- 4 Kasım 2017
- 307
- 338
- 18
- 37
Benim ona gidip 2 defa gebe kalan arkadaşım var birinde düşük oldu tekrar koyuldu bundefada beşiz oldu hepsini kaybettiArkadaslar sindi kibris tup bebek savas ozyigitin hastanesiyle gorustum. Zeliha hanim cok guzel konustu cok guzel bilgiler verdi. Kibrista ill tup bebek merkezini acan hekimmis savas ozyigit.burayla gorusen islem yaptiran olumlu sonuc alan varmi
Çok sağol canm inşallah gececekİçtiğin ilaçlardan kaynaklanabilir enginar çok iyi gelir bu sıra bol bol tüket ...enginar yapraklarını kaynatıp soğutup her gün bir bardak da içebilirsin
Evet canim var haberlerede cikmis.nettede varnerden duydun canım? gercekten var mı böyle birsey
Canim banami yazdin bilmiyorum ama ben bu sayfayi 1 aydir takip ediyorum ve direk bahceciye karar verdim deyip beni ekleyin dedim hala kurumumu degistirmis degilim sadace dun gece yuouttan videolar izlerken bahceciyle ilgili embiro karismis diye konuyu gorunce sok oldum ve burda dagha uzun suredir olanlardan bilgi almak icin yazdim.herkeze sahtekar gozuyle bakmayin lutfen ben daha cocugumun olmayacagini ogreneli 2 ay oldu ve buraki insanlardan medet umuyorum sizin bilgiletinize guvenerekten sorma ihtiyaci duydum.hepsi bu.lutfen birbirimizi kirmayalim.zaten yeterince kotu gunler geciriyoruz.Bu arada bahçeci gerçekten iyi bir kurum en azından ben aldığım hizmet için bunu söyleyebilirim bana senin yazdıkların biraz şaibeli geldi üç gün önce üye olup orayla görüştük bu doktora karar verdik deyip durup dururken insanlarının aklını karıştırmışsın yaşadıklarımız kolay değil zaten o yüzdem burda destek olmalıyız birbirimize
Canım valla merkezle görüştüysen sende ne demek istediğimi anlarsın işini titizlikle yapan bir ekip onlar burda giden herkes memnun merkezden Kıbrıs’ın en eski kurumu onlar ben olumsuz sonuç bile almış olsam yinede tavsiye ederdimBu arada bahçeci gerçekten iyi bir kurum en azından ben aldığım hizmet için bunu söyleyebilirim bana senin yazdıkların biraz şaibeli geldi üç gün önce üye olup orayla görüştük bu doktora karar verdik deyip durup dururken insanlarının aklını karıştırmışsın yaşadıklarımız kolay değil zaten o yüzdem burda destek olmalıyız birbirimize
Evet olay doğru türkiyede umut bahcecide olduCanim banami yazdin bilmiyorum ama ben bu sayfayi 1 aydir takip ediyorum ve direk bahceciye karar verdim deyip beni ekleyin dedim hala kurumumu degistirmis degilim sadace dun gece yuouttan videolar izlerken bahceciyle ilgili embiro karismis diye konuyu gorunce sok oldum ve burda dagha uzun suredir olanlardan bilgi almak icin yazdim.herkeze sahtekar gozuyle bakmayin lutfen ben daha cocugumun olmayacagini ogreneli 2 ay oldu ve buraki insanlardan medet umuyorum sizin bilgiletinize guvenerekten sorma ihtiyaci duydum.hepsi bu.lutfen birbirimizi kirmayalim.zaten yeterince kotu gunler geciriyoruz.
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah :)kızlar bu arada doğumum sezeryan olacak 3 gün sonra doğuma giriyorum hepinizden dualarını bekliyorum :)
Canim malesef ki gerçek bütün ana haber kanallarında ciktiBu arada bahçeci gerçekten iyi bir kurum en azından ben aldığım hizmet için bunu söyleyebilirim bana senin yazdıkların biraz şaibeli geldi üç gün önce üye olup orayla görüştük bu doktora karar verdik deyip durup dururken insanlarının aklını karıştırmışsın yaşadıklarımız kolay değil zaten o yüzdem burda destek olmalıyız birbirimize
Şimdiden geçmiş olsun tuğbacım, sağlıkla gelsin yavruların..kızlar bu arada doğumum sezeryan olacak 3 gün sonra doğuma giriyorum hepinizden dualarını bekliyorum :)
keşke benimde bir bebeğim olsaydı ve onun ne benim nede eşimin genetiği olmadığını öyrenseydim-(arkadaşlar o haber malesef doğru çoğu kanalda da çıktı ve türkiye de olan bir olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?