Kızlar merhaba ben halil ibrahim tekinde 2 kere denedim pgt yaptırdım 7 tane birinvi sınıf embriyo transferim yapıldı! Sonuç: negatif sonra aman dedim yağmurdan kaçıp doluyo tutuldum izmirdeki doktorumun aklına uyup dünya tüp bebek berk angüne gittim hep kendi yumurtam hem donasyon yapıldı ve 32.500 tl aldılar inanın için yanıyor sizinde yanmasın dikkate alın bana gitme diyen oldu aklıma edeyim gittim yandım bana dönordan 2 tane embriyo kaldı dediler neden dedim böyle dediler 4 tane transfer edildi hepsi güya birinci sınıf sonuç: negatif şimdi maddi manevi beni bitirdiklerinemi yanayım kalan embriyolarım için dün aradım 1.500 euro istediler siz zaten işinizi düzgün yapsanız ben hamile kalırdım kalamamışım param pulum kalmamış ! Birde umudumu yitirtmişsiniz doktora ve şükran hanıma yalvardım bişiy yapamayız diyorsunuz elinizi vicdanınıza koyun allah aşkına ben size kalanlar için 1.500 euro daha vercek halim yok param yok ve arkadasında asla durmuyor doktor da klinikte hani halil ibrahim tekn bile daha iyi çünkü en azından bukadar soymuyor !!! Şimdi arkadaşlarım elimde avucumda ne varsa satıp o 1.500 euromu berke angüne vermektense britishle anlaştım oraya gidicem inşallah denilen gibi iyidir vicdanlıdırlar başarılıdırlar görücez ! Demem o ki kıbrısta doktor yönlendirme yapıyorsa kaçın oradan ben yandım siz yanmayın intahar etmenin eşiğinw geldim dilerim son durAk british olur sizlere yazıcam tüm gelişmeleri ben bu arada embriyo donasyonu yaptırıcam

Bunu yazmamdaki neden ben yandım siz yanmayın içinizden gelen kliniği araştırın ölçün tartın acele etmeden seçin bakalım burası nasış olucak bu kadar başarıları doğrumu yaşayıp görücem ama allah herkesin yardımcısı olsun

Z Zaza74 canım tekrar tekrar maşallah gülüm allah tamamına erdirsin darısı başıma inşallah gittiğin yoldan gidicem bakalım nasıl olucak sonuç görücez

Bu arada zaza demiştiki sağlam embriyo demire atsan tutar doğru mağdem bukadar sağlamdı embriyolarım neden tutmadı halil ibrahim tekinde berk angünde tutmadı !!! Bakalım britishte ne olucak

Canım british dediğin bahçeci İrem Hnm değil mi? Ben de seninle aynı durumdayım ben de yandım intiharın eşiğindeyim seni çok iyi anlıyorum sabır bir de orda deneyelim sevgili Zaza bize umut oldu İzmir'de takibini kim yaptı bu arada

Hazanım inşallah güzel sonuçlarla ilerler hamileliyim ve inşallah sende bu günü yaşayasın
Sevgili Zaza gerçekten çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin yavrularını bize büyük umut oldun bahçeci İrem hnmda yaptırmıştın değil mi fiyatlar nasıldı acaba

Canım dr dilek arslan yaptı ben eylem hanımla ve sibel hanımla görüştüm irem hanımı bilmiyorum sen hangi kliniklere gitmiştin yandık bakalım burası bu kadar iyiyse bizide gebe bırakır

Kızlar karar verdim bu defa akıllı davranıcam ilk önce gidip yüzyüze görüşücem klinikle bu hafta bakıcam kafama yatıp yatmadığına sizede bildiricem burdan

Gynolife da yaptırdım benimde aynı pgt yapıldı mükemmeldi kesin tutardı hani sonuç sıfır
Aslında benim aklımda birde orası vardı şimdi söyledin iyi oldu canım bak orayıda eledim ben bu hafta kesin gidip birebir görüşüp gelicem giden gitmiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…