TAtlım aslında bence en çok mantıklı yazmışsın ama benim eklemek istediklerim var. Genetik tarama embriyo başına 500 Euro tüp bebek masrafları dışında bu rakam. Ben yaptırdım 6 embriyonun hiçbiri sağlam çıkmadı. Düşün kaç para verdim ve elde var sıfır. Semra kahraman bahçeci gibi inanılmaz mükemmel bir doktordur ancak kendi embriyoloğundan edindiğim bilgiye göre biraz deneme yanılma yapmayı seven denek muamelesi yapan bir doktor. Tekrar ekliyorum çok iyi bir doktordur. Tanıdığım dün embriyologlar onun mutlaka öğrencisi olmuştur ama malesef bizler paramızla denek olmamalıyız. Donasyon en temizi

Valla ne bileyim kafam allak bullak.Ağrı olmasa çok takmıycam da ağrı(adetliyken çok fazla oluyor)
Adetliyken her kist ağrı yapar. Basit kistlerim olduğunda adet dönemimde ağrıdan anlardım. Doktora gidip kistim var bi bakarmısınız kaç santim derdim

Sakin ol. Olumsuz düşünme. Allah ellerinden tutsun. Emeğinin karşılığını alacaksın inşallah. benim senden umudum büyük

Donasyon dene. Kendi evladından hiçbir farkı yok. İnsan emeğini sever unutma. Boşuna parandan sabrından olma. İnsan eşine sarıyor evliliği bile yıpranıyor. Kendin kendin olmaktan çıkıyorsun. Eşin para yetiştireceğim diye heba oluyor. Dişin ağtıyor dur masraf çıkmasın diye erteliyorsun. Gerek yok. Git donasyon yap anne ol.

Banada öyle geliyor

Ay zazaaaaaa biliyordum zaten boyle olacağını ama icim bi hoş oldu. Allah saglicakla kucagina almayı nasip etsin inşallah

Kızlar adetin 2.günü yaptıracağımız estradiol, progestron, tsh testlerini sağlık ocaklarında fln yaptırabiliyomuyuz ? Bu testler sadece donasyon için mi yapılır

Kızlar adetin 2.günü yaptıracağımız estradiol, progestron, tsh testlerini sağlık ocaklarında fln yaptırabiliyomuyuz ? Bu testler sadece donasyon için mi yapılır
sadece donasyon ıcın bakılmıyor. normal tup bebek yaptıracak olsaydında bunlara bakılacaktı.Saglık ocagı yapmıyor. laboratuvarda yaptırılıyor.

kısa bir süredir forumu takip ediyorum ama anladığım kadarıyla uzun bir süredir çabalıyorsunuz. hayırlı olsun. sizin için çok sevindim. inanın benim bile bu fotoğrafı görünce elim ayağım titredi, çok heyecanlandım. ama gayette güzel pozitif görünüyor, çok net. Allah hayırlısıyla ve sağlıkla tamamına erdirsin..

ben devletde yaptırmaya calıstım.olmadı. Yanı ordakı tup bebek dr u nun ıstemesı lazım bunları dedıler zeynep kamılde.Tbı sende dene ıstersen. eger ıstanbulda yazsıyorsan ıstanbul laboratuvar ın fıyatları ıyıydı.baska sehırdeysen. laboratuvarları arayıp tek tek fıyat ögrenebılırsın. her yerın fıyatı farklı.

Adetliyken her kist ağrı yapar. Basit kistlerim olduğunda adet dönemimde ağrıdan anlardım. Doktora gidip kistim var bi bakarmısınız kaç santim derdim
100/100 katılıyorum benimde öyle, kist oldumu adetim şiddetli ağrı ve kanama oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…