- 29 Mart 2018
- 48
- 45
- 3
Kızlar ben dayanamayıp test yapmıştım.
5. Gün ve 7. Gün testlerim aşağıda resimde
Bugün yaptığım teste silik olarak 2. Çizgi var.
Sizde Bi bakın
Bi heyecanlandık ya inş doğrudur dua edin lütfen
Zaza ne diyorsun
Tebrikler Zy darisi basimizaCanlar inş dua edelim birbirimize heyecandan yaptım işte 10-15 dk içinde 2. Çizgi silik çıktı inş herşey iyi olur inş gerçekten olumludur Allahım yardım etsin
Ne güzel bir haber tebrik ederim hayırlı olsunKızlar ben dayanamayıp test yapmıştım.
5. Gün ve 7. Gün testlerim aşağıda resimde
Bugün yaptığım teste silik olarak 2. Çizgi var.
Sizde Bi bakın
Bi heyecanlandık ya inş doğrudur dua edin lütfen
Zaza ne diyorsun
Zy bencede hamilesin..7. Gün silik çıkması 15 dk sonra çıkması çok çok normal..Km12. Gün kanda güzel bir değer olacak bak gorTamamdır kızlar çok saolun şimdi beklemeye geçtin heyecanla 12. Gün yani Pazartesi kan vereceğim inş bu heyecan devam eder.Allahım yüzümüze bakar dualarım önce size sonra kendime
Canm hayırlı olsun çok sevindim adınaTamamdır kızlar çok saolun şimdi beklemeye geçtin heyecanla 12. Gün yani Pazartesi kan vereceğim inş bu heyecan devam eder.Allahım yüzümüze bakar dualarım önce size sonra kendime
5 ve uzeri gebe oluyor ama genelde doktorlar 20 ve üzeri görmek istiyorlar..Kızlar kanda bastırdığımız da hgc kaç olması lazım gebe denilmesi için
5 ve uzeri gebe oluyor ama genelde doktorlar 20 ve üzeri görmek istiyorlar..
Bu gün senin 8. günün dimi ZY..Aslına bu gün yapsan artık bu günde çıkarTmm canım bakalım pazratesi çıkacak
Ayyy heycanlandırma beni ben yaptırayım diyorum eşim bekle diyorBu gün senin 8. günün dimi ZY..Aslına bu gün yapsan artık bu günde çıkar
Başarıları nasıl acabaArkadaşlar arnavutlukta varmış kıbrısın yarı fiyatına aytuğ kolankaya gönderiyormuş
Mentha ikiz olmasını istemeyen senmiydin bu konuyu görüştün mü Murat bey ile ne dedi 2 tane transfer edildi değil mi
CAnım bende baktım sonuçlarına. Gebe olduğunu düşünüyorum bende. Hayırlı olsun inşallahAyyy heycanlandırma beni ben yaptırayım diyorum eşim bekle diyor
Bide ben sağlık personeliyim hep hastanedeyim zor dayanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?