- 17 Aralık 2017
- 161
- 83
- 18
- 32
Yumurta donasyonu oldu Zaza, catlatma vurulmasi gerekmiyo bildigim kadariyla tabii ki kendisi daha dogru cevabi vericektir. .sizin için çok sevindim.Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
hiç çatlatma iğnesi vuruldunuz mu?bu tedavi sürecinde?
Hazanım inşallah güzel sonuçlarla ilerler hamileliyim ve inşallah sende bu günü yaşayasınZaza cım
Tebrik ederim. .
Allah tamamına erdirsin canım..
Bebeklerinide kucağına alırsın inşallah canım
Canım benim çok teşekkür ederimZAZaaaaaaaaa allahım çok şükür Allahım çok şükür. Sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına al inşallah. Çok sevindim çok çok çokkk
Sağol canım zelittam darısı başınaAy zazaaaaaa biliyordum zaten boyle olacağını ama icim bi hoş oldu. Allah saglicakla kucagina almayı nasip etsin inşallah
Sağol kuzum darısı sizlere canlarTebrik ederim zaza hepimiz bu güzel haberi bekliyoduk ne mutlu sana sabrının mükafatını alcaksın inşallah
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Sağol kuzum darısı sizlere canlar
Canım british dediğin bahçeci İrem Hnm değil mi? Ben de seninle aynı durumdayım ben de yandım intiharın eşiğindeyim seni çok iyi anlıyorum sabır bir de orda deneyelim sevgili Zaza bize umut oldu İzmir'de takibini kim yaptı bu aradaKızlar merhaba ben halil ibrahim tekinde 2 kere denedim pgt yaptırdım 7 tane birinvi sınıf embriyo transferim yapıldı! Sonuç: negatif sonra aman dedim yağmurdan kaçıp doluyo tutuldum izmirdeki doktorumun aklına uyup dünya tüp bebek berk angüne gittim hep kendi yumurtam hem donasyon yapıldı ve 32.500 tl aldılar inanın için yanıyor sizinde yanmasın dikkate alın bana gitme diyen oldu aklıma edeyim gittim yandım bana dönordan 2 tane embriyo kaldı dediler neden dedim böyle dediler 4 tane transfer edildi hepsi güya birinci sınıf sonuç: negatif şimdi maddi manevi beni bitirdiklerinemi yanayım kalan embriyolarım için dün aradım 1.500 euro istediler siz zaten işinizi düzgün yapsanız ben hamile kalırdım kalamamışım param pulum kalmamış ! Birde umudumu yitirtmişsiniz doktora ve şükran hanıma yalvardım bişiy yapamayız diyorsunuz elinizi vicdanınıza koyun allah aşkına ben size kalanlar için 1.500 euro daha vercek halim yok param yok ve arkadasında asla durmuyor doktor da klinikte hani halil ibrahim tekn bile daha iyi çünkü en azından bukadar soymuyor !!! Şimdi arkadaşlarım elimde avucumda ne varsa satıp o 1.500 euromu berke angüne vermektense britishle anlaştım oraya gidicem inşallah denilen gibi iyidir vicdanlıdırlar başarılıdırlar görücez ! Demem o ki kıbrısta doktor yönlendirme yapıyorsa kaçın oradan ben yandım siz yanmayın intahar etmenin eşiğinw geldim dilerim son durAk british olur sizlere yazıcam tüm gelişmeleri ben bu arada embriyo donasyonu yaptırıcam
Sevgili Zaza gerçekten çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin yavrularını bize büyük umut oldun bahçeci İrem hnmda yaptırmıştın değil mi fiyatlar nasıldı acabaHazanım inşallah güzel sonuçlarla ilerler hamileliyim ve inşallah sende bu günü yaşayasın
Canım dr dilek arslan yaptı ben eylem hanımla ve sibel hanımla görüştüm irem hanımı bilmiyorum sen hangi kliniklere gitmiştin yandık bakalım burası bu kadar iyiyse bizide gebe bırakırCanım british dediğin bahçeci İrem Hnm değil mi? Ben de seninle aynı durumdayım ben de yandım intiharın eşiğindeyim seni çok iyi anlıyorum sabır bir de orda deneyelim sevgili Zaza bize umut oldu İzmir'de takibini kim yaptı bu arada
Gynolife da yaptırdım benimde aynı pgt yapıldı mükemmeldi kesin tutardı hani sonuç sıfırCanım dr dilek arslan yaptı ben eylem hanımla ve sibel hanımla görüştüm irem hanımı bilmiyorum sen hangi kliniklere gitmiştin yandık bakalım burası bu kadar iyiyse bizide gebe bırakır
Eki Görüntüle 2134111 [/QUOTE yuppi oleyyyyyyyy hamilesin canim ablacığım çok sevindim allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh.Darisi hepimizin başına.
Gynolife da yaptırdım benimde aynı pgt yapıldı mükemmeldi kesin tutardı hani sonuç sıfır
Zaza kime yaptırmıştıGynolife da yaptırdım benimde aynı pgt yapıldı mükemmeldi kesin tutardı hani sonuç sıfır
Aslında benim aklımda birde orası vardı şimdi söyledin iyi oldu canım bak orayıda eledim ben bu hafta kesin gidip birebir görüşüp gelicem giden gitmiş zatenGynolife da yaptırdım benimde aynı pgt yapıldı mükemmeldi kesin tutardı hani sonuç sıfır
Zaza bahçeci british işte oraya yaptırdı en sonZaza kime yaptırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?