Amin canım arkadaşım inan tam sevinemiyorum ben zaten bunuda saysam 7 defa gebe kaldım
İnşallah bu ilerler ve yavrumu kucağıma alırım
Canım dua edicem
İnşallah bir mucize eşin razı olsun sende dene ve anne ol

Inşallah canm inan çok zor o süreç kaç defa acile gittik hepsinde yatış verdiler bana ama hiçbirini kabul etmedin bu haftalarda çok şükür o kadar kötü değilim bol bol su tüket krakerle de bastırmaya çalış

Zazacigim sakin olumsuz dusunme lutfen kuzular saglikli birsekilde buyuycektir hep poItif ol lutfen bak teyzesi biz 27haftalik olduk .ama stresten uzak durmak sartiyla tabiki .ve rabbim senin evletllarinida sana bagislasin insallah

Zazacigim sakin olumsuz dusunme lutfen kuzular saglikli birsekilde buyuycektir hep poItif ol lutfen bak teyzesi biz 27haftalik olduk .ama stresten uzak durmak sartiyla tabiki .ve rabbim senin evletllarinida sana bagislasin insallah
Canım arkadaşım çok sağol bu güzel dileklerin için rabbim meleklerimizi korusun

Allah
Allah cumlemizin yardımcısı olsun hamilelere sağlıkla kucaklarina almayı hamile olmayı bekleyenleride biran önce hayırlı bir şekilde hamile olup evlatlarına kavusmayi nasip etsin ,bende aynı durumdayım maalesef umut tacirleri bizim ne hissettiğimizi anlamıyorlar sadece alacakları parayı düşünüyorlar ne yazıkki

Canım bahçeci britiş farklı yer ben orda yaptırdım son denememi
İnşallahta son olur
Britiş kolon hastanesi farklı yer irem hm firdevs hanımın asistanı orda

Firdevs hanımın
Asistanı İrem Hanım
British temi Zaza cım..

Valla ne bileyim kafam allak bullak.Ağrı olmasa çok takmıycam da ağrı(adetliyken çok fazla oluyor)
5 cm olmadan ameliyat ya da laparoskopik yapmazlar.sakın bıçak vurdurma.beni sezeryan yaptı bekar iken.sonra başıma bir sürü iş açıldı.hangi tüp bebek dr gittiysem sana bunu nasıl yaptılar oldu.çünkü evlenmemiş ve doğum yapmamış kadınlara açık ameliyat yapılmazmiş...bunu yapan dr da paragöz prof yavuz salihoğlu çapanın dr

yumurtalıkların zarar görüyor ameliyatta.o yüzden laparoskopik yapılması gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…