arkadaşlar gürcistanda olan var mı gerçekten çok merak ediyorum

merkez kendine göre mantıklı açıklama yapmış olabilir ama keşke bir de şu yönden baksalardı sonuçta daha önce indirim yaptıkları zaman önceki hastalara da 5500 eu dan yapılmıyor muydu yapılıyoırdu o zaman indirim haktı da şimdi mi haksızlık oldu üzüldüm vallahi kendimi çok hazırlamıştım british e gidecem diye neyse sağlık olsun

Nasıl güzel yazmışsın bravo,Sağlık sektöründe mi çalışıyorsun?

indirim yoksa bende yokum demektir arkadaşlar. 5000 çok para.
Hayır birde şu var geçen ay 25 milyar kredi çektik yaptırdık tutmadı 2 ay sonra 50 milyar kredi (ilk borcunda kapatmak için)çekip yaptırcaz sonra onu nasıl ödiycez ( ben zaten ilk borcu ödemeden olmaz derken indirim falan denince gaza geldik ama 5000€ nedir ya? Zaten daha öncede o fiyat a yaptırdık € düşükken şimdi € yükseldi gene 5000 diyorsa o zaman neyin indirimini yapmış oldu ki?

kızlar ben çok şeyi yazamıyorum buralara her bir merkezden giriyorlar inceliyorlar hata bahçeciden bile giriyorlar
bence her kes özel arasın ve indirimini istesin belkide böyle göz önünde olduğu için öyle yaptılar

serra kuzum senin dondurulmuşların var halilde ilk önce rahim sıkıntılarını hall et dondurulmuşlarını al
burda kaç kişi dondurulmuş embriyolarından gebe kaldılar
Acaba o dondurulmuşların şansı çok mu düşük olur? Birde onları hitte mi yaptırıyım? Yoksa onları alıp (eğer alabiliyorsam)bahçeciye mi gidiyim bir karar veremedim?Bir akıl verin ya

Çok üzüldüm.benim kısıtlı imkanlarım var.belki bu da bir işarettir.saglikli düşünemiyorum artık.bebek istiyorum ama para yok.dun uçaklara baktım.1 ay önceden almazsan eğer 500 den başlıyor.bir sürü ayrıntı var.halledilmesi gereken ayarlanması gereken ve herşey ile sen ilgileneceksin.gucum kalmadı.yoruldum.psikolojim bozuldu.korkuyorum.endiseliyim.bir umut herşey.allah yardımcımız olsun.bahceci zaten çok pahalı diye duymuştum hep.ama onlarda haklı tabiii.para dünyadaki en önemli şey...isteyen gelir istemeyen gelmez

Acaba o dondurulmuşların şansı çok mu düşük olur? Birde onları hitte mi yaptırıyım? Yoksa onları alıp (eğer alabiliyorsam)bahçeciye mi gidiyim bir karar veremedim?Bir akıl verin ya
ben freshten hamile kalamadım ama dondurulmuştan kaldım (hitte) ilk donörünse dene bence de

hitte ikinci denemen ise zaten orda indirim yapıyorlar niye başka yere götüreceksin embriyoları sadece 2. donör ile devam edeceksen dikkat et

Tesekkurler, serracim , aslında mimarım .. Bir suru tedavi tüp bebekcilere git gel bir şeyler öğrenmişim sanirim:)
Vallahi ben seni dr zannettim süper yorumların var hatta bazılarını birdaha bulamam diye fotoğrafını çekiyorum süpersin.Zaza da sende çok bilgilisiniz tecrübe demekki

Indirimin bu kadar cok kisiye bu kadar az yapilmasina sasirdim acikcasi...
Ama birazda kendiniz yaptiniz arkadaslar :)
Bu kadar yucelttiginiz icin tabi ki indirim yapmicaklardi cunku neredeysw kibrista tek merkezmis konumuna soktunuz burayı.
Şimdi gene kızanlar olur ama kendiniz ettiniz..
Bir de bu kadar vicdan sahibi bir merkez idi o kadar kişiye neredeyse 40 kişi 500 euro mu indiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…