Darısı sana zazacim ve hepimizin başına seninde kısa zamanda mutlu haberlerini bekliyoruz insallh allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın.O güzel engin duyguyu bizdeyaşayalım

Çok sevindim seni takip ediyodumm kac gündür rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Birde mesajlari okudum burda birbirimize destek olmamiz lazim birbirimizi kirmiyalim cvplara takilmayalim sonucta suan bebek haberi almak isteyenler ve tedavi aşamasindayiz bir cogumuz destek olalimm birbirimize bende cok heycanla stresle bekliyorum tedaviye başlamayi sanirim 15 yada 20 gün sonra kibristayimm rabbim isteyen herkezee nasip etsin

Canlar inş dua edelim birbirimize heyecandan yaptım işte 10-15 dk içinde 2. Çizgi silik çıktı inş herşey iyi olur inş gerçekten olumludur Allahım yardım etsin
Tebrikler Zy darisi basimiza
Bence kan testini yarin yaptir idrarda cikan kanda zaten cikar

Ne güzel bir haber tebrik ederim hayırlı olsun

Tamamdır kızlar çok saolun şimdi beklemeye geçtin heyecanla 12. Gün yani Pazartesi kan vereceğim inş bu heyecan devam eder.Allahım yüzümüze bakar dualarım önce size sonra kendime
Zy bencede hamilesin..7. Gün silik çıkması 15 dk sonra çıkması çok çok normal..Km12. Gün kanda güzel bir değer olacak bak gor Çok çok sevindim canim..simdiden hayırlı olsun :)

Tamamdır kızlar çok saolun şimdi beklemeye geçtin heyecanla 12. Gün yani Pazartesi kan vereceğim inş bu heyecan devam eder.Allahım yüzümüze bakar dualarım önce size sonra kendime
Canm hayırlı olsun çok sevindim adına

yok canım burada yazdıklarım ama hangileri olduğunu da göremiyorum yasal uyarı diyor bu arada hayırlı olsun allahım gebelik nasip etsin

Zazacım yurt dışındaki Dr larla nasıl iletişim kuruyorsunuz tel hattını yurt dışına açarakmı

Kızlar kanda bastırdığımız da hgc kaç olması lazım gebe denilmesi için

Mentha ikiz olmasını istemeyen senmiydin bu konuyu görüştün mü Murat bey ile ne dedi 2 tane transfer edildi değil mi

Mentha ikiz olmasını istemeyen senmiydin bu konuyu görüştün mü Murat bey ile ne dedi 2 tane transfer edildi değil mi

Ya aslında istememek değil,Allahın gücüne gitmesin de sadece sonuca ulaşmak tek çocuk da yüzde olarak daha yüksek..İkizler riskli o yüzden çok korkuyordum .Benim yaşım 46 ve hastalığımdan dolayı..Yoksa beşiz de olsa başım üstüne..Doktorum en başta tek embriyo demişti bana ben ama şansım çok düşer mi deyince o zaman bakarız dedi...Bir daha da hiç konuşmadık,tamamen ona bıraktım..Transferde 2 embriyo koyuldu ama bir tanesi 4aa,bir tanesi 3ab..geriye kalanlarda daha iyiler var anladığım kadarıyla bir tanesini ikiz ihtimalini düşürmek için az kaliteli olandan seçmiş diye yorumladım ben...

Ayyy heycanlandırma beni ben yaptırayım diyorum eşim bekle diyor
Bide ben sağlık personeliyim hep hastanedeyim zor dayanıyorum
CAnım bende baktım sonuçlarına. Gebe olduğunu düşünüyorum bende. Hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…