Wowww ne diyosun Zaza
Herkes dayanamaz bu kadarına ben 5. Tüp bebekte bittim resmen tabi aralarda hisreroskopi lapatoskopi yok biyopsi falaaan filaaan ve şimdi donasyon...
Arkadaşım,Ama helal olsun azmine ,sabrına merak etme bu sefer rabbim verecek kucağına bebeğini...

Arkadaşlar gyno life merkezine giden arkadaşlar var mi? Bahçeci british gyno life arasında kaldım lütfen yardımcı olun.Murat önal ismini çok duydum nasıl bir dr nasıl bir merkz başarı oranı nedir.Gidenler paylaşırsa çok sevinirim.Kafam çok karışık

Canım bende öyle arada kalmıştım şimdi yarım gidip birebir görüşücem bahçeciyle yani britishle ! Bakalım ne yapıyorlar ne yapabilicekler canım sanada burdan yazarım çarşamba randevum var murat beyle şuan görünen 4 hastadan 3 ü gebe

Evet biliyorum mavi zy ve zaza araştırdıkça arada kaldım gyno life çok iyi diyorlar dr bülent tıraş gyno life tavsiye ediyor.Ne yapacağız bilemiyorum.Canim senin cevabını bekliyorum. Peki gyno life merkezine de gidecekmişin

Hayır canım bahçeciye gidicem bu kadar kişi gebe tahmin ediyorum ki titiz çalışıp kaliteli dönorlarla hakkını vericekler

Son düzenleme:
Canm bende gyno life gittim ve ilk denememde tuttu çok şükür önce Allahın izniyle tabi. Ama doktor murat önal gerçekten çok ilgiliydi bie karşı ve hemşireleri de oylehepsi başarı oranı hakkında çok bilgim yok açıkçası biz çok merkez araştırıp özellikle orayı seçmedik direk orayı düşündük ve gittik ben memnun kaldım yani

Tebrik ederim canim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Ne mutlu sana umarım kısa sürede bende karar verir tedaviye başlarım.Biraz daha düşüneceğim sanirim.Tesekkur ederim paylastigin için.Darısı bizlere inşallah

Z Zaza74 canim cooooookkkkķ tebrik ediyorum seni,çok mutlu oldum inan gözlerim dolu dolu okudum msjlarini,9ay sonra inşa sağlıkla kucağında olsun.tabi cezalı olduğum icin sana yazamadim.sağolsun Kazen hesabımı aktiflestirdi.mine cnim sende hayırlısıyla git.güzel haberlerini bekliyoruz

Gebe arkadaslar:

Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : British (Zehra Hanim)
Goksum85 : British
Zaza: Bahçeci
Mavisufi: Bahçeci
Zy 2009 : Bahçeci

Tedaviye baslayanlar:
Merveety: British
Portakal: Hit
Okulöncesi: British
Minni :?
Yasamvarsaumutvar: British
Yas41: British
Morkanatlarim:gyno life
Tuannakb: ?
Yasamayananlamaz: berk angun
Mentha: British
Muammaefsane : gyno life
Bluelal: gyno life
Eceefe:british
Balam2017: euroivf
Serra06: hit

Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim : hit

Olumsuz sonuclar
Zaza: hit
Morkanatlarim: firdevs
Mentha: gynolife
Minni: hit ve Berk Angun

Son düzenleme:
Bir arkadaşımiz daha vardi gebe not almistim ama simdi hatirlayamiyorum. Kimdi

Minnicim kararini verince seni tekrar duzenleyecegim

Beni yaz canım olumsuzlara lütfen hit ve berk angün

Canım ben de bahçeci deyim

Gebe arkadaslar:

Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : British (Zehra Hanim)
Goksum85 : British
Zaza: Bahçeci
Mavisufi: Bahçeci
Zy 2009 : Bahçeci

Tedaviye baslayanlar:
Merveety: Bahçeci
Portakal: Hit
Okulöncesi: Bahçeci
Minni : ?
Yasamvarsaumutvar: Bahçeci
Yas41: Bahçeci
Morkanatlarim:gyno life
Tuannakb: ?
Yasamayananlamaz: berk angun
Mentha: Bahceci
Muammaefsane : gyno life
Bluelal: gyno life
Eceefe:Bahçeci
Balam2017: euroivf
Serra06: hit

Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim : hit

Olumsuz sonuclar
Zaza: hit
Morkanatlarim: firdevs
Mentha: gynolife
Minni: hit ve Berk Angun

Canım merhaba ben gynolife a gittim 5 tane embriyo oldu ilk seferde 3 ünü transfer ettiler sonuç negatif. 2 seferde 2 tane transfer edildi sonuç negatif maalesef ancak doktor gerçekten ilgili tekrar deneyeceğiz inşallah aynı yerde yaparsak fiyatta yardımcı olacaklar. Ama ben de şimdi kararsızım british bahçeci de baya başarılı en güzeli senin karar vermen her yerle görüş ve içine sinene karar ver.

Kızlar 3. Denemem için araştırma yapıyorum ve maddi olarak çok yorulduk 6 ay beklemek zorundayız yakın Doğuda deneyen arkadaşlar orda üniversite Hastanesi gibi mi bizim buranın fiyatları nasıl deneyen kimler güvenilir mi ilgileniyorlar mı lütfen cevap yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…