7 tane
2 .kalite dediler iyi dediler bu benim Halil’e ilk gidişim di dönerden ve eşimden alıp yaptılar 6. Gün de dondurdular ama ben gene yeni dönerle ve yeni spermle yaptırayım diyorum.Fiyat Halil’de sıfırdan yeni donörle yaptırırsam 3500€ dondurulmuşumla yaptırırsam 1500€ diye biliyorum.

Bence halilde sıfırdan kesinlikle tekrar deneme , merkezi değiştir..Ama 7 adet donmuş da bırakılmaz belki onları alığ, olmazsa yeni merkeze geçebilirsin...

ben senın yerınde olsam donmusların ıcınde en ıyı hangısı ıse.o 2. kalıtelerden .o ıkısı ıle yaptırırdım.zıra burada cok göruyoruz 2. kalıte ılede hamıle kalanları

Bence halilde sıfırdan kesinlikle tekrar deneme , merkezi değiştir..Ama 7 adet donmuş da bırakılmaz belki onları alığ, olmazsa yeni merkeze geçebilirsin...
Öylebirşey olabiliyorsa süper olur onu bir sorayım ben.Kızlar geçen cumartesi adetin 1. Günüydü çok ağrım vardı bayılacak gibi oldum apar topar acile gittik dr yarım santimlik bir kistin var dedi ve tetkik istedi ve bunun sonucuna göre ameliyat dedi( ben geçen sene çikolata kisti ameliyatı oldum sonra tüpleri de aldırın dedi gene ameliyat oldum şimdi sonuçlarım şöyle:%NEU:80,3 çıktı biraz yüksek,HCT:37,2 çıktı biraz düşük, MCH: 32,6 çıktı biraz yüksek,MCHC:37,4 çıktı biraz yüksek ,CA 19-9: 32,3 çıktı biraz yüksek ve CA 125: 79,18 çıktı baya yüksek( bunlar ne anlama geliyor bilen var mı? Dr a ulaşamadım da?

Sonuçları pk bilmiyorum serra ama ağrı sonrası ameliyatmı oldun..Çok geçmiş olsun..Değerlerde umarım bir sıkıntı yoktur...

Sonuçları pk bilmiyorum serra ama ağrı sonrası ameliyatmı oldun..Çok geçmiş olsun..Değerlerde umarım bir sıkıntı yoktur...
İnternet ben baktım kanser falan gibi cümleler geçiyor kafam allak bullak oldu da.(1 sene önce ağrı sonrası ameliyat olmuştum şimdi ağrı sonrası bu tetkikleri istedi bu sonuçlara göre ameliyata karar verecekmiş )

Canım ca değerleri kist olduğunda da yüksek çıkar zaten canını sıkma canım

amh 0.16 çıkmıştı. zayıf olduğum için 300 ünite merional kullanmıştım canım.
İyi bir doktorda tekrar deneyebilirsin aslında canım beslenme ne de dikkat et içinde kalmasın ben amh yaptırmadım ama Türkiye de Cem hocaya gittik eşim tese olacaktı bana da tüp tedavi uyguladılar 15 en az toplarız dedi tese de çıkmayınca toplamadı sonra Kıbrıs a gittik 2 .adette başladık 20 yumurtam görünüyordu ama erken çatlatma vurdu 5 topladı 1 i olgun sonra kendi beslenmeme dikkat ettim 3. Adette tekrar gittim 9 yumurta topladılar o ay görünen 7 taneydi zaten yani her toplama işlemi aynı olmayabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…