- 29 Mart 2018
- 48
- 45
- 3
Canim ne kadar indiirm yapacak.Çok güzel geçti anlaştık canım bu arada KIzlar sibel hanım indirim bize yapıcakmış kadı lar klübü indirirmimiz diyin simay benim adım simayla görüşmüşsünüz diyin hepimize toplu indirim yapılıcak tatlışlarım ve inşallah bizlerde gebe kalarak onlara desteğimizi vericez onlar yeterki yanımızda olsunlar
m konuştum ben birkaç arkadaşım için zaten sibel hanım söz verdi bize indirim için söyleyin bize çete diyorlar zaten :)Cnm ben kayışta görüşmeye gidicem ama ne demeliyim? Kadınlar klübündenmiyim dicem? Tuhaf olmazmı? Nasıl demek gerek bir listemi yapsak ve bu kadarız hepimiz size gelicez felanmı desem?Hepimiz adına pazarlık olur ama benden daha önce başlayacak arkadaşlar da konuşsun
kadinlar kulubu cetesi :))Canı
m konuştum ben birkaç arkadaşım için zaten sibel hanım söz verdi bize indirim için söyleyin bize çete diyorlar zaten :)
kadinlar kulubu cetesi :))
Bana ve sizlere aynı indirimi şuan burda yazmak pek etim. Evet öyle diyorlarCanim ne kadar indiirm yapacak.
inşallah yaparlar çok iyi olurCanım konuştuk bugün kadınlar klübüne burdan herkese sesleniyorum bahçeci indirim yapıcak herkes söylesin kadınlar klübü olduğunu !
hepimiz 4000 4200 diye söylersek ağız birliği yaparsak süper olurKızlar bence çok olduğunuzu ve kadınlar klübünden geldiyinizi söyleyin ve euronun aşırı artışınıda ekleyn ve 4000 -4200 euro indirim isteyin
Liste yapalım ben bugün konuştum Damla'yla tanır zaten beni Zaza dan bahsettik beni yaz mesela başka kimler gelicek söylesinler yazalım canımCnm ben kayışta görüşmeye gidicem ama ne demeliyim? Kadınlar klübündenmiyim dicem? Tuhaf olmazmı? Nasıl demek gerek bir listemi yapsak ve bu kadarız hepimiz size gelicez felanmı desem?Hepimiz adına pazarlık olur ama benden daha önce başlayacak arkadaşlar da konuşsun
Okuyorlar bence:)) bu arada benide yazın arkadaşlar.Kızlar Bizim bu yazdıklarımızı okuyorlarmıdır acaba?
bunu hiç düşünmemiştim
Napacağımızı biliyorlardır yani
Okusunlar kötü birşey yazmıyoruz ki indirim istiyoruz napalim.Olsa zaten kimse bu muhabbette girmez.Bizler maddi ve manevi olarak çok yıprandık.Ki düşünün benim gibi 2. Denemeyi yapamayanlar da var.Okuyorlar bence:)) bu arada benide yazın arkadaşlar.
Kizlar bende varim, haziran da bahceciye karar verdim. beni de yazin.Ohoooo şimdiden 6-7 kişi olduk sanırım çarp 4000 Euro ile :) bence kabul ederler. Bende para konularında konuşmaya utanırım ama kızlar Diıorki ...diyerek başlayalım sorarken
bence bize su maksatla indirim yapmalilar, belli ki hepimiz iyi bir sosyal medya kullanicisiyiz, sosyal medya da aktifiz, o yuzden onlarin reklamini bizden baska kim yapacak, bakin bir kisinin sozu ne kadar cok kisiyi etkiliyor, ben hit i dusunmustum buraya girmeden once, su an da kesinlikle dusunmedigim bi yer mesela.Okusunlar kötü birşey yazmıyoruz ki indirim istiyoruz napalim.Olsa zaten kimse bu muhabbette girmez.Bizler maddi ve manevi olarak çok yıprandık.Ki düşünün benim gibi 2. Denemeyi yapamayanlar da var.
Ahahahaaa harbiden :)))kadinlar kulubu cetesi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?