Hayırlı olsun canım cok sevindim inşallah hamilesin :)Kızlar ben dayanamayıp test yapmıştım.
5. Gün ve 7. Gün testlerim aşağıda resimde
Bugün yaptığım teste silik olarak 2. Çizgi var.
Sizde Bi bakın
Bi heyecanlandık ya inş doğrudur dua edin lütfen
Zaza ne diyorsun
Siz nerde başladınızBirde mesajlari okudum burda birbirimize destek olmamiz lazim birbirimizi kirmiyalim cvplara takilmayalim sonucta suan bebek haberi almak isteyenler ve tedavi aşamasindayiz bir cogumuz destek olalimm birbirimize bende cok heycanla stresle bekliyorum tedaviye başlamayi sanirim 15 yada 20 gün sonra kibristayimm rabbim isteyen herkezee nasip etsin
Canım inşallah hamilesindir. Senin adına inanki çok heyecanlandım ve sevindim Rabbim tamamına erdirsin de sen de hamiş hamiş bizlere duanı et biz de senin gibi mutlu olalım kuzum.Canlar inş dua edelim birbirimize heyecandan yaptım işte 10-15 dk içinde 2. Çizgi silik çıktı inş herşey iyi olur inş gerçekten olumludur Allahım yardım etsin
Zazacım ne durumdasın sen bayadır giremedim benBence bukadar heyecan yeter zy
Unutma idrara horiogonik hormon kanda artış başladıktan 2-3 gün sonra geçiyor
Yani şimdi kanın yüksek
Bide unutma ucuz 5 liralık testle böyle ikinci çizginin çıkması normal
O testler çok hassas değil
Rahatına bak artık birinci içten ohhhh diye bilirsin
İkinciyide 12 gün kan testinde inşallah ohhh çekicen
Üçüncüyü keseleri görünce
Dördüncüyü kalplarını duyunca
Beşinciyi cinsiyyetlerini öyrenince
Ve en son kucağına alınca
Allahım rahat rahat bunları sana yaşatsın inşallah
Inşallah arkadaşım...emeklerimiz boşa çıkmasın.Allahım isteyen herkse sağlıklı sıhhatli hayırlı yavrular nasip etsin.Bende sizinle aynı durumdayım aynı yaşıtız bende donasyon denicem ve sanırım gynolife tercih edicem ben hakkınızda hayırlısı olsun en kısa sürede hepimiz hayallerimize kavuşuruz inşallah.
Halil ibrahim tekinde hayirlisi insaalh siz nerde basladiniz yada başlicaksinizSiz nerde başladınız
Çok geçmiş olsun canım,acil şiflar diliyorum ablanaKızlar ablam cumartesi kürtaj olacak malesefkese var içinde yolk da var ama küçük gelişmiyor kalpnatısı duyulmadı adete göre 7 haftalık ama 5 haftalık boyutunda ve almamız lasım dediler kaç dr a gittik
Şimdi diğer donmuş larda aynı sorunu yaşarsam diye korkuyor
Teşekkür ederim hızlı cevabın için. İnsan bazen herkese doğru yolu gösterir, ama söz konusu kendisi oldumu beyin durma noktasına gelir. Doğru yolu biliyorumaslında, ama acaba ucuz atlatabilirmiyim diye düşünmüştüm. Artık uğraşmaktan çok yoruldum. Beni anlayabiliyorsunuzdur. İnşallah Allah çabalarımızı boşaçıkartmaz.İlk etapta histeroskopiye gerek yok canım..Ama mutlaka rahim filmi çektir.O tamamen temiz çıkarsa önün açık demektir.Hem histeroskopide çok iyi biryerde yaptırırsan ufak tefek sıkıntı varsa onu da çözüyorlar..
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım,acil şiflar diliyorum ablana
Uzun zamandır takip ediyorum bizde son çare donosyon kararı aldık ve çok araştırdım buradakileri tek tek okuma fırsatı buldum ve bizde Halil beyde karar kıldık Kıbrıs’ta ki en eski doktor bence ve kimse yokkken o varmış bınlerce aileye bu mutluluğu yaşatmış hayırlısı olsun hepimiz içinHalil ibrahim tekinde hayirlisi insaalh siz nerde basladiniz yada başlicaksiniz
Ahh çatlayacaktım ZY :) İyi haberler gelecek tüm kalbimle dua ediyorum canım...Kızlar Günaydın
Hepinize teşekkür ederim
Ben bugün yine test yaptım silik çıktı ve bugün 9. Günüm artık dayanamayıp kan verdim az önce 1-2 saate belli olur dualarınızı eksik etmeyin
Teşekkürederim Karanfilcim, kendimizi tek bebeğe öyle hazırlamışız ki hala çok şaşkınız. İnşallah sağlıkla devam eder canım..Bebeğin sağlığı konusunda endişelerim bir di şimdi iki oldu..İnşallah bu stresi yönetebilirim :)Kızlar çok mutlu oldum önceliklemavisufi ikizlerin hayırlı olsn sağ salim kucağına alırsın inşallah biraz ağır geçiyor ikiz gebelik ama dünyanın en güzel dayanma duygusu:)) ZY2009 kanda da göreceğiz gebeliği inşallah benimde bu kadar silik duruyordu hiç tedirgin olma Z Zaza74 sendeyap artık şu testi de bi mutluluk daha yasayalım seni dört gözle bekliyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?