Murat bey diyor çok kadında oluyormuş genelde sonucu etkilemiyorAhh kuzum tebrikler, daha ne oldun süper süper, çok güzel..:))) Karamsarlık yok inşallah güzel olacak zazacım...
Bende hcg ile ilgili çok endişenmiştim hatırlıyorsan, sonra okuduğum yabancı makalelerde, transfer sonrası 12. gün -5 . gün transferinde- 210 unu geçiyorsa gebelik %80 (Geri kalan %20 ise genetik problemlerden yaşanan sorunlar) devam ediyor diyordu...Senin ki daha 11. gün: 145 ve 12. gün rahatlıkla 200 lü rakamları görecektir...Ayrıca bebişte genetik bir sorun olmadığını bildiğimiz için devam etme şansı bence çok daha fazla....
Ama şu kanamayı sevmiyorum neden oluyor...Artık bu tutunmada olamaz...İstersen 5-6 gün sonra bir kontrole git keseyi göremesen bile belki kanama alanı mı var ne var onu görürürsün...Murta Beyde bilsin,...İğneleri de arttırsan mı...
Gogo inan Allaha yemin ederim onunçin burdayım kopmuyorumTebrikler canim
Bu haberleri aldikca kendi adima umidim artiyor
Minnicim hiç bir bilgim yokCanım hoşgeldin alalhın izniyle gideyim görüşeyim bende ard arda bakalım nasıl olucak
ay canım ya inşallah bizde aynı anda gidip gelen o 4 arkadaş gibi arka arkaya alırız güzel haberleriCanım hoşgeldin alalhın izniyle gideyim görüşeyim bende ard arda bakalım nasıl olucak
az önce cumhurbaşkanı ekonomiyle ilgili açıklamalar yapmış bekleyelim bakalım dövize nasıl etki edecekAbowww kızlar euro bugün uçmuş yandık ki ne yandık euro 5 i geçmiş
HAyırlı uğurlu olsun tatlım. Eşini de seni Seni detebrik ederim. Sağlıkla devam etsin inşallahKızlar 9. Gün 90.56
12. Gün 309.01
Sonuçlar
Allah’ın izni ile sağlıkla devam edecek inşallah
insallah zazacigim guzel guzel gecer hamileliginKızlar dün transfer sonrası 10 gündü yine bir kanamam oldu ama sonra olmadı
Bir 7 gün ve 10 gün oldu artık tutunmamı nemi bilemiyorum
Bugün transfer sonrası 11 günüm ve kan 143 çıktı
Allahım bir tek sağlıklı ilerlesin inşallah
Kızlar dua edin lütven
zazacigim benimde cok kanamam olmustu korkma allahin izniyle devam eder hamisligin dualarim seninle arkadasim
Eh tamadır ozaman..Ama sen yinede dikkat et bence...Murat bey diyor çok kadında oluyormuş genelde sonucu etkilemiyor
Rahat ol dedi
önemli olan gerçeklerin söylenmesi,boş ümitlerle dolup derdi para kazanmak olan doktorlara gitmektense gerçekleri duymak her zaman en iyisidir,canımızı acıtsada mavicim.Bahçeci Güvenç Karlıkaya (Avrupa), yada Cem çelik (Anadolu)....Lenacım inşallah yaşının gençliği sana olumlu yansısın..Özellikle Cem Bey çok direk biridir..Gitsen sana her şeyi direk olarak söyler...Biraz üzer ama dürsüttür...
tebrikler zazacım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah. darısı da bizim gibi isteyen herkesin başına olsun. çok sevindim senin adına.Zy canım süper sonucun
İnşallah keselerini ve kalp atışlarını görelim
Sizin kaçıncı denemenizGogo inan Allaha yemin ederim onunçin burdayım kopmuyorum
Biliyorsunuz zor vakayım eşimdede sorun var
Böyle olanlar sakın umudunuzu kayb etmeyin
İnşallah güzel sonuçlarımla size moral olucam
Allahım utandırmasın
Zaza nin okadar çok ki mavicim..sanirim toplamda 15 mi 16 mi..Donasyondada yanlış hatırlamıyorsam 5. Bu..rakamlarda 1 aşağı bir yukarı olabilir..Sizin kaçıncı denemeniz
Çok şükür muradına erdi sağlıkla kucağına alır inşallah bizler içinde dua edinZaza nin okadar çok ki mavicim..sanirim toplamda 15 mi 16 mi..Donasyondada yanlış hatırlamıyorsam 5. Bu..rakamlarda 1 aşağı bir yukarı olabilir..
16 denemeSizin kaçıncı denemeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?