Anladım mentha ben de aynı düşüncelerdeyim de ondan sordum Murat beyin görüşü nasıl oldu diye.Allah gönlüne göre versin ben de ikiz gebeliğin riskinden korkarım hep...Ya aslında istememek değil,Allahın gücüne gitmesin de sadece sonuca ulaşmak tek çocuk da yüzde olarak daha yüksek..İkizler riskli o yüzden çok korkuyordum .Benim yaşım 46 ve hastalığımdan dolayı..Yoksa beşiz de olsa başım üstüne..Doktorum en başta tek embriyo demişti bana ben ama şansım çok düşer mi deyince o zaman bakarız dedi...Bir daha da hiç konuşmadık,tamamen ona bıraktım..Transferde 2 embriyo koyuldu ama bir tanesi 4aa,bir tanesi 3ab..geriye kalanlarda daha iyiler var anladığım kadarıyla bir tanesini ikiz ihtimalini düşürmek için az kaliteli olandan seçmiş diye yorumladım ben...
İnş canımCAnım bende baktım sonuçlarına. Gebe olduğunu düşünüyorum bende. Hayırlı olsun inşallah
Bakalım canım belki yaptırırımzy yarın kesin yaptır..İyi dayandın bravo sana..o kitlerde kırmızı çıkması zaten 20 üzerinde olur.Heyecanla bekliyorum ama bu arada benim için saniyeler bile zor geçiyor.Hiçbir belirti mevcut değil ..Gerçi sadece transfer günü haricinde 2.günüm ama sanki 10 gün geçmiş gibi..Felaket gerginim
Ohooo ben çoktan yaptırmıştım :)) İşin şakası sen nasıl istersen ZY cim...Stress olmayın da...Ayyy heycanlandırma beni ben yaptırayım diyorum eşim bekle diyor
Bide ben sağlık personeliyim hep hastanedeyim zor dayanıyorum
Uyku yapan filmler izleyip, kitap okumaya çalış..Uyumak en güzeli..En azında günü 2-3 saat az yaşamış oluyorsun ...zy yarın kesin yaptır..İyi dayandın bravo sana..o kitlerde kırmızı çıkması zaten 20 üzerinde olur.Heyecanla bekliyorum ama bu arada benim için saniyeler bile zor geçiyor.Hiçbir belirti mevcut değil ..Gerçi sadece transfer günü haricinde 2.günüm ama sanki 10 gün geçmiş gibi..Felaket gerginim
canım ben 46 yaşındayım ve meme kanseri olduğumdan ikiz gebelik riskli benim için.Genel olarak da ikiz gebeliklerin riski çok fazla.Önemli olan hamile kalmakdan ziyade kalıp sonuca ulaşmak diye düşünüyorum.Yoksa ben en az 6 kere kendiliğinden hamile kaldım,bir donasyonda gynolife da düşükle sonuçlandı o da ikiz gebelikti.Sebeplerim bunlar..toplam 8 donmuş var 6 sı 5.gün 2 tanesi 6.gün..Allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..Dilerim sen biran önce kavuşursun canım
Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katılıyorum yumurta donasyonu düşünüyoruz 6 kez başarısız tüp bebek denememiz var yumurta rezervim az 31 yaşındayım ve artik maddi manevi bittik durumdayız son çare kıbrıs düşünüyoruz.Bahceciyi düşünüyoruz 5.500 euro dendi bize yaptıran varmi bu süreç nasıl ilerliyor yaşadıklarınızı paylaşırmısınız lütfen ben hazır değilim gibi kararsizim kendi yumurtam olsun isterdim fakat tek bir yumurtam oluyor uzun zaman alacak trk tek toplayıp sonra tranfer keşke maddi gücüm olsa denesem ama yok maalesef...Mecburen yumurta donasyonu düşünüyoruz.
Çalışıyorum kuzum valla sabah 7 denenden çıkıyorum akşam 7 de evde oluyorumUyku yapan filmler izleyip, kitap okumaya çalış..Uyumak en güzeli..En azında günü 2-3 saat az yaşamış oluyorsun ...
benim kardeşimin anlattığına göre onunda doktoru söylemiş çok güvenilirlermiş kıbrıs gibi değillermiş hem yarı fiyatına demiş ama bilen arkadaşlar daha pahalı olduğunu söyledi onu araştıracağım aytuğ kolankayaya ulaşmam gerekli bakalımBaşarıları nasıl acaba
ben bile heyecanlandım allahım bize umut olursun inşallah bebişin ileAyyy heycanlandırma beni ben yaptırayım diyorum eşim bekle diyor
Amin kuzum inş. Hepimizin yüzü gülerben bile heyecanlandım allahım bize umut olursun inşallah bebişin ile
Umarım en kısa sürede sizde bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz. Gynolife da deneyim yaşamış biri olarak yorumlarınızı merak ediyorum
ya kızlar. bügün adetimin 6 günü yana döne doktor aradım ofis histera ya da rahim filmi çektereyim diye, ve buldum. tabiki ben bu arada donasyon olacağımı söylemedim, donduruluşlarım var dedim. muayene etti güzelce rahim de polip, ya da bebeğin tutunmasını engelleyecek bir şey görmedim. git transferini ol dedi. boşuna kurcalamayalım dedi. ama doktorun ofis histera yap dese yaparım dedi. ben özele gittim. onlar biraz para seviyorlar ya, yapın desem yapardı. ne derseniz. şaştım kaldım.
Merkez adı olsa iletişim aslında iyi olurdubenim kardeşimin anlattığına göre onunda doktoru söylemiş çok güvenilirlermiş kıbrıs gibi değillermiş hem yarı fiyatına demiş ama bilen arkadaşlar daha pahalı olduğunu söyledi onu araştıracağım aytuğ kolankayaya ulaşmam gerekli bakalım
Birde mesajlari okudum burda birbirimize destek olmamiz lazim birbirimizi kirmiyalim cvplara takilmayalim sonucta suan bebek haberi almak isteyenler ve tedavi aşamasindayiz bir cogumuz destek olalimm birbirimize bende cok heycanla stresle bekliyorum tedaviye başlamayi sanirim 15 yada 20 gün sonra kibristayimm rabbim isteyen herkezee nasip etsin
İnşallah 12. Gün kanda da görürsün canım hayırlı olsun şimdiden ilk denemen miAyyy heycanlandırma beni ben yaptırayım diyorum eşim bekle diyor
Arkadaşım insallah kanda da pozıtıf sonuç görulurde derın bı ohh denır Hayırlar olsunn.Elımde degıl bıraz temkınlı yaklaşıyorum.İnş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?