyor.Anlatabiliyormuyum acaba?Yani okuyorum okuyorum Orası şöyle berbat,başka yer için yapılan yorumu okuyorum , ayyy burası berbat.Yani neresi kaldı arkadaşlar şimdi? Heryer kötü,iyi dediğiniz merkezlere de çok söven var.Ben bu işi anlamadımMorcum çok iyi anlatın
benimde anlatığım bu
merkezde olumlu olumsuzda olur tabii bunu biliyoruz
ama bir merkezi seçtiniz ilk önce doktorla muhatap olun ve doktor ilerleyen tedavide kayb olmasın hemşireler ortaya çıkarak
ikincisi tedaviye başlamadan büyük paralar harcıyoruz mutlaka bunun olumsuz tarafınıda konuşun
çünkü tedavi başında canım cicilerim olumsuz olunca geri vites atıyorlar
son sözüm olumsuz olunca ne olucak nakadara olucak bunları konuşun
sen her halde beni yalnış anladın berk beyin olumsuzlukları ortaya çıkarmakla seni ordan koparıp başka merkeze yönlendiriyormuşum gibi her halde anladınAnım seni baz almadım yanlış anlama sadece güzel dileklerin için teşekkür ederim.Anlatmak istediklerim çok farklı aslında ama neyse.Kısacası herkes istediği yerde yaptırsın.
Ben yanlış anlamadım ama Berk beyle ilgili bir soru olduğunda ,orda da çok negatif alan arkadaşlarımız oldu yazıyorsun.Bunu görüyorum ve sinirleniyorum yani ,moralim bozuluyor.Peki nerden pozitif alıcaz garanti ettiğin yer varmı zazacım ?sen her halde beni yalnış anladın berk beyin olumsuzlukları ortaya çıkarmakla seni ordan koparıp başka merkeze yönlendiriyormuşum gibi her halde anladın
tabii sen burda okuyorsun ve her kesin neler yaşadıklarını görüyorsun artık kararını kendin vericeksin
parayı harcayan sensin sonuçta
bende şimdi bahçeciye dünya para harcadım işlerini gördüyüm kadarıyla güzel yaptılar
negativ alada bilirim ama beni incitmediler adamlar ellerinden geleni yaptılar
olumsuz olsada söz verdiler bahçeci kurumu olarak beni burakmıyacaklar ve yardım edecekler
ben böyle bir şey görmedim ilk tedavi gördüyüm yerden
neler yaşadığımı yazdım
sürekli yazmaktanda bıktım
evet ben yazdım bu forumda eski olduğum için çok şeyler gözümden geçti ve yakından tanıdığım arkadaşlarım varZaza74Aktif ÜyeÜye
Geçmiş olsun arkadaşım
ilgimi çok çekti acaba bu berk beyde hiçmi gebeliği yakalayan olmadı
Bunu sen yazdın zaza senin cevabın.
Sen yazmaya devam et çünkü ben artık çok girip çıkmıcam buraya.Çünkü gerçekten orası öyle burası böyle derken benim kafam allak bullak oldu.Tam adapte oluyorum herşey yoluna girdi diyorum burda bir bakıyorum gene olumsuz yazılar.Teşekkür ederim herşey için.Umarım bebeğini kucağına alırsın.Temennilerim bu yönde.Herşey güzel olsun ama kimse seçtiği yoldan dönmesin.Olumsuz etkilenmesin.Kafanıza koydugunuz içinize sinen yere gidin.Sevgilerevet ben yazdım bu forumda eski olduğum için çok şeyler gözümden geçti ve yakından tanıdığım arkadaşlarım var
berk beyde neler yaşadsılar
ben berk beyi tanımıyorum ondada işlem yaptırmadım
sen sinirlenme inşallah ilk denemeden güzel sonuç alırsın ve benim gibi vıdı vıdı konuşanlardan olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?