Hayırlı olsun canım cok sevindim inşallah hamilesin :)

Siz nerde başladınız

Kızlar ablam cumartesi kürtaj olacak malesef kese var içinde yolk da var ama küçük gelişmiyor kalpnatısı duyulmadı adete göre 7 haftalık ama 5 haftalık boyutunda ve almamız lasım dediler kaç dr a gittik
Şimdi diğer donmuş larda aynı sorunu yaşarsam diye korkuyor

Canlar inş dua edelim birbirimize heyecandan yaptım işte 10-15 dk içinde 2. Çizgi silik çıktı inş herşey iyi olur inş gerçekten olumludur Allahım yardım etsin
Canım inşallah hamilesindir. Senin adına inanki çok heyecanlandım ve sevindim Rabbim tamamına erdirsin de sen de hamiş hamiş bizlere duanı et biz de senin gibi mutlu olalım kuzum.

Zazacım ne durumdasın sen bayadır giremedim ben

Bende sizinle aynı durumdayım aynı yaşıtız bende donasyon denicem ve sanırım gynolife tercih edicem ben hakkınızda hayırlısı olsun en kısa sürede hepimiz hayallerimize kavuşuruz inşallah.
Inşallah arkadaşım...emeklerimiz boşa çıkmasın.Allahım isteyen herkse sağlıklı sıhhatli hayırlı yavrular nasip etsin.

Çok geçmiş olsun canım,acil şiflar diliyorum ablana

Teşekkür ederim hızlı cevabın için. İnsan bazen herkese doğru yolu gösterir, ama söz konusu kendisi oldumu beyin durma noktasına gelir. Doğru yolu biliyorumaslında, ama acaba ucuz atlatabilirmiyim diye düşünmüştüm. Artık uğraşmaktan çok yoruldum. Beni anlayabiliyorsunuzdur. İnşallah Allah çabalarımızı boşaçıkartmaz.

Halil ibrahim tekinde hayirlisi insaalh siz nerde basladiniz yada başlicaksiniz
Uzun zamandır takip ediyorum bizde son çare donosyon kararı aldık ve çok araştırdım buradakileri tek tek okuma fırsatı buldum ve bizde Halil beyde karar kıldık Kıbrıs’ta ki en eski doktor bence ve kimse yokkken o varmış bınlerce aileye bu mutluluğu yaşatmış hayırlısı olsun hepimiz için

Kızlar çok mutlu oldum öncelikle mavisufi ikizlerin hayırlı olsn sağ salim kucağına alırsın inşallah biraz ağır geçiyor ikiz gebelik ama dünyanın en güzel dayanma duygusu:)) ZY2009 kanda da göreceğiz gebeliği inşallah benimde bu kadar silik duruyordu hiç tedirgin olma Z Zaza74 sendeyap artık şu testi de bi mutluluk daha yasayalım seni dört gözle bekliyorum :))))

Kızlar Günaydın

Hepinize teşekkür ederim
Ben bugün yine test yaptım silik çıktı ve bugün 9. Günüm artık dayanamayıp kan verdim az önce 1-2 saate belli olur dualarınızı eksik etmeyin
Dualarımız seninle Z Zaza74 aklımız sende arkadasım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar Günaydın

Hepinize teşekkür ederim
Ben bugün yine test yaptım silik çıktı ve bugün 9. Günüm artık dayanamayıp kan verdim az önce 1-2 saate belli olur dualarınızı eksik etmeyin
Ahh çatlayacaktım ZY :) İyi haberler gelecek tüm kalbimle dua ediyorum canım...

Teşekkürederim Karanfilcim, kendimizi tek bebeğe öyle hazırlamışız ki hala çok şaşkınız. İnşallah sağlıkla devam eder canım..Bebeğin sağlığı konusunda endişelerim bir di şimdi iki oldu..İnşallah bu stresi yönetebilirim :)
Senin bulantıların biraz geçmiştir inşallah, bir iltihap durumu vardı..İyisindir umarım...Yavrularını, yavruarımızı allah bağışlasın canım :)

Canım Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah bir kız bir oğlan olur göz aydınlığı evlatlar olsun bize de dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…