kızlar selammm, allah hepimizin yardımcısı olsun.hayırlısıyla bizi de evlat sahibi yapsın inşallah...
mümkün olduğu kadar geriye dönüp okumaya çalışıyorum. allah hepinizden razı olsun.o kadar yalnız hissediyordum ki kendimi ve de kafamda deli sorular donasyon için,tabi bir de psikolojik savaş...
benim 1.tüp bebek denememde 1 yumurtam vardı transferim oldu.2. sinde 3 yumurta oldu 2 sini transfer ettiler.3. sünde hiç transfer aşamasına gelemedik.artık donasyon deneyeceğim.maddi olarak bittik.muhtemelen 1 kez deneyebileceğim donasyon. 4 sene vadeli 30 bin kredi çekip 900 ödeyerek halletmeyi düşünüyorum.tabi ki ek masraflar illa ki olacak.bakalım yasayacak ve göreceğiz.hiçbir merkez hakkında bilgim yok.sizin dedikleriniz dışında.yakın zamanda kendi dr gidip danışacağım.bakalım hangi merkezi önerecek.aklımda bahçeci var sanki...

birkaç soru sorsam olur de mi kızlar ?

merkezler ön bilgi asamasında nasıl iletişime geçiyorlar?
karar verince ne kadar süre içinde transfer oluyor?
istediğimiz tarih ay olarak belirlenebiliyor mu?
ve de aileden kimlerle paylaşıyorsunuz bu durumu?

Zazacım dualarımız seninle canım inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gider bebişine kavuşursun canım

bu arada 41 yaşındayım.3.5 senelik evliyim.4 sene önce açık ameliyat oldum çikolata kistlerim yüzünden.yumurtalarım zarar gördü.yaşımda var tabi.amh değerim de düşük.kilom da var.kocamı çok seviyorum.çok mutluyuz ama bebeğimiz yok.benim yüzümden o da baba olamıyor.kendimi eksik hissediyorum.

Zaza nın doktoru bahçeci murat beydi galiba sen de onunla mı görüşeceksin canım

Beni de ekler misin canım gynolife iki negatif

Merhana kizlar tedaviye başliyoruz bu ayin 20 25 de kibristayimm ama cok moralim bozuk anneme rahim agzi kanseri teşisi koyuldu ve kemoterapi radyo terapiye başlicak bu moralle nasil yapicam ilaclarimi aksatmadan nasil icicem kafama cok takiyorumm sizce iptal etmelimiyim bugun ilaclara başladim ama cok huzursuzum ne yapicagimi bilmiyorumm

Ben giremiyorum yorgun savaşçı ama olumlu sonuç alan herkesi tebrik ederim.dünyanın enguzrl duygusu

Benimde hit aman negatif

Allah şifa versin canım

Hoşgeldin canım aramıza. Hastanelerin İnternet sitelerinde genelde mesaj butonu oluyor onlara girip bilgi almak istiyorum dediğin zaman tel numaranı istiyorlar ve onlar seni arıyor. Tedavinin nasıl ne zaman olacağını onlar anlatır şimdi ben yanlış bir bilgi vermeyeyim. Bence kimse bilmesin sen ve eşinden başka ama bizi tüm aile biliyor ve destekliyorlar çünkü bizimki sperm donasyonu.

Zelittacım hamilelerin arttığını görmek harika..Listede bence Britishlerin hepsine bahçeci yazssan daha iyi ...Çünki bildiğim kadarıyla birde British kolon hastahanesi de var..Onunla çok sık karşıyor...Eline sağlık canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…