Canım arkadaşım anlıyorum çok zor hatta tarifsiz bir üzüntü sma önce sağlık sonra evlat... lütfen unutma bunu...Allah yardimcin ve yardimcimiz olsun....

Bende başladimm benide eklermisin HIT

Cnm verdiğin bilgiler için çok sağol bende gynolife ve bahçeci arasında gidip geliyorum ama bahçeciye daha sıcak bakıyorumvr hatta bende senin gibi bir iki günlüğüne gidip bende yüz yüze görüşmeye karar verdim,içim daha rahat edicek.
Bende görüşmelerden sonra buradan bütün arkadaşlarıma fikrimi söyleyeceğim...
Hakkında ve hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

Üzgünüm ama edindiğim bilgilere göre dahada yükselecek arkadaşlar
Ama bence merkezler bunu düşünerek indirim payı koyacaklardır...
Hepimiz aynı anda hareket edelim bence .Bir kişi hepimiz adına toplu indiirm iştesin.Yoksa her önüne gelen kadınlar klübündeyim dediğinde herkese farklı indirim yaparlar.

Söyleyelim çok iyi olur en yakında kim görüşecekse söylesin bize de bilgi verirse biz de konuşuruz mükemmel olur
Cnm ben kayışta görüşmeye gidicem ama ne demeliyim? Kadınlar klübündenmiyim dicem? Tuhaf olmazmı? Nasıl demek gerek bir listemi yapsak ve bu kadarız hepimiz size gelicez felanmı desem?Hepimiz adına pazarlık olur ama benden daha önce başlayacak arkadaşlar da konuşsun

Kayışta değil mayısta:)))))

cnim görüşme nasil geçti.ne kadarlık indirim yapılıyormuş?
Çok güzel geçti anlaştık canım bu arada KIzlar sibel hanım indirim bize yapıcakmış kadı lar klübü indirirmimiz diyin simay benim adım simayla görüşmüşsünüz diyin hepimize toplu indirim yapılıcak tatlışlarım ve inşallah bizlerde gebe kalarak onlara desteğimizi vericez onlar yeterki yanımızda olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…