Arkadasım paranın pesındeler veya degıller benı ılgılendırmez kı bu.nıye dedıgını de anlamadım.Sen daha önce bı soru sordun donöre daır bende cevapladım.şımdı ona ıstınaden hemsırenın cevabını merak ettım.Donöru belırlemek ıcın sadece göz ve ten rengı bılgısı yetıyormuymus.Onun harıcı bı bılgı eşlestıremıyorlarmıymıçş.Daha kompılıke olması gerekmıyormu bu seçımın.

Valla daha karar vermedim ama Bahçeci ye sıcak bakıyorum( Halil’de 7 tane dondurulmuşun var 2. Kalite ama ben taze ile yaptırmak istiyorum)
Serra cım donmuş embriyo transferi kaç lira Halilde, bir embriyo kalitelerin ne, 7 side...Onları yazarmısın burdan bizde yorumlayalım..Birde embriyo kalitelerini öğrenip Bahçeciy le konuş..Murat bey seni etik bakışla olarak yönlendirecektir..Okadar donmuş eğer nispeten kaliteleri fen değilse yine al derim..Yazık olurmu olur..Belli olmaz...Senin bu en son deneme donmuş denemesiydi...

Amin inşallah:) iltihap için kullandigim ilaçlar bitti ama hala ufakta olsa var tam geçmemiş ama şimdilik sıkıntı görünmüyor bulantılarımda hala devam ediyor ama geçen haftalara göre çok istifra etmiyorum. Benim endişelerim hiç bitmiyor :)) sürekli onları düşünüyorum ınsalah zaman çabuk geçer kucağımiza da alırız

Çok doğru söylüyorsun canım bnde aynı düşüncedeyim Ayy zazacım hadibakalım inşallah hamilesin senin kaçıncı günün nezaman kan tahlil yaptırcan

Gemiş olsun Karanfilcim, iltihaptada çok mide bulantısı yapar..Her ikisinin de hafiflemesine sevindim...
Benimde son 1 haftadır istifra şeklinde değil ama böyle iç bunaltısı, ara ara bulantı şeklinde..İnşallah şiddetlenerek artmaz...

merhaba kızlar, ben de 2 yıllık evliyim. evliliğimin ilk 6 ayında korunmadım,çocuk isteğim olduğu için. herhangi bir gebelik oluşmayınca doktora gittim. ilk olarak amh bakıldı. 25 yaşa göre rezervimin çok az olduğunu söyledi doktor. tüp bebek tedavisini önerdi. 1 defa normal tüp bebek denemedim. 4 yumurtam toplandı,2 tanesi sağlam çıkmış,eşimin de sperm değerleri iyiydi. embriyo kaliteleri çok iyi olmadığı için 3.gün transferi yapıldı ama tutmadı. tekrardan denemeye doktorum pek sıcak bakmadı ve donasyonu önerdi. donasyona da ben ve eşim pek sıcak bakmıyorduk ama kendimi yavaş yavaş bu düşünceye hazırlıyorum kendimi. burada yazılan ve güzel sonuçlananları okuyunca belki ben de gebe kalırım umuduyla kendimi alıştırmaya çalışıyorum. şuan DHEA kullanıyorum.Rabbim herkesin bu duyguyu yaşamasını nasip etsin inşAllah,dualarım dileyen herkesle.

Merhabalar Lena hoşgeldin...Bence 4 yumurta iyi bir sayı ve yaşın çok genç..Nerede yaşıyosun ve tüp bebeği nerede denedin bilmiyorum ama kesinlikle iyi bir tüp bebek merkezine gitmeni havuz yöntemi ile genetik taramalı embriyo transferini tavsiye ederim..42-43 yaşında eve ayda sadece 2 yumurtası toplananlar bile bu yöntemle hamile kalabiliyor. Eğer bilmediğimiz başka bir şey yoksa yaşın çok çok genç ve bu büyük şans..İyi bir tüp bebek merkezi derkende İst. da Bahçeci, Semra Karaman vb gibi merkezlerden bahsediyorum canım...

Amh kaç çıktı canım kaç doz ilaç kullandılar

genetik taramayı bizde istedik fakat embriyo kalitesi 5.güne ulaşmadığı için yapılamazmış, istanbul acıbadem de denedim. dediğim gibi şuan dhea kullanıyorum. kendi yumurtamla tekrardan denemek istiyorum,artık son şansım çünkü. donasyonla gebe kalanları okuyunca en az kendim gebe kalmışım gibi sevinerek okudum. darısı başıma inşAllah.

@zaza, M mentha nasılsınız arkadaşlar...İnşallah her şey yolundadır...

Selam Mavi,

Bugün İstanbul'da hava kasvetli..Benim içim de öyle..Transfer gününü saymazsak bugün 4.günüm..Ben de en ufak bir belirti yok.Tam tersi çok dinamik bir haldeyim.Sadece progesterenonun etkisi ile alt bölgede hafif bir gerginlik var..Hiç olmamış gibi geliyor.Zaman geçmiyor..Bakalım artık hayırlısı (

Bülent Traş mı canım doktorun..Bence de bir kere daha dene..daha çok çok gençsin..Dhea yanında New Life ın Q10 Obiogonel (günde 3 kere) formu var onu al, melotanin al gece yatarken 1 adet, sabahları aç karnına yarım avakado ye, akdeniz usulu beslen, yani bol zeytinyağlı ve balık...Birde D vitaminine baktır mutlaka istenilen düzeyde olsun...İnşallah kendi yumurtalarınla olur..Ama olmazsa da ne güzel ki donasyon şansımız var...

Canım hiç öyle düşünme..Hamilelik herkese göre değişen, hatta aynı kadında iki gebeliği arasında bile değişen bir şey..Pek belirti aramamak lazım...Aslında ben örneğin kasıklarda ağrı olmamasını iyiye yoruyorum..Bebek rahat rahat rahat tutunmuş ve yerleşiyor, vucut da itiraz etmeden bebeği destekliyor gibi geliyor...O yüzden rahat olmaya çalış canım..İyi olacak inşallah...

amh 0.16 çıkmıştı. zayıf olduğum için 300 ünite merional kullanmıştım canım.
Canım hoşgeldin aramıza...
Doktorun doğru söylemiş.Benim yaşım 34 ve amh değerim 0.59 ,4 yumurtam görüldü şubat ayında ama birçok doktorla görüştüm bu değerimle şansımın %3 ,ilaçlarla çok fazla desteklenirse %5 olduğunu söyledi

Pozitif cevapların için çok teşekkür ederim Mavi'cim..Beklemekten başka bişey gelmiyor elimizden..Sonrası kısmet..Ben de rutin hayatımı sürdürmeye çalışıyorum..Zaza'yı ben de merak ediyorum..Pazartesi test günü sanırım..Onun da bu sefer yüzü güler inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…