canım gynolife bu işleme para almayacaklar 5000 euro içerisinde olacak öyle konuştuk bakalımEvet şimdi hızlı bi araştırma yaptım.Erkek kısırlığı icin bi çözüm olabilir deniyor. Havuza konulan spremler yarıştırılıyormuş.kazananın daha sağlıklı olduğu kanısına varîlsada şuan kesinliği kanıtlanmamış.yani garanti doğruluğu vardır denemiyor.Istersen bunun için extra òdeme yapmadan önce tekrar bi araştır.
hee tamam ozaman : )canım gynolife bu işleme para almayacaklar 5000 euro içerisinde olacak öyle konuştuk bakalım
Bende bakıyorum canım 5.000 dolar diyor olmazsa 1000 dolar ikinci embriyo donasyon fiyatı bu bide sperm donasyon 3000 dolarGurcistan'a baktim su an tesadufen, At Chachava Clinic (Tbilisi, Georgia), the IVF + egg donation (7-8 embryos from one donor) package costs $5,700 and includes. 7-8 embriyo sadece tek bir donorden. demek ki farkli donorlerden de aliyorlar genelde ki ozellile belirtmis tek donor diye.
Ben sordum aşılama için gidicem oraya canımcanım pek anlayamadım biraz daha açar mısın ayrıca giden var mı onuda çok merak ediyorum çünkü çok yakın uygun
Canım senin 1. Negatif ya 2. De indirim Yok muHayır birde şu var geçen ay 25 milyar kredi çektik yaptırdık tutmadı 2 ay sonra 50 milyar kredi (ilk borcunda kapatmak için)çekip yaptırcaz sonra onu nasıl ödiycez ( ben zaten ilk borcu ödemeden olmaz derken indirim falan denince gaza geldik ama 5000€ nedir ya? Zaten daha öncede o fiyat a yaptırdık € düşükken şimdi € yükseldi gene 5000 diyorsa o zaman neyin indirimini yapmış oldu ki?
aaa buna çok sevindim atlas klinikle konuşmuştum senin ki sperm olacak değil mi inşaallah olumlu olur kuzum bize de umut olursunBen sordum aşılama için gidicem oraya canım
30 yaş üstü veriliyor40 yaş altı verilmiyor diye biliyorum
İnşallah canım Atlas biraz pahalı geldi bana 1500 dolar aşılama dedi Batumi diye biryer var ora 800 dolar diyoraaa buna çok sevindim atlas klinikle konuşmuştum senin ki sperm olacak değil mi inşaallah olumlu olur kuzum bize de umut olursun
Evet canim bende cok arastirdim dun gece gurcistan'i hem yakinda, ve teknolojik malzemeleri ve egitimleri rusya dan ki bence rusya bilimsel konularda hatiri sayilir isleri var ve cok da disiplinliler. Donor konusunda da daha cok imkanlari vardir diye dusunuyorum. Fiyatlari cok iyi.Bende bakıyorum canım 5.000 dolar diyor olmazsa 1000 dolar ikinci embriyo donasyon fiyatı bu bide sperm donasyon 3000 dolar
Canim saniyorum Burcu hanim doktoru, profesor kendisi hacettepe tip mezunu benim arastirdigim kadariyla. Bir de yakin dogu reklam yapmiyor, universite hastanesi oldugu icin sanirim. daha cok arastirma uzerine yogunlasiyorlar.Yakın doğu hangi doktordu ben hiç duymadım oyüzden merak ettim
Öyle yapıcampazarlık et kimine 2. denemeyi 1000 eu ya yapıyorlar tutturabildiklerine herşey rakama tamam deme
Dondurulmuşlarla yaptırırsam 1500€ dediler.Taze yumurtayla sıfırdan yaptırırsam 3500€ dediler başka klinikle taze yumurta gene 5000€ dediler.Bende hitte 1.olmadı 2. De Bahçeci ye gitsem diye düşünmüşdüm zaten maddi olarak battık daha çok batalım dediydimCanım senin 1. Negatif ya 2. De indirim Yok mu
Yakindogu üniversitesi ni tercih edebilirim.orda yaptıran Dr bilen var mı ?arkadaslar madem hem kaliteli olsun, hem etik olsun, durust olsun, parasi da uygun olsun istiyorsaniz, neden yakin dogu universitisini secmiyorsunuz merak ettim acikcasi.
bakin PGT cinsiyet secimi Kibrista yasaklandi. Gynolife ve bahceciye de sordum, tamam yapariz dediler, yakin dogu asla yapamayiz yasak dedi. anlatabiliyor muyum, yakin dogu kurallarin disina cikamaz. bu yuzden donor secerkende ayni kurallara uyduklarini dusunuyorum.
Ilkbahar var bana da o soylemisti. Simdi email atacagim Yakin doguya soracagim doktorunu, sana da yazarim buradan.Yakindogu üniversitesi ni tercih edebilirim.orda yaptıran Dr bilen var mı ?
arkadaslar madem hem kaliteli olsun, hem etik olsun, durust olsun, parasi da uygun olsun istiyorsaniz, neden yakin dogu universitisini secmiyorsunuz merak ettim acikcasi.
bakin PGT cinsiyet secimi Kibrista yasaklandi. Gynolife ve bahceciye de sordum, tamam yapariz dediler, yakin dogu asla yapamayiz yasak dedi. anlatabiliyor muyum, yakin dogu kurallarin disina cikamaz. bu yuzden donor secerkende ayni kurallara uyduklarini dusunuyorum.
yakındoğu üniv. hast Yar. Doç . Burcu ÖZbakır.. Yayınlanmış araştırma ve bildirimleri var.Üniversitede öğretim görevlisi.Ilkbahar var bana da o soylemisti. Simdi email atacagim Yakin doguya soracagim doktorunu, sana da yazarim buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?