Neyse ben birsey demicem tesekkurler.[/QUOT
Ben teşekkür ederim.. Hep beraber birbirimize destek olalım.Bazen de dört dörtlük oluyor herşey sonuç sıfır.Rabbim gönlündekini hayırlı eylesin ve gerçek olsun
Agzina saglik arkadasimArkadaşlar beni tanımıyorsunuz ama ben bu 4000 sayfayı okumuş bir uyeyim. Bana da önerilen Berk Bey. Öneren insanlar yüzde bilmem kaç pozitif demiyorlar. Dürüst ve etik kurallarına uyuyor diyorlar. Bu benim için herseyden onemli sizin için de olmalı.
Mesela bazı yerlerin belli başlı sperm ve yumurtası super kaliteli embriyo oluyordur esinizin spermini hiç kullanmadan sırf pozitif olsun diye size onu transfer ediyordur sadece kan grubuna uyarak. Nereden bilebilirsiniz?
Veya merkez size 6 tane çok kaliteli embriyo diye yalan söylüyordur ama az kalitelidir?
Kıbrıs kuralsız bir yer. Ve duyulmasın diye gidip dava açan da yok. El mahkum her tedavi en az 30bin.
O zaman ben şunu düşündüm negatiflerin olması da doğal ve olağan. Insanlar size Berk Bey en başarılı demiyor etik kurallarına en çok uyan diyor. Çünkü hepimiz yıllardır biliyoruz olmayınca olmuyor.
Ben donasyon yapmayacağım ama karşı değilim ve ileride gerekirse diye araştırıyorum. Siz de karalamadan önce dusunun.
Bazı merkezleri duyuyorum ikinci tedavi 1500 euro diyo. Nasıl oluyo o İş? donasyon yapan kadına verilen ilaçlar kadının parası 1500 euro etmiyor. bu adamlar kendilerine ne alıyor? Yoksa haksız başkasından kalan embriyo yumurta olmasın O?
Geniş düşünün önceliğiniz dürüstlük olsun.
Zyy dayanamadım yazdım okadar mutluyumki adınaKızlar ben dayanamayıp test yapmıştım.
5. Gün ve 7. Gün testlerim aşağıda resimde
Bugün yaptığım teste silik olarak 2. Çizgi var.
Sizde Bi bakın
Bi heyecanlandık ya inş doğrudur dua edin lütfen
Zaza ne diyorsun
Kızlar ben dayanamayıp test yapmıştım.
Sizde Bi bakın
Zaza ne diyorsun
Zyy dayanamadım yazdım okadar mutluyumki adına
Dondurulmuş kalmadı diye üzülüyordun
500 euro cebinde kaldı
Bebişlerde döbüşşşteeeee
Maşallah
Göbek atıyorum oh oh ohhh
Tebrikler Zy herşey güzel olsunCanlar inş dua edelim birbirimize heyecandan yaptım işte 10-15 dk içinde 2. Çizgi silik çıktı inş herşey iyi olur inş gerçekten olumludur Allahım yardım etsin
Canlar inş dua edelim birbirimize heyecandan yaptım işte 10-15 dk içinde 2. Çizgi silik çıktı inş herşey iyi olur inş gerçekten olumludur Allahım yardım etsin
Kızlar birde bişey sorcam 5. Gün yaptığım da hiç çizgi yoktu bugün yaptığım silik ama 5 dk içinde olmadı 10-15 dk da silik olarak belirlendi.
Eğer iyi olmasaydı 1 saat ye beklese silikon olsa çıkmaz dı Sanırım değil mi
Canim gozun aydin. Cok guzel yaa masallahKızlar ben dayanamayıp test yapmıştım.
Sizde Bi bakın
Zaza ne diyorsun
Kızlar ben dayanamayıp test yapmıştım.
Sizde Bi bakın
Zaza ne diyorsun
Selam yazmıyorum ama takipteyim psikoloğa devam inşallah hamile kalırsam da devam edicem iyi geliyor bana merkezle anlaştım bu ay tahlillere başlıyoruz haziran sonu gidicem inşallah:) Yüzmeye başlıcam bende ama kilo veririm diye korkuyor eşim zira çok zor kilo alıyorumO okulonceci sen ne zaman gideceksin merkezle konustun mu hic. Neler yapiyorsu psikologa devam mi yine. Ben de spora basladim. Spor dediysem yerimden kalkip su icip kanepeye geri geliyorum usenmeden. Zira o kadar tembelim
Bence bukadar heyecan yeter zy
Unutma idrara horiogonik hormon kanda artış başladıktan 2-3 gün sonra geçiyor
Yani şimdi kanın yüksek
Bide unutma ucuz 5 liralık testle böyle ikinci çizginin çıkması normal
O testler çok hassas değil
Rahatına bak artık birinci içten ohhhh diye bilirsin
İkinciyide 12 gün kan testinde inşallah ohhh çekicen
Üçüncüyü keseleri görünce
Dördüncüyü kalplarını duyunca
Beşinciyi cinsiyyetlerini öyrenince
Ve en son kucağına alınca
Allahım rahat rahat bunları sana yaşatsın inşallah
Ayyy çok güzel ya inşallah burda ki herkesin böyle güzel haberlerini alırız. Tebrikler Tebrikler Tebrikler :))))Kızlar ben dayanamayıp test yapmıştım.
Sizde Bi bakın
Zaza ne diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?