Kiraz77 çok geçmiş olsun kuzumEvet temizlendi yumurtalık çok şükür iyi geçti ama kendimi çok yorgun hissediyorum
Amin zazacım aynen öyle yıllardır ne söylense yaptım hala da devam.maddi manevi bütün gücümüzle bu amaç için uğraşıyoruz.sen nasılsın kuzum iyi şeyler olucak hakkında baştan beri hep içime öyle doğuyor seninle ilgili.kendini çok yorma tutunma kanamasıdır o ama dikkat et biraz istirahat et.proluton depot ben gün aşırı vurulmuştum bir ara benim aşırı kanamam olmuştu ama ikizlerimden biri düşmüştü...ama çok şükür kızım bırakmadı beni ama hamileliğim hep yatarak geçmişti.dikkat et kuzum bu sefer olucak...Kiraz77 çok geçmiş olsun kuzum
Bundan sonrakı ağrın doğum sezeryanın ağrısı olsun inşallah
Bu yolda ne dediler yaptık
Keselim dediler bıçak altına gözü kapalı yattık bebişlerimize kavuşalım diye
Rabbim eziyyetlerimizi elimizde koymasın
ve bir arkadaşımız yanılmıyorumsa umutluyum 79 halilin eski bir merkez olduğunu söylüyor
doğru diyor eskimiş artık
kendine hastalarla iletişim kurmanın öyrenmeli egoyu kırarak
ve embriyolojı dalı cihaz ve reaktivleride değişmesi gerekiyor[/QUOTE
Ay yeter gercektende biktirdin artikk yani senin icin dua ediyorum insaalah bu sefer anne olursun ama orada tedaviye başladim diyorum azcik saygi ya insanin butun enerjisini aliyosun anladik halil kotu senin gittigin merkez cok iyi ama azcik tedaviye baslayanlarida düşün ki halilde de bir cok kisi istedigine ulasmiş bunlari gormemezliktende gelme
çoook geçmiş olsun. ne ameliyatı oldun?Teşekkürler.ben de ameliyat oldum çok ağrım sızım var
Haziranda nasipse canim. Euro alabilirsek insallah. Uctu gittiTeşekkürler zelittacım.sen ne zaman başlıyorsun
Teşekkürler yumurtalıkta çok büyük bir kist vardı o alındı temizlendiçoook geçmiş olsun. ne ameliyatı oldun?
Sen nede senin gibileri benim ağzımı kapayanazlar inşallah senin içini yakmazlar
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Teşekkürler.ben de ameliyat oldum çok ağrım sızım var
Teşekkürler SerracımÇok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Sen nede senin gibileri benim ağzımı kapayanazlar inşallah senin içini yakmazlar
Tedavi oluyorsun diye ağzımı kapatamazsın
Benim senin merkezin yok burda
Halildede para döktüm başkasındada
İnsani münasibeten söz ediyoruz
Halilde 2 arkadaşım anne oldu biri ikizlere biri oğluna kavuştu
Onlar bile benim ne anlatığımı biliyor
İnşallah benim bu laflarım işe yarar ve halilin merkezi kendine çeki düzen verir
Sanada farklı davranırlar
Aynı şeyi bende düşünüyorum bayrama denk gelicek bayramda sıkıntı olur mu? ??Haziranda yaparsam düşünüyorum da bayrama denk gelirse ne olucak çalışacaklar mı acaba kıbrıs
Serra sen nerede yaptıracaksınAynı şeyi bende düşünüyorum bayrama denk gelicek bayramda sıkıntı olur mu? ??
Haklısın insanlar işlerini tam ve hakkıyla yapmalılar.Aklıma ne geldı Sen degılmıydın Donör secımı için resım vs talep etmeden sadece senın göz ve ten rengını not ettıklerını.Bundan bahsedıyordun işlerını ıyı yapıyorlar derkenÖnemli olan davraniş ilgi degill isini iyi yapabilmesi bide nasip kismet var ALLAH nasip ederse olur bide öyle düşün inan seni kirmak gibi bi niyetim yok bu güzel haber bekdigin dönemde agzini kapatma aç ama biraz bizimde piskolojimizi düşün yeterr
Acaba işini iyi yapma neye diyorsunuz allah aşkına anlatın benimde ağzım kapansınÖnemli olan davraniş ilgi degill isini iyi yapabilmesi bide nasip kismet var ALLAH nasip ederse olur bide öyle düşün inan seni kirmak gibi bi niyetim yok bu güzel haber bekdigin dönemde agzini kapatma aç ama biraz bizimde piskolojimizi düşün yeterr
Acaba işini iyi yapma neye diyorsunuz allah aşkına anlatın benimde ağzım kapansın
Standart tedavi yapmasımı?
Size özendimi ilgide?
Telefon numarasını verdimi her ne olursa yazın sonuçlarınızı atın diye?
Sonucunuzda sıkıntı olursa hemşireler değil halil ilgilensin çalışın
Halilin standart tedavi protokolu:
Estrofem ilk hafta 2*1
İkinci hafta 3*1
Dördüncü hafta 4*1
İmom sabah aç 1*1
Biosteron 2*1
Koraspirin100 1*1
Elevit akşam tok 1*1
Yumurta toplama günü :
Progestan 100 mg 1*1*1 vajinaya fitil her 8 saate bir transfer günü bu fitiler 3*3*3
Bu protokol ayşeyede fatmayada her kese
Körede topalada
Lütven banada atarmısın halil beyin telefonunuSuan yeni başlafim telefon numarasi verildi her sorumada gayet güzel anlaya bilicegim sekilde cevap veriyolar hatta kafaniza takilan birşey olunca arayin yazin diyorlar yani fark ne farki ariyosunuz anlamadim olmasi gerekeni yapicakktir bence özel ilgi beklemiyorum ama eksik tedavide olsun istemiyorum tabikide ben doktoruma güveniyorum rabbim nasip ederse olur etmezse olmaz en cokta buna inaniyorum neyse uzatmicam çünkü sen anlamiyosun birtürlü nedemek istedigimi o yüzden gerek yokk devamm sen takildigin yerden
Lütven banada atarmısın halil beyin telefonunu
Ama kendi numarasını hemşirelerin değil
0 (542) 866 60 00 Bu numara olmasın bak bu numaraya hemşireler çıkıyor
Haklısın insanlar işlerini tam ve hakkıyla yapmalılar.Aklıma ne geldı Sen degılmıydın Donör secımı için resım vs talep etmeden sadece senın göz ve ten rengını not ettıklerını.Bundan bahsedıyordun işlerını ıyı yapıyorlar derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?