Evet temizlendi yumurtalık çok şükür iyi geçti ama kendimi çok yorgun hissediyorum
Kiraz77 çok geçmiş olsun kuzum
Bundan sonrakı ağrın doğum sezeryanın ağrısı olsun inşallah
Bu yolda ne dediler yaptık
Keselim dediler bıçak altına gözü kapalı yattık bebişlerimize kavuşalım diye
Rabbim eziyyetlerimizi elimizde koymasın

Amin zazacım aynen öyle yıllardır ne söylense yaptım hala da devam.maddi manevi bütün gücümüzle bu amaç için uğraşıyoruz.sen nasılsın kuzum iyi şeyler olucak hakkında baştan beri hep içime öyle doğuyor seninle ilgili.kendini çok yorma tutunma kanamasıdır o ama dikkat et biraz istirahat et.proluton depot ben gün aşırı vurulmuştum bir ara benim aşırı kanamam olmuştu ama ikizlerimden biri düşmüştü...ama çok şükür kızım bırakmadı beni ama hamileliğim hep yatarak geçmişti.dikkat et kuzum bu sefer olucak...

A

Sen nede senin gibileri benim ağzımı kapayanazlar inşallah senin içini yakmazlar
Tedavi oluyorsun diye ağzımı kapatamazsın
Benim senin merkezin yok burda
Halildede para döktüm başkasındada
İnsani münasibeten söz ediyoruz
Halilde 2 arkadaşım anne oldu biri ikizlere biri oğluna kavuştu
Onlar bile benim ne anlatığımı biliyor
İnşallah benim bu laflarım işe yarar ve halilin merkezi kendine çeki düzen verir
Sanada farklı davranırlar

Zaza74 inşallah tutunma belirtisidir annesi ben burdayım diyor hayırlı haberlerin olsun

Haziranda yaparsam düşünüyorum da bayrama denk gelirse ne olucak çalışacaklar mı acaba kıbrıs

Önemli olan davraniş ilgi degill isini iyi yapabilmesi bide nasip kismet var ALLAH nasip ederse olur bide öyle düşün inan seni kirmak gibi bi niyetim yok bu güzel haber bekdigin dönemde agzini kapatma aç ama biraz bizimde piskolojimizi düşün yeterr

Haklısın insanlar işlerini tam ve hakkıyla yapmalılar.Aklıma ne geldı Sen degılmıydın Donör secımı için resım vs talep etmeden sadece senın göz ve ten rengını not ettıklerını.Bundan bahsedıyordun işlerını ıyı yapıyorlar derken

Acaba işini iyi yapma neye diyorsunuz allah aşkına anlatın benimde ağzım kapansın
Standart tedavi yapmasımı?
Size özendimi ilgide?
Telefon numarasını verdimi her ne olursa yazın sonuçlarınızı atın diye?
Sonucunuzda sıkıntı olursa hemşireler değil halil ilgilensin çalışın
Halilin standart tedavi protokolu:
Estrofem ilk hafta 2*1
İkinci hafta 3*1
Dördüncü hafta 4*1
İmom sabah aç 1*1
Biosteron 2*1
Koraspirin100 1*1
Elevit akşam tok 1*1
Yumurta toplama günü :
Progestan 100 mg 1*1*1 vajinaya fitil her 8 saate bir transfer günü bu fitiler 3*3*3
Bu protokol ayşeyede fatmayada her kese
Körede topalada

Suan yeni başlafim telefon numarasi verildi her sorumada gayet güzel anlaya bilicegim sekilde cevap veriyolar hatta kafaniza takilan birşey olunca arayin yazin diyorlar yani fark ne farki ariyosunuz anlamadim olmasi gerekeni yapicakktir bence özel ilgi beklemiyorum ama eksik tedavide olsun istemiyorum tabikide ben doktoruma güveniyorum rabbim nasip ederse olur etmezse olmaz en cokta buna inaniyorum neyse uzatmicam çünkü sen anlamiyosun birtürlü nedemek istedigimi o yüzden gerek yokk devamm sen takildigin yerden

Lütven banada atarmısın halil beyin telefonunu
Ama kendi numarasını hemşirelerin değil
0 (542) 866 60 00 Bu numara olmasın bak bu numaraya hemşireler çıkıyor

Lütven banada atarmısın halil beyin telefonunu
Ama kendi numarasını hemşirelerin değil
0 (542) 866 60 00 Bu numara olmasın bak bu numaraya hemşireler çıkıyor

Neyin peşindesinn anlamadimki neyi ispat etmeye calişiyosun bu çaban ne??????? ya şu anki yaşadigin o güzel anlarin tadini cikar gunlerini say insaalah guzel haber alirim umuduyla o heycani yaşa bende tedaviye başladim cocugum olucak umuduyla mutlu olmanin tadini cikartim acabalar olmadan anlatamiyormuyumm senmi anlamak istemiyorsunnn tamam anladim halil bey cok ilgisiz kötü sadece hemsirelerle muhatap oluyorum halil beyin özel numarasi yokk ama memnunum ilgiden aldigim cevaplardan ve bircok hastasi var cocuk sahibi olan belki bende senin yaşadiklarini yasicam başladim birkere umitlerimi yikma anlatabilyormuyummmm

Tamam burda yaşadiklarimizi paylaşarak destek oluyoruz ama bi numarasini vermedi seninle özel ilgilenmedi diyede bukadari fazla paranimi

Evet bendim bilmedigim icin sordum ve hemen hemsireyi aradim konusup hallettik bu kötü oldugu anlaminami geliyor gayet ulaşabiliyorum ve ilgililer paramin peşindede degiller ben gayet memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…