TAtlım aslında bence en çok mantıklı yazmışsın ama benim eklemek istediklerim var. Genetik tarama embriyo başına 500 Euro tüp bebek masrafları dışında bu rakam. Ben yaptırdım 6 embriyonun hiçbiri sağlam çıkmadı. Düşün kaç para verdim ve elde var sıfır. Semra kahraman bahçeci gibi inanılmaz mükemmel bir doktordur ancak kendi embriyoloğundan edindiğim bilgiye göre biraz deneme yanılma yapmayı seven denek muamelesi yapan bir doktor. Tekrar ekliyorum çok iyi bir doktordur. Tanıdığım dün embriyologlar onun mutlaka öğrencisi olmuştur ama malesef bizler paramızla denek olmamalıyız. Donasyon en temiziMerhabalar Lena hoşgeldin...Bence 4 yumurta iyi bir sayı ve yaşın çok genç..Nerede yaşıyosun ve tüp bebeği nerede denedin bilmiyorum ama kesinlikle iyi bir tüp bebek merkezine gitmeni havuz yöntemi ile genetik taramalı embriyo transferini tavsiye ederim..42-43 yaşında eve ayda sadece 2 yumurtası toplananlar bile bu yöntemle hamile kalabiliyor. Eğer bilmediğimiz başka bir şey yoksa yaşın çok çok genç ve bu büyük şans..İyi bir tüp bebek merkezi derkende İst. da Bahçeci, Semra Karaman vb gibi merkezlerden bahsediyorum canım...
Adetliyken her kist ağrı yapar. Basit kistlerim olduğunda adet dönemimde ağrıdan anlardım. Doktora gidip kistim var bi bakarmısınız kaç santim derdimValla ne bileyim kafam allak bullak.Ağrı olmasa çok takmıycam da ağrı(adetliyken çok fazla oluyor)
Sakin ol. Olumsuz düşünme. Allah ellerinden tutsun. Emeğinin karşılığını alacaksın inşallah. benim senden umudum büyükSelam Mavi,
Bugün İstanbul'da hava kasvetli..Benim içim de öyle..Transfer gününü saymazsak bugün 4.günüm..Ben de en ufak bir belirti yok.Tam tersi çok dinamik bir haldeyim.Sadece progesterenonun etkisi ile alt bölgede hafif bir gerginlik var..Hiç olmamış gibi geliyor.Zaman geçmiyor..Bakalım artık hayırlısı(
Donasyon dene. Kendi evladından hiçbir farkı yok. İnsan emeğini sever unutma. Boşuna parandan sabrından olma. İnsan eşine sarıyor evliliği bile yıpranıyor. Kendin kendin olmaktan çıkıyorsun. Eşin para yetiştireceğim diye heba oluyor. Dişin ağtıyor dur masraf çıkmasın diye erteliyorsun. Gerek yok. Git donasyon yap anne ol.genetik taramayı bizde istedik fakat embriyo kalitesi 5.güne ulaşmadığı için yapılamazmış, istanbul acıbadem de denedim. dediğim gibi şuan dhea kullanıyorum. kendi yumurtamla tekrardan denemek istiyorum,artık son şansım çünkü. donasyonla gebe kalanları okuyunca en az kendim gebe kalmışım gibi sevinerek okudum. darısı başıma inşAllah.
ZAZaaaaaaaaa allahım çok şükür Allahım çok şükür. Sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına al inşallah. Çok sevindim çok çok çokkk
Banada öyle geliyorSerra iyi bir doktor araştır böyle şidetli ağrılar endometriozisin bazen karın boşluğu ve bağırsağa dağılması oluyor onu ancak içeri girerek bilirler
Belkide bu şeyde bebişlerin tutunmasına zarar etti
Tebrik ederim zaza hepimiz bu güzel haberi bekliyoduk ne mutlu sana sabrının mükafatını alcaksın inşallah
sadece donasyon ıcın bakılmıyor. normal tup bebek yaptıracak olsaydında bunlara bakılacaktı.Saglık ocagı yapmıyor. laboratuvarda yaptırılıyor.Kızlar adetin 2.günü yaptıracağımız estradiol, progestron, tsh testlerini sağlık ocaklarında fln yaptırabiliyomuyuz ? Bu testler sadece donasyon için mi yapılır
kısa bir süredir forumu takip ediyorum ama anladığım kadarıyla uzun bir süredir çabalıyorsunuz. hayırlı olsun. sizin için çok sevindim. inanın benim bile bu fotoğrafı görünce elim ayağım titredi, çok heyecanlandım. ama gayette güzel pozitif görünüyor, çok net. Allah hayırlısıyla ve sağlıkla tamamına erdirsin..
Devlet hastanesi yapar mı peki ? Özelde yaptırsak cok mu pahalı olursadece donasyon ıcın bakılmıyor. normal tup bebek yaptıracak olsaydında bunlara bakılacaktı.Saglık ocagı yapmıyor. laboratuvarda yaptırılıyor.
Ayy gerçekten çok çok çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Biri bana deseydi yüzünü görmediğin biri için bu kadar mutlu olup uçacaksın sevinçten inanmazdım ama oluyomuş Tebrikler :)
Canım benim yaaa çok şükür ZazacımmmKızlaaaaar elim ayağım titriyooor
Gözünaydın canım:) çok sevindimKızlaaaaar elim ayağım titriyooor
Kızlar adetin 2.günü yaptıracağımız estradiol, progestron, tsh testlerini sağlık ocaklarında fln yaptırabiliyomuyuz ? Bu testler sadece donasyon için mi yapılır
100/100 katılıyorum benimde öyle, kist oldumu adetim şiddetli ağrı ve kanama oluyor.Adetliyken her kist ağrı yapar. Basit kistlerim olduğunda adet dönemimde ağrıdan anlardım. Doktora gidip kistim var bi bakarmısınız kaç santim derdim
massallah zazacigim kutlarim arkadasim cok cok sevindim bukadar koyu bence ikiz insallah en sonunda seninde mutlulugunu goruyoz icim rahatladi arkadasim gercektende anne olmayi hak ediyorsun darisi diger arkadaslarimizin basina tebrik ederim
sizin için çok sevindim.Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?